Olaszország, Reggio Emilia
A Spagni & Spagni a Food Gift-et marketingeszközként kínálja, hogy támogassa az üzletfejlesztési és hálózati stratégiákat a vállalatok céljainak elérésében. Mindent elintézünk, a legjobb olasz nyersanyagok, kézműves és kézzel készített termékek kiválasztásától kezdve, egyedi ajánlat kidolgozásán át minden igényhez, egészen a fenntartható módon történő ajándékdobozok kiszállításáig. Egy 360 fokos ...
Portfólió (10)
...Indonézia tele van ízletes hagyományos ételekkel. Szeretjük az ízletes ételeket, amelyek kielégítik az ízlésünket. Jó ételek készítéséhez van egy titkunk, amely mindig is kultúránk gazdagsága volt: a #fűszerek. Az indonéz fűszerek részei a hagyományunknak már évszázadok óta, a recept, amelyet az egész világ keresett hazánkban. Mindenki hozzánk jött, hogy felfedezze ennek a gasztronómiai...
Portfólió (10)
Olaszország, Acquaviva Picena
...A száraz szószok tűzhely használata nélkül készülnek. A könnyű és gyors elkészítésük miatt egyediek költség és minőség szempontjából. Mindenféle konyhai felhasználásra alkalmasak, mint például fűszerek, szószok, töltelékek, feltétek és tészták más összetevőkkel. Elkészítés: Keverjünk össze 100 g száraz keveréket, adjunk hozzá 200/300 g vizet a kívánt állag szerint, és 10 g friss pecorino sajtot. Sütőben, hűtéskor és fagyasztáskor stabil.
Portfólió (3)
Olaszország, Barletta
...A héjon való áztatás kontrollált hőmérsékleten zajlik, és 20 napig tart. Ezután a bor tölgyfahordókba kerül, ahol legalább 12 hónapig érlelődik, majd még egy évet palackban tölt, hogy elérje a nagy egyensúlyt és aromagazdagságot. A Barbera nagylelkű és nagy struktúrájú, robusztus, jelentős, amely lenyűgöz a fűszerek, a kis piros gyümölcsök, az erdő aljnövényzete, a menta, a vanília és az édesgyökér összetett jegyeivel. Kiváló Barbera, amely jól illik a vörös húsokhoz és az érlelt sajtokhoz, izgalmas gasztronómiai élményt nyújtva.
Olaszország, Roma
Üdvözlöm, Roberto Ugolini vagyok, a TrufflEat SRL alapítója, amely több mint 10 éve foglalkozik friss trüffel és kiváló minőségű olasz, trüffellel és anélkül készült termékek forgalmazásával. A trüffelpiac erőteljesen bővül, évente legalább 12%-os növekedési ütemet mutat. Cégünk gasztronómiai termékek ellátásával foglalkozik a Horeca és Retail csatornák számára: fűszerek, sók, szószok, snackek...
Portfólió (9)
Olaszország, Campobello Di Mazara
... származik." Így mesél a FreshPlaza-nak Pino La Rosa, az Agripantel családi vállalkozás kereskedelmi vezetője. 1994 óta az Agripantel körülbelül 200 gasztronómiai különlegességet állít elő, amelyek a valódi szicíliai hagyományokra építenek, különösen a trapani területére. Az összes termelés minőségének alapja az összetevők folyamatos keresése és a népi hagyományok pontos gasztronómiai kombinációi. A katalógust szószok és mártások, pástétomok és fűszerek, lekvárok és dzsemek, valamint intenzív ízű és megkülönböztethető illatú aszalt gyümölcsök egészítik ki.
Portfólió (7)
Olaszország, Calenzano
A Biostock, a Probios csoport tagja, 2003-ban alakult, és vezető szerepet tölt be a bio nyersanyagok kínálatában. A cég széles választékban kínál különböző formátumú, válogatott és tanúsított alapanyagokat, mint például gabonák és fűszerek, hüvelyesek és magvak, lisztek és keményítők, olajok, fűszerek és gasztronómiai termékek. A cég gluténmentes nyersanyagokkal is rendelkezik, amelyek közül...
Olaszország, MONTAIONE
... különlegességével. A társaság szárított gombák és szarvasgombák feldolgozásával, kereskedelmével és forgalmazásával foglalkozik. Minden évszakban friss, válogatott, illatos és tökéletes szarvasgombákat kínálunk. A termékpalettánkat szarvasgombás és gombás szószok, ízesített olajok, szarvasgombás pecorino, szarvasgombás tagliatelle, szarvasgombás kenhető csokoládé, kézműves hús szószok, dehidratált fűszerek, szárított gombák és szárított paradicsomok egészítik ki. Termékeink tartósítószerek és színezékek nélkül készülnek, kizárólag olasz alapanyagokból.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre