...A kuszkusz, amelyet írásos forrásokban a 13. századtól ismerünk, az egyik alapélelmiszer a Maghreb régióban, Afrikában. Más afrikai területeken, Franciaországban, a szicíliai Trapani tartományban (Fregola), Izraelben és a Közel-Kelet egyes részein ritkábban fordul elő. Külsőleg a kuszkusz hasonlít a köleskásához, alapja történelmileg búza volt, bár a régiótól függően a kuszkuszt kölesből, rizsből vagy akár árpából is készítették. A modern kuszkusz alapja a durumbúzából készült szemolina.
... ízesítő csomaggal. De a kuszkusz lényege éppen az, hogy az ellentéte a gyorsétkezésnek. Kézzel készítik, és ennek megfelelően élvezik.
A tunéziaiak nagyon finom, könnyű kuszkuszt szolgálnak fel, amit tejjel locsolnak meg, és fahéjjal, narancsvízével, cukorral és mandulával ízesítenek. A líbiaiak és egyiptomiak is desszertként fogyasztják a kuszkuszt - az előbbiek datolyával, szezámmal és mézzel, az...
...www.obamakarnar.com
Spagetti
Hajdina
Rigatoni
Kis gyöngyök
Rotini
Charleston
Könyök tészta
Nagy gyöngyök
Tészta
Tripolini
Pennine Rigate
Sedanini Rigate
Nagy Fusilli
Nagy könyök tészta
Penne Rigate
Nagy kagylók
Sedani Rigati
Farfalle
Kuszkusz
Kis kagylók
Lumache Liche
Korona
Kerekek
Csillagok
Thimbles
Bucatini
Gyors Penne tészta
Gyors Fusilli tészta
Három színű
Teljes kiőrlésű tészta
Teljes kiőrlésű tészta
Hajdina
Instant élesztő
Finomított napraforgóolaj
www.obamakarnar.com...
...Ez az egyik első háziasított gabona, amelyet a neolitikus forradalom kezdetén, körülbelül 10 000 évvel ezelőtt kezdtek el termeszteni. A búza széles körben használt élelmiszer-, ipari- és takarmánygabonaként. A búzaszemekből liszt, gabonafélék, alkohol és olaj készül. Lisztjét kenyérsütéshez, tészta- és cukrászati termékek készítéséhez használják. A búzadara, kuszkusz, bulgur és freek gabonaféléket is nyernek a búzából. A búzát a haszonállatok takarmányozására is felhasználják, és egyes alkoholos italok, például sör és vodka, valamint whiskey készítésének receptjeiben is szerepel.
...keverék), cukrot (fehér, nádcukor), egyéb élelmiszereket és nem élelmiszereket, széles körben használt termékeket (tea, főzetek, yerba mate, kuszkusz, bulgur, pörkölt fűszerek… szén, vegyi termékek, építőipari és barkács termékek) csomagoljanak.
... őrlésére. A durum búzából őrölt durum a fő alapanyag a tészta, kuszkusz és bizonyos esetekben édességek előállításához. A SEDİROGLU a PeriTec-et használja, amely egy egyedülálló folyamat, amelyet a Satake fejlesztett ki, és amely a durum búza feldolgozásában alkalmazható, így viszonylag szemcsék nélküli durumot eredményez.
Teljes kulcsrakész üzemek és gépek a puha, kemény és félkemény búza lisztté...
BIO és hagyományos kuszkusz gyártói, kizárólag finomított vagy teljes kiőrlésű gabonafélékből (durum búza, kukorica, rizs, hajdina, kamut, tönkölybúza, árpa, köles) és hüvelyesekből (főként csicseriborsó és lencse) valamint quinoából készült, egy- vagy több összetevős receptekben. Az CCPB által Biológiai Termelőként tanúsítva, emellett BRC és IFS tanúsítvánnyal is rendelkezünk, amelyet a TÜV adott ki. Csomagolás: 1 tonnás Big Bag, 20 és 5 kg-os papírzsákok, 250 g, 500 g és 1 kg-os cellophán zsákok - kérésre, a Vásárló által biztosított címkével is.
Mi vagyunk az egyik vezető cég a bulgur (durva, közepes és finom bulgur), kuszkusz, dísés és reszelt búza gyártásában és előállításában. Emellett különböző hüvelyesek és gabonák, például lencse csomagolására is van vonalunk. Gyárunk termelési kapacitása napi 60 tonna bulgur és 50 tonna reszelt búza. Termékeink minősége mellett a legmagasabb szintű szolgáltatást is nyújtunk, hogy teljes mértékben elégedett ügyfeleink legyenek. Szlogenünk a minőség és az elkötelezettség.