...A juhok béljeiből főként a vékonybél kerül feldolgozásra.
A juhbél ideálisan alkalmas ezekhez a kolbászfajtákhoz:
- Frankfurter
- Kis fekete pudingok és fehér pudingok (előételek)
- Bratwurst (friss sütőkolbász)
- Grillező kolbász
- Chipolata
- Merguez
Az A-minőség (főzéskor stabil) tökéletes a Frankfurti, Bécsi (Wiener) kolbászokhoz és Bockwurst-hoz.
Az AB-, B- és BC-minőség (sprinkler vagy...
... évek során a luxemburgi cég hírnevét alapozta meg. A termékpalettát széles választékú pástétomok egészítik ki: a Semois ínycsiklandó pástétom, a hagyományos pástétom, az Orval sörös pástétom és szezonálisan mindenféle vadpástétom. Ezek friss alapanyagokból készülnek, nem tartalmaznak tartósítószereket, és magas hőmérsékleten sütik őket. E hagyomány tisztelete szakértelmet, képzett munkaerőt és számos lépést igényel a gyártás során.
A Vleeswaren De Baets egy olyan cég, amelynek két fő tevékenysége van:
- finom húskészítmények, például különféle szalámik, főtt húsáruk és pástétomok gyártása.
- hentesbolt, amely friss húskészítményekre és saját gyártású termékekre specializálódott.
* Szalámifélék
Finomkolbász, parasztgyűrűs kolbász, fokhagymás szalámi, fokhagymamentes szalámi, kopenhágai, bolognai vagy boulogne…
* Főtt...
...tapasztalt munkatársaink figyelmesen állnak rendelkezésére, hogy a húst az Ön által kívánt formára alakítsák: steak, kolbász, pástétom, ... A farmtól a boltunkig a főnökünk saját maga választja ki azt a minőségi húst, amelyet az Ön tányérján talál. Ez a minőség garanciája tette lehetővé, hogy a PG Vian elnyerje a bizalmat a termékeinek biztonsága és minősége terén. A fogyasztó nem tévedett. Megkóstolja és visszatér.