Franciaország, Luneville
A Mathé laboratóriumok, amelyek egyesültek a LOR'N PACK céggel, természetes ízek és színezékek széles választékát formulálják és gyártják az élelmiszeripar számára: fagylaltok, péksütemények, cukrászati termékek, italok (sörök, szirupok, alkoholok, gyümölcslevek), e-folyadékok (e-cigarettákhoz). Virág-, fűszer-, gyümölcs- és aromás ízeink, valamint színezékeink alkalmasak vízben és zsírban oldó...
Portfólió (25)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az Étk...
Portfólió (55)
...A barack egy ízletes gyümölcs, amelyet számos alkalmazásban felhasználhatunk, az italoktól a desszertekig és cukrászati termékekig. Ez egy tagadhatatlan előny, nagyszerű választás, hogy napfényt adjon termékeinek.
Portfólió (86)
Franciaország, Merville
...mézre emlékeztető íz, édesség, ez egy nagyon kevéssé karamellizált karamell - hagyományos karamell, a standard karamell íz, amire könnyen gondolunk, gyakran használják öntetként és szószként - erős karamell, nagyon intenzív íz, amelyet keverékekben használnak a sütikben vagy a tejtermékekben, hogy jó karamell ízt érjenek el. FŐBB ALKALMAZÁSOK: - Tej desszertek - Növényi desszertek - Fagylaltok - Sütemények - Torták - Szószok - Öntetek - Cukrászati termékek...
Portfólió (7)
Németország, Stadtoldendorf
Az aroma a mi specialitásunk. "Méretezett" megoldásokat fejlesztünk az Ön termékeihez. A standard programunk lefedi a legfontosabb ízeket, és folyamatosan bővítjük. Az aktuális jogszabályoknak való megfelelés számunkra természetes. A specialitásunk: Mi egy kompetens partner vagyunk a kis- és középvállalkozások számára; a tervezés során arra is figyeltünk, hogy kis mennyiségeket is elő tudjunk ...
Portfólió (9)
Franciaország, Fondettes
...A ScrapCooking® természetes aromák erős ízesítő hatással bírnak, és rendszeresen használják őket a szakemberek. A természetes étkezési aromák kifejezetten a gasztronómia számára készültek. Az aroma fokozza a torták ízét és illatát. Bármikor megtalálhatja kedvenc gyümölcsének ízét az év bármely szakában. Az aromákat használhatja tortákhoz, krémekhez, desszertekhez, makaronokhoz, csokoládékhoz vagy akár joghurthoz is.
Portfólió (16)
Svájc, Hendschiken
...cukrok (glükóz, keményítőcukor), antioxidánsok (E331, E301), fűszerek kivonatai, ízfokozók (E621), aromák). Tojás, zsemlemorzsa, szójaliszt, sovány tej, víz, fehérbor, fűszerek, hagyma, ízfokozók (E621), étkezési só. Helyezze sütőpapírral bélelt tepsire, és tolja be a előmelegített sütőbe. Sütési idő: 200°C-on, kb. 25 percig sütni. Tárolási hőmérséklet: min. -18°C, egyszeri felolvasztás után nem fagyasztható vissza. Allergén információ: glutént, tejet, tojást, szóját tartalmaz. Húsáru főzésre. Svájcban készült svájci húsból.
Portfólió (7)
Franciaország, Le Sen
...Az írisz kivonatok gazdag és természetes hatásokat nyújtanak, mint a földes, fémes és púderes jegyek a prémium parfümökben. Kiválóan illeszkedik minden virágos vagy páfrányos akkordhoz. Az írisz abszolút egy vibráló, természetes térfogatot ad, nagyon gyökérszerű, eredeti, erőteljes és rendkívül tartós. Aromák Ez a termék jól illik a piros és sárga gyümölcsök aromáihoz, vad, lédús és tartós hatást kölcsönözve a kompozícióknak. Nyomokban fokozza, támogatja és kerekíti az ízt. Magasabb dózisban zöld és lila jegyeket ad. Italokban, péksüteményekben és cukrászati termékekben is felhasználható.
Portfólió (93)
Franciaország, Illkirch-Graffenstaden
...TRADICIONÁLIS ÍZEK Citrom Vanília Eper Narancs Kávé… Különleges aromás jegyek: rózsa, ibolya, lótusz, bőr, nugát, stb. Összeállítások: sárgabarack-calisson, áfonya-ibolya, alma-fahéj, karamell-sós vaj, stb. Alkalmazások: italok, tejtermékek, péksütemények, cukrászati termékek, kekszek, cukorkák, csokoládék, diétás termékek, … Minden arománkat kínáljuk folyékony vagy por formájában. A termékek vagy alkalmazások listája nem teljes. ÁRAK ÉS MINTÁK KÉRÉSRE >...
Portfólió (8)
Franciaország, Talant
...Ez a Természetes Élelmiszer Aromája, a Passion, ízesíti minden édes elkészítményét, egzotikus íze minden ízlelőbimbót elragad! A természetes élelmiszer aroma finoman kiemeli a tortáit, péksüteményeit, habjait, cukrászati termékeit, makaronjait... Ideális egy már meglévő íz fokozására az elkészítményében. Ennek a természetes aromának a folyékony formája lehetővé teszi a pontosabb adagolást. Az élelmiszer aromák használata időmegtakarítást jelent, de egyúttal a receptek ízének állandóságát is biztosítja. Referencia:ARON41 Készleten:29 Termék Méretek:30ml Liter:0.03...
Portfólió (192)
Spanyolország, Torrent
... évben napfényre van szüksége. A Spirulina por és folyékony formában is elérhető, és tiszta címkés kék természetes színként minősül. Bár érzékeny az alacsony pH-ra és a magas hőmérsékletekre, a Spirulina széles körben használatos a cukrászati és tejtermék alkalmazásokban. Alkalmazások: Cukorkák, Desszert bevonatok és mázak, Fagylaltok, Joghurttal...
Portfólió (31)
Törökország, Izmir
...Ideális megoldásokat kínálunk minden általad előállított termékhez, a hideg húsoktól a mikrohullámú sütőben készíthető, azonnal fogyasztható csomagolásokig, a fagyasztott élelmiszerektől és friss termékektől a cukrászati, snack és száraz élelmiszer csomagolásokig, a háziállat élelmiszerektől a tisztítószer és higiéniai csomagolásokig. Közel figyelemmel kísérjük a globális trendeket, és teljes...
Portfólió (3)
Németország, Hamburg
...Tejszínes Karamell Konfekt Kakaóval (15%) és Mentololajjal Finom keserű kakaós fudge mentás ízvilággal. Nagyon brit, nagyon finom. Hozzávalók: cukor, glükózszirup, TEJSZÍN, kakaópor, kakaómassza, aromák. Tápérték 100g-ra Energia 1525kJ/360kcal Zsír 11g Ebből telített zsírsavak 6g Szénhidrát 64g Ebből cukor 57g Fehérje 2g Só <0,1g...
Görögország, Heraklion
...Bio gránátalma püré fagyasztott formában. A gránátalma gyümölcsének egyszerű préselési módszerével készül, és a gyümölcs húsából (külső réteg) származik. Tartósítószerek, cukor, víz, színezékek vagy aromák hozzáadása nélkül. Felhasználás: cukrászat, édességek, szirup, lekvár, fagylalt stb. Csomagolás: 10kg...
Portfólió (8)
Olaszország, Bronte
...Hozzávalók: cukor, pisztácia paszta 40% (pörkölt és finomított pisztácia, E141 klorofill, E100 kurkumin), növényi olajok és zsírok (pálma, pálmaolaj), olaj (napraforgó), zsírszegény tejpor, tejsavópor, emulgeáló (E322 szójalecitin), aromák (vanillin).
Portfólió (56)
Olaszország, Catania
...Csokoládéval töltött tortácska különböző változatokban: belső töltelék Csokoládé; Ricotta; Pisztácia; Pisztácia és Ricotta. Magas szintű cukrászati különlegesség. Nyers vagy sült formában, forrón fogyasztandó. Megkülönböztető aromák. A tortácskát -18 °C-ra hűtik le, és speciális hűtőkamrákban tárolják. Ez a folyamat lehetővé teszi a magas minőségű termék előállítását. 12 darabos csomagolás 5 dobozban. A raklapozásért kérjük, lépjen kapcsolatba a kereskedelmi irodával a +39 3477240044-es telefonszámon.
Franciaország, Prunay-Sur-Essonne
... alkalmazásról. Természetes, bio-kompatibilis és bio minősítéssel rendelkező természetes ízeket is kidolgozunk. Természetes, testreszabott és minősített ízeket hozunk létre. A nyersanyagokat a legnagyobb gondossággal választjuk ki, hogy biztosítsuk a minőséget és az élelmiszerbiztonságot. Számos alkalmazásra készítünk: alkoholos és alkoholmentes italok, forró italok, péksütemények, cukrászati...
Portfólió (20)
Spanyolország, Abrera
... Hausmannnál A MINŐSÉG A LEGJOBB TERMÉKÜNK, VALAMINT AZ INTEGRÁLT SZOLGÁLTATÁS ÜGYFELEINK SZÁMÁRA. Szakágak: - AROMÁK ÉS KIVONATOK ALKOHOLMENTES ITALOKHOZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK ALKOHOLOS ITALOKHOZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK FAGYLALTOKHOZ ÉS TEJTERMÉKEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK CUKRÁSZATI TERMÉKEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK KÁVÉKHOZ, INFÚZIÓKHOZ ÉS CSOKOLÁDÉKHOZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK FŐZÉSI TERMÉKEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK SÓS ÉTELEKHEZ - AROMÁK ÉS KIVONATOK GYÓGYSZERIPARI ÉS DIETETIKAI ELŐKÉSZÍTETTEKHEZ - KIVONATOK ÉS AROMÁS ÖSSZETEVŐK KOZMETIKAI TERMÉKEKHEZ...
Franciaország, Prades-Le-Lez
... tejsavkultúrák, enzimek és természetes színezékek. A CHR HANSEN jelen van a mindennapi életében összetevői révén: enzimek és kultúrák a tej- és húsipar számára, baktériumok a borhoz, valamint természetes színezékek fagylaltokhoz, cukrászati termékekhez és italokhoz, valamint probiotikumok. Összetevőinket az élelmiszeriparban, valamint a gyógyszeriparban, táplálkozásban és mezőgazdaságban használják...
Franciaország, L'union
A CARIF S.A. vállalat a malomipari korrektorok, pékáruk, cukrászati, péksütemények és kekszek összetevőinek és javítóanyagainak gyártója, valamint pékárukhoz szükséges enzimek, speciális kenyerekhez készült keverékek és előkeverékek, cukrászati és vendéglátóipari készítmények, valamint specifikus aromák és színezékek előállítója. A CARIF S.A. innovatív összetevőket formuláz, gyárt és forgalmaz a...
Portfólió (12)
Olaszország, Andria
A Mucci Alberto Confectio több éves tapasztalattal és szenvedéllyel rendelkezik a finom cukrászati és csokoládétermékek készítésében. Magasan képzett személyzetének, a megszilárdult hagyományának, az összes alapanyag minőségének gondos kiválasztásának és a részletekre való figyelmes szolgáltatásának köszönhetően rendkívüli termékeket kínál ügyfeleinek, mint például: aromák, fehér csokoládé...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre