... garantáljuk a páratlan minőséget és frissességet!
További információk
Íz Mogyoró, Csokoládé & Zabpehely
Franciaországban készült
100% természetes összetevők, tartósítószerek nélkül, pálmaolaj nélkül
CBD 10mg kekszenként
Minden csomag körülbelül 12 ropogós kekszet tartalmaz!
Csomagolás 100% újrahasznosítható & környezetbarát növényi tinták
Minden termékünk nem tartalmaz THC-t, így nincs pszichoaktív hatásuk!
Hogyan fogyasszuk a Bloom&Cie kekszeket?
Íz:Mogyoró, Csokoládé & Zabpehely
CBD:10mg kekszenként...
...100%-ban természetes és ultra ropogós, bio teljes kendermagjaink igazi tápláló bombák mogyorós ízzel!
Tartalmazzák az összes tápanyagot, amire a szervezetünknek szüksége van:
- esszenciális zsírsavakat, amelyek hozzájárulnak a koleszterinszint csökkentéséhez, a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez, valamint a kis depressziós epizódok leküzdéséhez
- rostokat, amelyek megkönnyítik az...
... régió gasztronómiai hagyományai szerint készül. Ezek a mozzarella golyók aranybarna, ropogós panírba vannak burkolva, amelynek összetevői teljesen természetesek, mint például a válogatott liszt, paprika és természetes élesztők, tartósítószerek nélkül. A recept élvezetéhez a sütés egy fritőzben történik, 2-3 perc sütés elegendő. Ez egy sokoldalú étel, amelyet akár előételként, akár aperitifként is fogyaszthatunk, köszönhetően a gyors elkészítésének.
Laura Granola a párizsi műhelyünkben készül, egészséges és jótékony összetevőkből. Kézműves módon készül, és vegán. A Granola receptünk kukoricapehelyből, diófélékből, kókuszolajból és agávészirupból áll.
Egy másfajta receptet szerettem volna létrehozni, egy receptet, ami engem képvisel. A zabpehely helyett természetes, bio és főleg ropogós kukoricapehelyt választottam! Ez egy lehetőség arra...
Franciai gyártója a gabonapehelynek, ropogós müzliknek és granoláknak reggelire és kis éhségre.
A mindennapokban csapatunk azon dolgozik, hogy valóban egészséges, ízletes és 100%-ban természetes termékeket kínáljon Önnek. Célunk, hogy alternatívát nyújtsunk a túl zsíros, túl édes és ultra feldolgozott termékekkel szemben. Teljesen átgondoltuk a gyártási folyamatunkat, és létrehoztunk egy...
... sózva, a boutargue 6 hónapig eltartható szárazon vagy hűvösen (+6-8 °C). A tenger terméke, a boutargue vagy poutargue „megénekli” az aperitifjeit. Aperitifként egy szép tányér szeletelt darab; a legegyszerűbb, ha a viasz védelmét meghagyjuk. Jó kenyérrel, blinivel vagy natúr ropogós keksszel, vagy egyszerűen csak önmagában! A boutargue erőteljes, sós és jódos íze szívesen párosul egy vodka típusú alkohollal, vagy füge pálinkával (ajánlott a Boukha Bokobsa!), vagy száraz fehérborral, pastisszal, pezsgővel, de vörösborral nem.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.