...A hús, kolbász és származékos termékek szektorában az élelmiszerbiztonság ellenőrzése és a lejárati dátum (DLC) optimalizálása döntő tényezők a csomagolás választásában.
...ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Természetes bél, Só, Bors. És ennyi.
14,40€/Kg
500g nettó minimum termék
Minőségmegőrzési idő: 6 nap, tárolandó 0 és 4 fok között.
SZAKÁCS TANÁCSAI:
Frisskolbász, amely ideális grillezéshez a barbecue-n vagy egyszerűen serpenyőben sütve.
SZÁLLÍTÁS:
A maximális frissesség érdekében kedden készítjük a kolbászt, hogy szerdán reggel (Chronofresh által) elküldhessük.
Ezért szerdán reggel minden olyan rendelést elküldünk, amelyet kedden 15 óráig leadtak. Köszönjük megértésüket.
Jó étvágyat kívánunk!
Anthony Visentin és csapata
SÚLY: 21 kg...
... bélben érlelt chorizót virágával, perche kolbászt, tekert hasaalját (francia pancetta) és lapos hasaalját. Készítünk főtt felvágottakat is: házi fokhagymás kolbászt, baszk pástétomot Espelette borssal, híres nagymama pástétomunkat (konyakkal, tejszínnel és kis gombákkal), főtt sonkát, béarn-i húsos véres kolbászt, galabár véres kolbászt és húsos brasse kolbászt, valamint sertésláb terrint. Ezen kívül grillezésre marinált húsokat is készítünk, mint például a híres Lomo stílusú grillezhető sonkánkat és friss kolbászainkat.
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka.
Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak.
A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás
Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében.
800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
... (gyümölcsök és zöldségek, élelmiszerek), halak.
A BERJAC cég a CADEGAU családi csoporthoz tartozik: BtoB tevékenység friss termékekkel (húsok és halak) Nantes-ban (Berjac), Rennes-ben (TG Viandes és Marée) és Saumur-ban (Savia).