Franciaország, Auray
...A hús, kolbász és származékos termékek szektorában az élelmiszerbiztonság ellenőrzése és a lejárati dátum (DLC) optimalizálása döntő tényezők a csomagolás választásában.
Portfólió (384)
Franciaország, Castelnaudary
...ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Természetes bél, Só, Bors. És ennyi. 14,40€/Kg 500g nettó minimum termék Minőségmegőrzési idő: 6 nap, tárolandó 0 és 4 fok között. SZAKÁCS TANÁCSAI: Friss kolbász, amely ideális grillezéshez a barbecue-n vagy egyszerűen serpenyőben sütve. SZÁLLÍTÁS: A maximális frissesség érdekében kedden készítjük a kolbászt, hogy szerdán reggel (Chronofresh által) elküldhessük. Ezért szerdán reggel minden olyan rendelést elküldünk, amelyet kedden 15 óráig leadtak. Köszönjük megértésüket. Jó étvágyat kívánunk! Anthony Visentin és csapata SÚLY: 21 kg...
Portfólió (37)
Franciaország, Auros
... bélben érlelt chorizót virágával, perche kolbászt, tekert hasaalját (francia pancetta) és lapos hasaalját. Készítünk főtt felvágottakat is: házi fokhagymás kolbászt, baszk pástétomot Espelette borssal, híres nagymama pástétomunkat (konyakkal, tejszínnel és kis gombákkal), főtt sonkát, béarn-i húsos véres kolbászt, galabár véres kolbászt és húsos brasse kolbászt, valamint sertésláb terrint. Ezen kívül grillezésre marinált húsokat is készítünk, mint például a híres Lomo stílusú grillezhető sonkánkat és friss kolbászainkat.
Portfólió (31)
Franciaország, LA ROCHETTE
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
Portfólió (1)
Franciaország, Ploufragan
...A termelés által végrehajtott erőfeszítések olyan műszaki leírások létrejöttét eredményezték, amelyek a főtt és friss felvágottak előállítására vonatkoznak: kolbász, vidéki pástétom és sonka. Több, szakértelméről ismert vállalat is része az Argoat Gazdáknak: BIGARD Quimperlében (29), TALLEC Bannalecben (29), Jean Stalaven Hillionban (22), Maîtres Jacques Rennesben (35), Charcuterie du Blavet Kervignacban (56), ABC Industries Peyrolles-en-Provence-ban (13), Bigard Agenben (47), Bigard Rognognasban (13) és Herta Illkirchben (67).
Azonos termékek
Húsipar
Húsipar
Egyéb termékek
TOJÁSOK
TOJÁSOK
Portfólió (4)
Franciaország, Carquefou
...Friss, csomagolt húsáru: - Chipolata természetes X6 - Chipolata 2X2 szeletelhető - Kolbász X4 - Füstölt kolbász X2 - Frankfurti kolbász X4 - Kolbász 2X1 szeletelhető - Fehér véres hurka X2 - Fekete véres hurka X2 - Természetes szalonnadarabok - Füstölt szalonnadarabok - Csont nélküli sonka X3 szelet - Füstölt grillezhető sonka X2 szelet - Sült hús szelet - Vendée-i sonka X4 szelet - Májpástétom szelet - Vidéki pástétom szelet - Pástétom tésztában X2 - Fej pástétom szelet...
Franciaország, Lacaune
... régi jó ízeket tiszteletben tartják, miközben modern elemeket is hozzáadnak. A Lacaune-i felvágottkészítők hosszú családi hagyományából származó tudás Lacaune egy gyógyfürdőfalu a Haut Languedoc regionális természetvédelmi park szívében. 800 méter magasan elhelyezkedve, a tiszta és friss klíma döntő fontosságú a minőségi felvágottak és szalámik, mint például a száraz sonka, a száraz kolbász és a száraz virsli előállításához és érleléséhez. Itt, a tengeri és hegyi szelek hatására, termékeink érlelése lassan zajlik.
Franciaország, Nogent Sur Oise
... sertés alapú specialitás, amely egy egyedi recept szerint fűszerekkel van kombinálva, ami a chorizónk hírnevét adja. Termékeink: Száraz sonka kolbász, Nyak chorizo, Chorizo rudak, Chorizo PP D32 rúd, Szeletelt chorizo, Chorizo kockák, Chorizo darabok, Cular chorizo, Cular chorizo D70, Szeletelt cular chorizo, D 55 vendéglátó chorizo, Vendéglátó PP D55 chorizo, Szeletelt D55 chorizo, Régi sózott coppa...
Franciaország, Nantes
... (gyümölcsök és zöldségek, élelmiszerek), halak. A BERJAC cég a CADEGAU családi csoporthoz tartozik: BtoB tevékenység friss termékekkel (húsok és halak) Nantes-ban (Berjac), Rennes-ben (TG Viandes és Marée) és Saumur-ban (Savia).