... gyártás minden szakaszában. Ma, mint már generációk óta, a valódi Ardenne-i sonka kemény kézműves munkával készül. Az idő egy fontos összetevő.
A füstölés a régi hagyományok szerint zajlik, bükkfával és borókabogyóval. 6 hónap gyártás szükséges ahhoz, hogy egy friss sonka valódi Montenau-i Ardenne-i sonkává váljon.
A Brackenier LBC már több mint ötven éve mestere a kézműves húsáruknak. A hagyományos gyártási módszereknek és a legszigorúbb higiéniai és ellenőrzött körülmények között végzett előkészítéseknek köszönhetően húsáruk a legjobb minőségűek.
... sem. Dió: A sonka finom része, enyhe, természetes pácban sózva, füstölt vagy sem. Szalonna: Szárazon sózott has, füstölt vagy sem. Kézműves főtt sonka: Kiváló minőségű sonka, kézműves módon sózva, sütőben főzve és párolva. Száraz kolbász: Kiváló minőségű sertés- és marhahúsból készült készítmény.
... az egyik vagy másik sanglochont, és hazaviheti a felvágottakat és egyéb "házi" és regionális termékeket. A farm boltja különböző termékeket kínál: szárított sanglochons kolbász, sanglochons sonka, sonkás dió, füstölt szalonna, füstölt kolbász, szárított sonka, sanglochons tej, alkohollal készült cseresznye, bodzavirág bor, birsalma zselé, rózsa zselé, Tchesté sör, kézműves almalé,…...
A Breydel a sonka és szalonna szinonimája, amely a legmagasabb minőségű, tiszta belga sertéshúsból készül. Kézműves módon, a legfinomabb fűszerekkel és hagyományos kemencében sütve. Így garantáljuk Önnek a (h)őszinte Breydel ízt. A Breydel sütősonka és sütőszalonna megkülönbözteti magát a többitől, mivel ezeket hagyományos kemencében sütik több órán keresztül. A Breydel a tökéletességre törekszik...
...Családi kézműves húsáru gyártó vagyunk, amely a kézműves és hagyományos főtt sonkákra,
minőségi füstölt és sózott termékekre specializálódott, kiemelkedő termékünk a füstölt marhahús,
főtt kolbászok hentes minőségben,
megrendelésre készült termékek és az ügyfél igényei szerint készült, kizárólag az ügyfél számára készült termékek.
2013. július 31-én megkaptuk az UNIZO kézműves autentikus címkét "Kézműves Belgiumban"...
...A Willbert már több mint 20 éve készít kézműves húsárukat a "De Bourgondische Hoeve" néven. A Bourgondische Hoeve sonkákat és kasselerribeket, főtt húsokat, májasokat, fejeket, hústekercseket és töltött húsokat, füstölt és sózott húsárukat, valamint szalonnát kínál.
Cégünk a főtt sonkák gyártására specializálódott. Éppen azért, mert egy szegmensre összpontosítunk a húskészítmények területén, ezért tudjuk Önnek ezt minden méretben és formában kínálni. És mindezt az Ön által kívánt minőségben. A főtt sonkák és vállak teljes választékát megtalálja kínálatunkban. Ez magában foglalja a piknik sonkát, a vállsonkát, a főtt hátsó sonkát, a prémium sonkát, a kézműves...