Franciaország, Yssingeaux
Franciaország, Arengosse
...Fedezze fel a Licsi Aromás Cukor édes egzotikumát, a Yaya Sucres et Sels 100%-ban természetes alkotását. Francia, finomítatlan cukorunk természetes licsi aromákkal van infuzálva, így minden szemcsében trópusi ízélményt kínál. Minőségi Összetevők: Francia Finomítatlan Cukor: Természetes alap a hiteles édességhez. Természetes Licsi Aromák és Színezékek: Növényi forrásokból származó elemek, amelyek...
Portfólió (200)
Olaszország, Giuliano
...Pan di spagna, pasztörizált tojáskeverék, kristálycukor, "0" liszt, amerikai liszt, víz, 22/24% keserű kakaó, aromák. FARCITURA: Friss tejszín, por állagú mascarpone (33%), pasztörizált tojássárgája, cukor. BAGNA: Víz, cukor, 70° kávé aroma, fagyasztva szárított kávé. Tartósítás -18°-on. Termék, amelyet fel kell olvasztani.
Portfólió (129)
Franciaország, Montelimar
...tojásfehérje, kandírozott narancshéj (narancshéj, glükóz-fruktóz szirup, cukor), élesztő nélküli kenyér (burgonyakeményítő, napraforgóolaj), természetes aromák (kinin). Gyártási módszer: Cukor és glükóz szirup főzése üstben, narancshéjjal, dinnyével és mandulával. Allergének: Mandula, tojás, lehetséges nyomokban diófélék. Tárolási ajánlások: Zárva és száraz helyen, 18 és 22 °C között tárolandó. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap...
Portfólió (154)
Franciaország, Warmeriville
...Szénsavas víz, cukor, savanyúságok (citromsav, almasav), aromák, savszabályozó (nátrium-citrát), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), édesítőszer (steviol-glikozidok), stabilizátor (arabgyanta, glicerinészterek fás gyantából) Konzerválási feltételek: Fogyasztása lehetőleg a következő időpont előtt: lásd a kupakon vagy a palack nyakán. Napfénytől védett, száraz és mérsékelt...
Portfólió (127)
Franciaország, Privas
...Márványos gesztenyés cukorkák az Ardèche-ből Hozzávalók: cukor, glükóz szirup, gesztenye krém (25%, gesztenye, cukor, gesztenye darabok, víz, glükóz szirup, természetes vanília aroma), aromák Hozzávalók: cukor, glükóz szirup, gesztenye krém (25%, gesztenye, cukor, gesztenye darabok, víz, glükóz szirup, természetes vanília aroma), aromák Kód: 571 Nettó tömeg (g): 200 Bruttó tömeg (g): 570 Ár ÁFÁ-val: 5.25...
Portfólió (41)
Spanyolország, Tarragona
... része, aggodalmak nélkül. Javaslat: Helyezze a szívószálat egy (kb. 200 ml) szobahőmérsékletű tejjel teli pohárba, és élvezze az ízeket. Figyelmeztetések: A 3 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett használhatják! Ne vágja el a szívószálat. Összetevők: Cukor, Fruktóz, Zsírtalanított kakaópor, Glükóz szirup, Vitaminok és ásványi anyagok [cink-glukonát, B6 vitamin (piridoxin-hidroklorid), D vitamin (kolekalciferol)]. Természetes aromák, Színezék [Karotinoidok (β-karotin)]. Tárolás: Tartsa távol a nedvességtől és a fénytől!
Portfólió (200)
Franciaország, Carpentras
...A yuzu és a sárkánygyümölcs egzotikus és frissítő aromáival! Egy recept, amely szintén elérhető a dobozod testreszabásához. ÖSSZETEVŐK Összetevők: szénsavas víz, cukor, savanyúságot szabályozó: citromsav, savanyúságot korrigáló: nátrium-citrát, természetes yuzu és sárkánygyümölcs aromák, taurin, koffein 0,03%, édesítőszer: sztívia-glikozidok, színezékek: koncentrátum (édesburgonya, sárgarépa...
Portfólió (38)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...ÖSSZETEVŐK: Hús, szalonna és sertésszalonna, víz, tejsavó, só, fűszerek, dextóz, cukor, antioxidáns (nátrium-aszkorbát), stabilizátorok (polifoszfátok), szója fehérje, élesztő kivonat, aromák, tartósítószer (nátrium-nitrit) és E120 színezék. Nyomokban mustárt tartalmazhat. Nem ehető burkolat.
Portfólió (28)
Franciaország, Talant
A DECO RELIEF a sütéshez és csokoládéhoz szükséges anyagok és hozzávalók szakértője. A DECO RELIEF egy professzionális minőségű márka. Szilikon formáink számos előnnyel rendelkeznek (rugalmasság, könnyű kiemelés...). Ha a formákat márkánk színezőivel és ízesítőivel kombinálja, vonzó cukrászati munkát készíthet széles szín- és ízválasztékkal. A DECO RELIEF a kulináris dekoráció szakértője is, ame...
Portfólió (192)
Olaszország, Nave
...IllatA szaglás során kellemes, édes és könnyed illatkompozíciót kínál, amelyet finom citrusos utalások jellemeznek, különösen a narancsra.SzájízA narancs ízét a kininnel és fűszerekkel gazdagítva egy soha nem émelyítő, klasszikus és frissítő kortyot kapunk.HozzávalókSzénsavas forrásvíz, cukor, savanyúságot szabályozó anyag, citromsav, természetes aromák, beleértve a természetes kinint, sáfrány...
Portfólió (46)
Franciaország, Condom
...Milyen öröm egy olyan napfényes aperitifet kóstolni, mint a sangria. Csak természetes aromákból készült, a gyümölcsök az ízlelőbimbókon: citrusfélék és piros gyümölcsök. Nagyon jó egyensúlyban van, a cukor éppen a minimumon, gazdag és tágas lecsengéssel. Nagyon hidegen fogyasztandó, tálaláskor egy kis szódavizet vagy tonikot is adhatsz hozzá. SÚLY: 1.4 kg PALACK: 75 cl-es palack SKU: 056...
Portfólió (66)
Spanyolország, Navarcles
... vonzó alma formájú, festett üvegből készült. Ezzel sikerül elrejteni az esszenciák színének változását a fény hatására, így a termék teljes élettartama alatt megőrzi ugyanazt a vizuális hatást. A CarEssentials-ban elérhető illatok: Alma, Vörös gyümölcsök, Óceán, Citrusfélék, Baba, Pörkölt cukor, Vanília, Új autó és Kókusz. Mint minden ilyen típusú légfrissítőnk, ezek is 0% alkoholt tartalmaznak.
Portfólió (7)
Franciaország, Gennevilliers
... megfelelően. Hozzávalók: Bissap 50%, cukor 45%, víz 5% Domináló íz: Enyhén savanykás, vadáfonyás íz Textúra: darabos lekvár Fogyasztási javaslat: kenyérre, péksüteményekhez, joghurthoz vagy túróhoz, süteményekhez.
Portfólió (9)
... rendelkeznek. Ennek a szőlőfajtának a cukor potenciálja csak olyan éghajlati körülmények között fejezhető ki, amelyek megfelelnek különleges igényeinek. Az Alexandriai Muscat B száraz borok, esetleg pezsgők előállítására is alkalmas, vagy házasításban aromák hozzáadására. Kultúrázási és agronómiai képességek Az Alexandriai Muscat B egy gyenge növekedésű, lehajló habitusú szőlőfajta. Általában rövid metszésben és goblet formában nevelik. Ez a fajta jól alkalmazkodik a szárazsághoz és a kavicsos, savas vagy dekalcifikált talajokhoz. Az Alexandriai Muscat B szőlői...
Portfólió (71)
Franciaország, Paris
...gyönyörű arany reflektálásokkal.","DESCRIPTION":"Ez a kivételes cuvée egy olyan házasításból származik, amely a Pinot Meunier többségét és egy ügyes Chardonnay adagolást ötvöz, ami frissességet kölcsönöz neki.","ASPECT GUSTATIF":"A támadás friss, és a cukor-sav egyensúly tökéletes. A szájban krémes, lágy és szép sűrűségű. Lehetővé teszi az aromák teljes kifejeződését, hogy egy harmonikus pezsgőt adjon."}...
Portfólió (8)
... elkészítéshez szükséges időt. Tehát csak gyorsan főzze meg a zöldségeket, adjon hozzá egy kis sonkát vagy csirkét, és egy kis majonézt, és élvezze az igazi lakomát. Nettó tömeg: 450 g Energia: 182 kJ/43 kcal Szénhidrát: 8,03 g Összes cukor: 2,16 g Zsír: 0,23 g Telített zsírsavak: 0,01 g Fehérje: 2,16 g Só: 0,058 g...
Portfólió (15)
Németország, Berlin
...magas minőségű D3+K2 vitamin praktikus szájpermet formájában csontok, izmok, fogak és immunrendszer számára ízmentes, cukor és aromák nélkül vegetáriánusok számára is alkalmas D3 + K2 vitamin, a nap vitaminja spray formájában Amint süt a nap, a szabadba csábít minket, hogy érezzük meleg sugarait a bőrünkön és élvezzük intenzív energiáját. A napfény gyűjtése azt jelenti, hogy energiát gyűjtünk...
Portfólió (14)
Franciaország, Paris
...Bio fenyőmézünket a nyugat-macedóniai Ano Klines hegyvidékén állítják elő. Mint minden mézünk, ez is tanúsítottan nem hőkezelt, keverék és mesterséges cukor hozzáadása nélkül. 100%-ban természetes és tartósítószer-mentes, megőrzi minden tápláló értékét és eredeti ízminőségét. Fenyőmag aromák keverednek egy csipetnyi gyantával, nagyon sűrű, szirupos állagú, a fenyőfák mézharmatából származó fenyőméz feldobja édes készítményeit (sütemény, pite, mézeskalács) és kiemeli az édes/sós ételek fűszerezését. Kérésre, 5 kg-os műanyag vödörben és 26 kg-os fémdobozban is elérhető. PCB - KARTON: 12 egység...
Portfólió (21)
...Hozzávalók: 00 Liszt – Cukor – Margarin – Kakaópor – Vaj – Élesztő – Só – Természetes aromák...
Portfólió (8)
Franciaország, Auterive
...szenvedélygyümölcs, cukor, citromlé, gyümölcspektin. Összes gyümölcstartalom: 60% Fogyasztási javaslat: Kenyérre, joghurtba, süteményekhez, palacsintához, túróhoz Tárolás: Két év a felbontás előtt. Felbontás után hűvös helyen tárolandó és gyorsan fogyasztandó.
Portfólió (9)
Franciaország, Mietesheim
...mustár (víz, mustármag, ecet, só, tartósítószer: nátrium-biszulfit), módosított keményítő, dehidratált tojássárgája, só, ecet, tejfehérjék, cukor, savanyúság: citromsav, antioxidánsok: aszkorbinsav, nátrium-aszkorbat, természetes aromák, sűrítő: xantángumi, tartósítószer: nátrium-diszulfit), víz. Elérhető 100g-os üvegben és 1kg-os vödörben.
Portfólió (80)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...A szeszes ital: Mamma Mia! egy ízletes Limoncello, amit még sosem kóstoltál! Itt semmi sincs a véletlenre bízva: a mesterséges színezékek és aromák ki vannak zárva, a cukor mennyisége jóval alacsonyabb az átlagosnál, és az egyetlen használt citromfajta az Il Feminello Del Gargano IGP. Közvetlenül a Puglia-ból (Olaszország) származik, és 1850 óta ugyanaz a család kézzel szüreteli, hogy egy olyan...
Portfólió (321)
Spanyolország, Olite, Navarra
...Szín: élénk aranysárga. - Aromák: a Moscatel jellegzetes aromái, rendkívül illatos, érett gyümölcsös jegyekkel és citrus héjának árnyalataival, virágos jegyekkel és egy enyhe gyógynövényes háttérrel kombinálva. - Íz: édes és friss. Nagyon jó egyensúly az savasság és a cukor között. Nagyon tartós.
Portfólió (10)
Franciaország, Malataverne
... átdolgozott recepttel, amely a legjobb aromák elérésére törekszik, egy ropogós és finom vanília ízt kapunk, amely csodálatosan illik a Languedoc-Roussillon hírnevéhez fűződő egyik italhoz: a rozé borhoz… Biztosan ismeri a Bordeaux-i vagy Burgundi borokat… de tudta, hogy a Languedoc-Roussillon a legősibb borvidék?
Portfólió (188)
Tunézia, Tunis
...Mojito Citrom és Menta 1 liter, citrom- és mentalevél, legalább 12% gyümölcstartalommal. 6 hónap a gyártási dátumtól számítva optimális tárolási körülmények között (25°C). Hűvös és száraz helyen tárolandó. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Jól felrázandó a felnyitás előtt. Fogyassza frissen, 4°C és 6°C között. Összetevők: Víz, cukor, citromlé, stabilizáló E418, citromsav E330, természetes aromák. EloPak: Pure-Pak sence...
Portfólió (130)
Németország, Freudenstadt
...A Manufaktúra Gourmet Kekszes Müzlije Egész, prémium pekándiók, egész bio mandulák és apróra vágott bio kesudiók együtt pörkölve bio tönköly- és bio zabpehellyel, juharsziruppal édesítve, és egy-egy csipet fahéjjal és tengeri sóval ízesítve. Gondos kézi munkával, a legjobb alapanyagokból készült, mesterséges aromák, ízfokozók vagy tartósítószerek nélkül - üvegbe csomagolva. - Sok dió (>30%) - Sütve - Finomított cukor nélkül - Vegán - Kézműves...
Portfólió (9)
Németország, Berlin
... sheaolaj), aromák, só, sűrítőanyag pektin, savszabályozó E331)), kakaótartalmú zsíros bevonat 15% (növényi zsír (pálmaolaj, pálma), cukor, kakaópor 17% (kakaópor, zsírszegény kakaópor), természetes aroma, emulgeáló anyag repcelecitin, aroma).
Portfólió (10)
Franciaország, Lys Haut Layon
... keresett citrusos aromák fejlődését; az Orb dombjai, Béziers északi részén, pedig kerekebb ízt adnak a bornak. ELABORÁCIÓ: A szőlőt nagyon korán reggel, sőt, akár éjszaka is szüretelik. Gyorsan szállítják a pincébe, ahol préselik. Az alkoholos fermentáció gyorsan zajlik. Alkoholtartalom: 12,5% Maradék cukor: 1,0 (g/l) Savtartalom: 6,18 Összes SO2: 124 (mg/l)...
Portfólió (43)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre