Olaszország, Bergamo
...A caciocavallo egy nyers tejből készült bivaly sajt a Cilento régióból, gömb alakú, 9-12 cm átmérőjű és 12-20 cm magas. Ez a forma a rennet kézi feldolgozásának eredménye. A héja nagyon vékony, sima és fehér színű. A tészta félkemény, rugalmas és elefántcsont színű. Típusok és Formátumok Fehér és Füstölt. Darab súlya: körülbelül 1 kg vákuumcsomagolásban Kód: CACIOFERR TARTÓSÍTÁSI IDŐ: 60 NAP...
Portfólió (10)
... ízkultúra iránt érdeklődő vásárlókat, a közegészségügy tiszteletben tartásával. A FILAB s.r.l. kizárólag friss búzatejből készíti a Bufala Campana DOP mozzarella különböző méretekben: • Ciliegina vagy Cardinalino • Bocconcino • Boccone • Mozzarella • Aversana • Zizzabella • Treccia • Füstölt mozzarella vagy Provola Ezen kívül a FILAB s.r.l. Bufala Campana DOP ricottát is készít, mind friss, mind homogén friss formában.
Portfólió (2)
Olaszország, Barberino Di Mugello
...Mozzarella, friss, kézzel készített tésztával elérhető: Nodini, Treccia, súly kérésre is elérhető. Bivaly mozzarella DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr. Burrata: Teljesen kézzel készített, a tészta belsejében egy finom szív található stracciatellával és tejszínnel. Kézműves ricotta, kizárólag tehéntej felhasználásával. Kellemesen gazdag és krémes, különösen alkalmas főzéshez. Mascarpone: Friss, kizárólag tehéntej tejszínből készült, tartósítószerek nélkül.
Portfólió (7)
... ricottát, scamorza sajtot, füstölt caciocavallo sajtot, Campania bivaly mozzarella-t és tejet. A saját gyártású tejtermékek forgalmazása biztosítja az ügyfelek számára, hogy ellenőrzött eredetű, eredeti termékeket vásároljanak.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre