Olaszország, Marmirolo
...Alacsony finomítású '1' típusú búzaliszt keveréke, rizsdara, pörkölt szójaliszt, amely magas vízfelvételi képességgel rendelkezik (a keverék több mint 80% vizet képes felszívni). Természetes kelesztés savanyú tésztával. Ideális római stílusú pizza készítéséhez, amely légies, ropogós és könnyű, finom ízével tökéletesen kiemeli a feltéteket és az ízeket. 10 KG...
Portfólió (56)
Olaszország, Guardiagrele
...Félkész koncentrátum természetes élesztővel és szárított burgonyával kenyérhez, amely kiváló térfogatú, rendkívül puha morzsájú és vékony, aranybarna, ropogós héjú. Formátum: 10 kg Adagolás: 50%...
Portfólió (91)
Olaszország, Lauro
...A D.A.R. S.R.L. a legjobb natúr, héj nélküli mandulákat válogatja ki. Ropogós, ízletes és finom manduláink valódi alapdarabok a konyhában, és általában egy egészséges étrend részeként. Valójában, mivel gazdagok vasban, rostokban, kalciumban és vitaminokban, segítenek a fogyásban, fenntartják a szív egészségét, a bőrt fiatalon és frissebben tartják, és rengeteg energiát adnak. A natúr, héj...
Portfólió (10)
Olaszország, Belpasso
...A szicíliai mandulák íze a ropogós nugátkockákban. Természetes összetevők és egy kézműves folyamat, amely a múlt századra nyúlik vissza. További változatokban is elérhető: mandula, pisztácia, mogyoró. A péksütemény vonalhoz is elérhető, nagy kiszerelésben.
Portfólió (9)
Olaszország, Palermo
...Közepes méretű kúp alakú fürt, édes és ropogós íz, természetes piros szín.
Portfólió (3)
Olaszország, Monterotondo
... szárítják, héját eltávolítják, majd "nibbekké" törik. Magnézium, kálium és vas forrása, granulátum formájában jelenik meg, ideális élelmiszertermékek előállításához, díszítéshez és ropogós ízjegyhez tésztákban és receptúrákban, édes és sós egyaránt.
Portfólió (10)
Olaszország, Forlì
... gazdagok fehérjében, ezért kis mennyiségben kell fogyasztani őket, különösen azoknak, akik kalóriaszegény étrendet követnek. Ez a szárított gyümölcs a finom, de intenzív ízéről és természetes állagáról ismert, mivel natúr formában csomagolják. Az édességek mellett a pisztáciadarabkák sós ételekhez is felhasználhatók. Például a pestók esetében a hagyományos fenyőmag helyettesítésére is alkalmasak. Ideális termék különböző ételek díszítésére: megszórva fagyira, tésztára vagy kekszekre.
Portfólió (50)
Olaszország, S,egidio Alla V.
Kézműves édességtermékek vállalkozása, természetes alapanyagokból, adalékanyagok vagy vegyi tartósítószerek nélkül. Különlegességünk az Abruzzói Sassi, egy tipikus édesség, amelynek egyedüli gyártói vagyunk az eredeti recept alapján 1928 óta. Ezen kívül készítünk egy 90%-os mandulás ropogós édességet, amely páratlan, valamint alacsony hőmérsékleten olvasztott és temperált étcsokoládét, amelyet...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play