• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • űrrepülés - építés- tervezés

A keresés eredménye

Űrrepülés - építés- tervezés - Svájc

Svájc
  1. HPTEC GMBH

    Svájc

    A HPTEC GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Ipari épületépítés. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Acélkönnyűszerkezetek építése, Ipartelepek - tervezés, Mérnökirodák - ipari, Mérnöki munka - ipari berendezések, Acélkönnyűszerkezetek építése, Ipartelepek - tervezés, Mérnökirodák - ipari, és Mérnöki munka - ipari berendezések. Székhelye Lausen, Svájc.

  2. S.GRAF INGENIEURBÜRO

    Svájc

    A S.GRAF INGENIEURBÜRO, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Acélkönnyűszerkezetek építése. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Alapmunkálatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Gossau, Svájc.

  3. IBV HÜSLER AG

    Svájc

    A IBV HÜSLER AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Zürich, Svájc.

  4. HOERNI + PARTNER AG

    Svájc

    A HOERNI + PARTNER AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Aarburg, Svájc.

  5. MSL INGENIEURBÜRO AG

    Svájc

    A MSL INGENIEURBÜRO AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Muri, Svájc.

Office Building Outline icon
Egy oldal az Ön vállalkozása számára
Látja ezt? A potenciális vevők is Csatlakozzon hozzánk és legyen látható az europages oldalakon.
  1. WALDBURGER INGENIEURE AG

    Svájc

    A WALDBURGER INGENIEURE AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Aarau, Svájc.

  2. STUDIO D'INGEGNERIA A. GISI

    Svájc

    A STUDIO D'INGEGNERIA A. GISI, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Sorengo, Svájc.

  3. ETP CONSULTING INGÉNIEURS SÀRL

    Svájc

    A ETP CONSULTING INGÉNIEURS SÀRL, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye St-Blaise, Svájc.

  4. INGENIEURBÜRO FRITZ AMMANN

    Svájc

    A INGENIEURBÜRO FRITZ AMMANN, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Eschenbach, Svájc.

  5. SIEGRIST INGENIEUR- UND PLANUNGSBÜRO AG

    Svájc

    A SIEGRIST INGENIEUR- UND PLANUNGSBÜRO AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Langenthal, Svájc.

  1. STUDIO D'INGEGNERIA EDY TOSCANO SA

    Svájc

    A STUDIO D'INGEGNERIA EDY TOSCANO SA, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Mesocco, Svájc.

  2. H.R. MÜLLER AG

    Svájc

    A H.R. MÜLLER AG, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Bremgarten B. Bern, Svájc.