Franciaország, Carquefou
...Félzsíros termékeink a klasszikus húsipari termékeket vonultatják fel, mint például a lábszár, a hasaalja, a lapocka,... és a régi módszerrel füstölve. Ezen kívül téli ételek elkészítéséhez szükséges készleteket is tartalmaz, mint például a savanyú káposzta, a füstölt hús lencsével, a pörkölt, a pokolba való lapocka, stb. Nem feledkezünk meg a baráti pillanatokról sem a régi módszerrel füstölt bélszínnel.
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...tiszteletben tartva a hagyományos érlelési folyamatot. Több mint 9 hónapig érlelik őket, így minden finomságuk megmutatkozik. A COLA Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a legjobb darabokat válasszuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. A vállból, a hasból vagy a sonkából származó húsok, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, mindegyike egy ügyes keverékbe kerül. Így minden receptünknek megadjuk a puhaság és az aromás erő karakterét. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Portfólió (2)
Franciaország, Garges Les Gonesses
Franciaország, Villeneuve D Ascq
Franciaország, Ussel
Franciaország, Solignac-Sur-Loire
Franciaország, Colmar
Franciaország, Chemilly Sur Yonne
Franciaország, Saint Amour
Franciaország, Bellegarde Sur Valserine
Franciaország, La Talaudière
Franciaország, Toulouges
Franciaország, Marigny

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play