Franciaország, Maubeuge
...Készítse el a világ arab országainak egyik legismertebb specialitását ezzel a kefta fűszerkeverékkel. Ideális a darált húsból készült húsgombócok elkészítéséhez, ez a keverék kiemelkedő ízével elnyeri ügyfelei tetszését. A Kefta Fűszer, egy elengedhetetlen keverék! Ha egy étel valóban összegyűjti a keleti világ szokásait, hagyományait és gasztronómiai kultúráját, az kétségtelenül a kefta. Nagyon...
Portfólió (33)
Franciaország, Marcq-En-Barœul
...Kömény magok: emelje fel gasztronómiai utazását Fedezze fel az autentikus egyiptomi kömény melegét: induljon el egy ízletes kalandra prémium kömény magjainkkal. Közvetlenül Egyiptomból származó, ezek a teljes aromás magok világosbarna színnel és jellegzetes, meleg, enyhén édes ízprofilal rendelkeznek. Tapasztalja meg a páratlan minőséget: élvezze a bizalmat, hogy olyan kömény magokat használ...
Portfólió (15)
Franciaország, Paris
...Herencia: Kiváló Minőségű Fűszerek Forgalmazója Üdvözöljük a Herenciánál A Herenciánál elkötelezettek vagyunk, hogy egy kiváló fűszerkínálatot nyújtsunk, amely felülmúlja a kulináris elvárásokat és varázslatos érintést ad minden étkezéshez. A minőség és az autentikusság hagyományába ágyazva, termékeink gondosan válogatottak és előkészítettek, hogy páratlan gasztronómiai élményt garantáljanak.
Portfólió (14)
Franciaország, Lalinde
...Egy keverék ehető virágokból cukrászok, vendéglátók és gasztronómiai szakemberek számára. Az összetevők szezonálisan és a termelőink elérhetőségei szerint kissé változhatnak, de a virágok között túlnyomórészt ibolya, körömvirág, búzavirág és provanszi rózsa található, mind bio gazdálkodásból származik. 100g-os kiszerelésben kapható. Nettó súly: 100g...
Portfólió (46)
Franciaország, Astaffort
...Fekete szarvasgombás (5%) libamáj 100g „Egy kulináris ékszerdoboz”, de vegán, amely két legnagyobb és legértékesebb termékünkből merít a francia gasztronómiai örökségből: a libamáj és a fekete szarvasgomba. Egy ütős választás az aperitifjeidhez, baráti vagy családi étkezésekhez. ÖSSZETEVŐK: kókuszolaj (39%), víz, bio sörélesztő, vargánya por, mustár, repceolaj, só, agar-agar, bio chia liszt, bio tamari, fekete bors, xeres ecet, fűszerek, mogyoróliszt, paradicsomkoncentrátum, szarvasgomba darabok (5%), szarvasgomba aroma. SKU:002...
Portfólió (7)
Franciaország, Bréal-Sous-Montfort
A SOLINA egy szakértő vállalat, amely teljes körű megoldásokat kínál az ízek területén. Szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy funkcionális összetevőkből álló javaslatokat dolgozzunk ki tápláló termékekhez. Fő ügyfeleink az élelmiszeripar és a vendéglátás általában (vendéglősök, élelmiszeripari szakmák, szállodaláncok). Testreszabott megoldásokat kínálunk húsalapú termékekhez, készételekhez,...
Portfólió (3)
Franciaország, Renaison
...Ez a prémium bors nagy népszerűségnek örvend a gasztronómiai körökben, és sikerült közvetlenül Kambodzsából beszereznünk. A Kampot borsok egy Kambodzsa egy adott régiójából származnak, amely biztosítja számukra azt a címkét, amely csak Kampot néven forgalmazható. A Kampot bors termelőit a helyi kormány tanúsítja és címkézi, és megfelelnek a termelésre vonatkozó specifikus szabványoknak. Aroma: Áfonya, Eukaliptusz, Citrom, Bors Eredet: Kambodzsa...
Portfólió (56)
Franciaország, Mietesheim
...Szárított paradicsommal, finom kesudió és bazsalikom ízével gazdagítva, a Bio Paradicsomos Pesto forradalmasítja a tésztákat, bruschettákat vagy pizzákat. Ez az egészséges fűszerkeverék, amely biológiai összetevőkből készült, gasztronómiai utazásra hív a déli konyhán keresztül. A szárított paradicsomos vörös pesto vegán fűszer, amely nem tartalmaz sajtot vagy más állati eredetű termékeket. Összetevők: Napraforgóolaj*, szárított paradicsom* (34%), bazsalikom*, tengeri só, kesudió*, olívaolaj*, koncentrált citromlé*. *: Biológiai gazdálkodásból származó termékek...
Portfólió (80)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
...Ez a csodálatos Château Simone cuvée valószínűleg az egyik legjobb vörösbor Provence-ból! Strukturált és erőteljes, ez egy nagyszerű palack, amely intenzív és mély fekete gyümölcsök (szeder, fekete ribizli, szilva) aromáival rendelkezik, amelyeket ízletes fűszerek (bors, garrigue, édesgyökér, eukaliptusz) és egy nagyon szép, pontos fás jegy egészít ki. Egy nagyon nagy gasztronómiai bor, amely...
Portfólió (321)
Franciaország, Auxerre
...{"Nez":"kis piros gyümölcsök, érett piros gyümölcsök","Accord metvin":"vörös húsok, vadak, gasztronómiai ételek","Appellation":"Minervois","Conditionnement":"Csomagolás: 6 db 75 cl-es palack kartonban","Label":"Védett Földrajzi Jelzés","Cépage":"Carignan, Syrah","Bouche":"kis piros gyümölcsök és érett piros gyümölcsök aromái, keleti fűszerek, erőteljes, de nem agresszív","Taux d’alcoolémie...
Portfólió (190)
Franciaország, Roubia
...Nez agréable, fruits rouges, épices, garrigue. La bouche met le fruit en valeur, dans un style corsé, structuré, traditionnel. Un vin solide qui devra être attendu quelque peu. Belle qualité.":"Intenzív gránátvörös szín, fiatal reflexekkel. Kellemes illat, piros gyümölcsök, fűszerek, garrigue. Az íz kiemeli a gyümölcsöt, testes, struktúrált, hagyományos stílusban. Egy szilárd bor, amelyet egy...
Portfólió (28)
Franciaország, Yssingeaux
A Nactarome csoport tagjaként és a Groupe Nactis Flavours márkájának részeként a Sevarome az élelmiszer-aromák, a diófélék előkészítése, az aromás összetevők, valamint az élelmiszer-textúrák, stabilizátorok és színezékek tervezésére és gyártására specializálódott, a gasztronómiai szakmák és az édesipari ipar számára. A Sevarome a Pékség-Pastry, a Cukrászat, a Csokoládégyártás, a Fagylalt és az...
Portfólió (55)
Franciaország, Paris
... olívaolajokat kínálunk. Egy kiváló minőségű extra szűz olívaolaj egy egyedülálló elixír, amely hihetetlen gasztronómiai érzelmeket ébreszt. Azért, hogy ezeket az érzelmeket a lehető legtöbb emberrel megosszuk, a ZÖLD ARANY KUTATÓI szenvedéllyel válogatják és értékelik a legjobb olívaolaj kincseket Franciaországban és a Földközi-tengeren (Spanyolország, Olaszország, Tunézia). A ZÖLD ARANY KUTATÓI...
Portfólió (3)
Franciaország, Nice
... egy nemzetközi ínycsiklandó összetevők beszállítója, amely megbízható és professzionális szolgáltatást biztosít ügyfeleinek. Gyűjteményünk gasztronómiai különlegességeket tartalmaz, mint például a sáfrány, a datolya, a ritka olajok és fűszerek. Minden egyes összetevőt gondosan elemzünk az eredetiség, az íz, a piaci érték és legfőképpen a minőség ellenőrzése érdekében.
Egyéb termékek
Sáfrány tea
Sáfrány tea
Portfólió (2)
Franciaország, Paris
... (aszalt eper, aszalt mangó Iránból, - Bio lehetőség. 2/ White-Label termékek beszállítói: - Receptek készítése az Ön számára, - Közösen tervezzük meg a címkét, ha nincs grafikus/designer, - Segítünk a műszaki leírás elkészítésében. 3/ Gasztronómiai termékek beszerzése "Made in France": - Egy partneri hálózat, amely segíthet Önnek a francia gyártású termékek keresésében. Olaj, fűszerek, lekvár stb. A HAUS BOTEH-nál minden lehetséges. Testreszabott szolgáltatásokat kínálunk, hogy megfeleljünk az elvárásainak és igényeinek.
Franciaország, Villegouge
AGENCE GADAN HEUGAS a Bordeaux régióban található, és 1999 óta a gasztronómiai szakemberek szolgálatában állunk. Ezek a szakemberek, mint például a fagyizók, cukrászok, lekvárfőzők, pálinkafőzők, legyenek akár kézművesek, akár ipariak, a mi szakértelmünkhöz fordulnak, hogy megfeleljenek igényeiknek. Szállítóink sokfélesége széles választékot kínál termékekből és csomagolásokból. Valójában...
Portfólió (47)
Franciaország, la Trinité
... szerint. Élelmiszereket is árusítunk, amelyek nem tartalmaznak sertéshúst és sertés eredetű összetevőket. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk árajánlatért nagy mennyiség esetén szakemberek számára. Nagykereskedelmi értékesítés árajánlat alapján: termelői pezsgő, prémium borok, kaviár, libamáj, fűszerek, asztali művészet, olasz borok minden régióból, konyak, calvados, különleges vodka, szeszes italok...
Portfólió (3)
...vágóeszközök, fűszerek és hozzávalók, tárolás és anyagmozgatás, csomagolás és címkézés, munkaruhák… A kínált kellékek fogyaszthatók minden ügyfelünk által, akik a "gasztronómiai szakmák" képviselői, ide tartozik a hentes, felvágottas, vendéglátó, halas, tejtermékes, cukrász, pékség, csokoládégyártó, zöldséges, finom élelmiszerbolt, kiskereskedelem stb.
Franciaország, Champsac
Az innováció és a francia gasztronómiai hagyományok tisztelete ma is, mint tegnap, a DELOUIS ház két irányadó elve. Ezen elvek megvalósításához a DELOUIS ház saját K+F laboratóriummal rendelkezik. Francia mustár, fűszerek és ízesítők gyártója. A friss málnás ecet feltalálója. 1991-ben a DELOUIS ház feltalálta az első tartósítószer nélküli majonézt. Mustáros emulziós öntetek gyártója, hagyományos mustárral vagy dijoni mustárral.
Franciaország, FONTAINE DE VAUCLUSE
Kézműves vállalkozás, amelynek fő tevékenysége a Provence-i különlegességek előállítása, amelyeket kenyérre kenhetünk aperitifként (tapenade, tián, pistou...) és főzött fűszerek (hagymalekvár, fügelekvár, provence-i mustárok...) készítése. A prioritás a nyersanyagok kiválasztására, a minőségre és az ízre helyeződik. Yan Bosc, aki apáról fiúra öröklődő szakács (18 éves gasztronómiai tapasztalattal...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre