Franciaország, Wissous
A West-Indies Distribution egy egzotikus termékek importálója és forgalmazója, elsősorban a Karib-térségből (Guadeloupe, Martinique, Guyane és La Réunion). A legszélesebb választékot kínáljuk, a száraz, friss, fagyasztott termékektől kezdve a gyümölcsökig és zöldségekig. Szállítás Franciaországba és nemzetközi szinten. Megbízható beszállítókkal dolgozunk együtt világszerte, hogy garantáljuk a fris...
Portfólió (186)
Franciaország, Ancenis
...Ez a fűszerkeverék nagyon gondosan készült, és komoly középkori recepteket követ. Bor vagy szőlőlé kerül a palackba. A szűrés után ez a maceráció egy rendkívüli aperitífet ad: tonizáló, nagyon ízletes, hosszan tartó ízélménnyel. Nincs hozzáadott aroma.
Portfólió (5)
Franciaország, Colombes
...A világ legkeresettebb koktélja Hozzávalók: Francia prémium gin, francia erősített bor, aromás növények csokor, fűszerek és citrusfélék héja Kiszerelés: 1 liter (10 koktél) Alkoholtartalom: 25% vol. Szervírozás: Közvetlenül egy jéggel teli old fashioned pohárba MINŐSÉGI ITAL A Negroni az első koktél, amelyet a Balbine-nál készítettünk! Mielőtt elkezdtük volna, különböző módokon kóstoltuk meg...
Azonos termékek
Negroni
Negroni
Egyéb termékek
Gin 'le Coq'
Gin 'le Coq'
Portfólió (9)
Franciaország, Mauléon-D'armagnac
...A 40°-os Notre Bas Armagnac VSOP egy több évjáratból készült házasítás, amely legalább 8 évig érlelődött tölgyfahordóban. Topáz bor színével és bronzos reflexióival kellemes illatot kínál, amelyben sáfrány, enyhe bors, kókusz és jégbe fagyott szilva jegyei fedezhetők fel. Ízében nagy frissességérzetet nyújt aszalt szilva és mandula aromáival, miközben nagyon szép egyensúlyt tart fenn. Díszdobozban szállítva, tökéletes választás az armagnac kedvelőinek, akik kifinomult ízélményre vágynak.
Portfólió (51)
Franciaország, Brissac Loire Aubance
...CEPAGE : Cabernet franc, Grolleau noir. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICATION ET ELEVAGE : A szőlőt gondosan kézzel szüretelik, kis ládákban. Hagyományos módszer szerint történik a borászat. Habképződés és seprőn való érlelés 12 hónapon át a pincében. APPELLATION : AOP Crémant de Loire. NOTES DE DEGUSTATION : Finom buborékok rózsaszín lazac színű ruhát borítanak. Gyümölcsös illat virágos jegyekkel. Friss, gyümölcsös és elegáns íz. ACCORD METS/VIN : Ünnepi aperitifek, koktélok, epertorta. TEMPERATURE DE SERVICE : 7 és 9°C között. Carton de 6 bouteilles de 75cl...
Portfólió (12)
Franciaország, Paris
... és fokozatos, hogy elkerüljük a lé elszíneződését. Több lépésben történik, és a mustok (lé) frakcionáltak: külön gyűjtjük a Cuvée-t (első lé, tehát a legjobb) és a taille-t (a második lé, amelyet a retrousse után nyerünk). Ez a pezsgő kizárólag Cuvée-ból készül. VR = tartalék bor...
Portfólió (8)
Franciaország, Jarnac
... legbonyolultabbakig. DÍJAK EZÜSTÉRMÉK Nemzetközi Bor- és Szeszesital Verseny 2013 ARANYÉRMÉK San Francisco World Spirits Competition 2012 EZÜSTÉRMÉK Nemzetközi Bor- és Szeszesital Verseny 2012 ARANYÉRMÉK San Francisco World Spirits Competition 2011...
Portfólió (12)
Franciaország, Paris
... tanúsítvánnyal rendelkező gyümölcsösben dolgozzák fel a gyártási normák és jó gyakorlatok szerint. A különböző kivonatok révén a gyümölcs minden jótékony hatását felhasználják melléktermékekben. A gyümölcsöt préseljük, hogy pépet nyerjünk a kulináris készítményekhez. A pép, amely savanykás és fűszeres ízeket hordoz, tökéletesen keveredik kézműves receptekben (lekvárok, sorbetek, koktélok...
Portfólió (11)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre