A Spirupep Spiruline egy családi farm, amely már több mint 65 tavaszt megélt, ma két fiatal, energikus gazda irányítása alatt áll! Rachel és Samuel egy "Szuper-Gazda" duót alkotnak, és büszkén képviselik ennek a mezőgazdasági kalandnak a 3. generációját. Biológiai spirulinájuk farmja egy szilárd ökológiai modellen alapul, és 100%-ban biokombustibilokkal működik, így minimális környezeti lábnyomot ...
... töltve.
Bár úgy vélik, hogy az eredete Perzsiában (a mai Iránban) található, és a törökök, magyarok és olaszok vitatkoznak a származásáról. A VIII. században jelent meg a Keletben, ahol a hárem édessége volt. A Marzipán név a Mauthaban érméről származik, amely Bizánc városában volt forgalomban.
Nettó súly: 140g...
... (mm)
1080
Mélység (mm)
1800
Súly kg-ban
400
Műszaki jellemzők
Levegőnyomás
Teljesítmény
Feszültség
Frekvencia
Nitrogénnyomás
Levegőfogyasztás
6 bar
0.7 Kw
400V háromfázis + N + T vagy 230V egyfázis
50Hz/60HZ
0.5 bar
7 m3/h / 6bar
Kúpos végződésű töltőfej
Meleg víz sterilizálás 90°C-ig (sorozat) vagy 110°C-ig (opció)
Kémiai tisztításra alkalmas anyagok
CIP kör: integrált fix egység, amely...
...A Nemiroff Miel et Piment (Mézes Paprika) vodka 1 literes kiszerelésben kapható. Ez a vodka hírnevet szerzett a palackba áztatott paprikának köszönhetően, amely pikáns ízt ad a kóstolás során. Bár a palack formája nemrégiben megváltozott, a recept változatlan maradt.
A Nemiroff márkát 1872-ben alapították, és valószínűleg ez a legismertebb ukrán vodka márka.
... csípős, mint a közönséges fokhagyma. Emellett könnyebben emészthető is, de az aromája ugyanolyan intenzív.
A Pistou egy hagyományos recept, amely Provence-ból származik, és nevét az olasz Pesto-ból kapta. Ez a két recept, bár nagyon hasonló és inspirálta egymást, teljesen különbözik.
Míg a "Pesto Genovese" bazsalikommal, olívaolajjal, fokhagymával, sajttal és fenyőmaggal készül, a Pistou csak bazsalikomból, fokhagymából, olívaolajból áll, és semmi másból.
Referencia: AR801233
Ean13: 3760306801233...
Ropogósak, ízletesek és finoman sósak, az Allauch-i Provence Chips chipszeket kizárólag kézműves recept alapján készítjük. Gondosan válogatjuk meg alapanyagainkat. A burgonyáink első osztályúak, főként Franciaországban termesztik őket. Bár nevük sokatmondó lehet (Adriana, Agria, Aminca, Bintje, Canelle, Charlotte, Chipie, Colorado…), jellemzőik nem hagynak helyet a véletlennek. Ezek a jellemzők határozzák meg a chipszeink ízét és ízminőségét.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.