...Félzsíros termékeink a klasszikus húsipari termékeket vonultatják fel, mint például a lábszár, a hasaalja, a lapocka,... és a régi módszerrel füstölve.
Ezen kívül téli ételek elkészítéséhez szükséges készleteket is tartalmaz, mint például a savanyú káposzta, a füstölthús lencsével, a pörkölt, a pokolba való lapocka, stb.
Nem feledkezünk meg a baráti pillanatokról sem a régi módszerrel füstölt bélszínnel.
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik.
A COLA
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét.
A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.