...A caciocavallo egy nyers tejből készült bivaly sajt a Cilento régióból, gömb alakú, 9-12 cm átmérőjű és 12-20 cm magas. Ez a forma a rennet kézi feldolgozásának eredménye. A héja nagyon vékony, sima és fehér színű. A tészta félkemény, rugalmas és elefántcsont színű.
Típusok és Formátumok
Fehér és Füstölt.
Darab súlya: körülbelül 1 kg vákuumcsomagolásban
Kód: CACIOFERR
TARTÓSÍTÁSI IDŐ: 60 NAP...
... ízkultúra iránt érdeklődő vásárlókat, a közegészségügy tiszteletben tartásával.
A FILAB s.r.l. kizárólag friss búzatejből készíti a Bufala Campana DOP mozzarella különböző méretekben:
• Ciliegina vagy Cardinalino
• Bocconcino
• Boccone
• Mozzarella
• Aversana
• Zizzabella
• Treccia
• Füstölt mozzarella vagy Provola
Ezen kívül a FILAB s.r.l. Bufala Campana DOP ricottát is készít, mind friss, mind homogén friss formában.
...Mozzarella, friss, kézzel készített tésztával elérhető:
Nodini, Treccia, súly kérésre is elérhető.
Bivaly mozzarella DOP, 100 gr. - 250 gr. - 500 gr. - 1000 gr.
Burrata: Teljesen kézzel készített, a tészta belsejében egy finom szív található stracciatellával és tejszínnel.
Kézműves ricotta, kizárólag tehéntej felhasználásával. Kellemesen gazdag és krémes, különösen alkalmas főzéshez.
Mascarpone: Friss, kizárólag tehéntej tejszínből készült, tartósítószerek nélkül.
... ricottát, scamorza sajtot, füstölt caciocavallo sajtot, Campania bivaly mozzarella-t és tejet. A saját gyártású tejtermékek forgalmazása biztosítja az ügyfelek számára, hogy ellenőrzött eredetű, eredeti termékeket vásároljanak.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.