Egy termékcsalád, amely a hegyi húsáruk legpontosabb hagyományait követi. A legjobb húsrészekből készült Grande Tradition termékcsaládunk a Batistou mesterségbeli tudásának esszenciája.
A SONKÁK
Sonkáink kizárólag szigorúan válogatott francia sertésekből készülnek, és a kerek vágású, úgynevezett "Parma" stílusra építenek. Mérsékelten sózottak és kézzel dörzsölt sóval, majd lassan szárítják, tisz...
...Félzsíros termékeink a klasszikus húsipari termékeket vonultatják fel, mint például a lábszár, a hasaalja, a lapocka,... és a régi módszerrel füstölve.
Ezen kívül téli ételek elkészítéséhez szükséges készleteket is tartalmaz, mint például a savanyú káposzta, a füstölt hús lencsével, a pörkölt, a pokolba való lapocka, stb.
Nem feledkezünk meg a baráti pillanatokról sem a régi módszerrel füstölt bélszínnel.
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
...A SA SALAISONS PYRENEENNES egy kivételes sonkák sózására specializálódott vállalat.
A Salaisons Pyrénéennes autentikus tudást alkalmaz a kivételes sonkák és sózott húsok előállításában. Ahogyan a nagy borok esetében, ezek a sózott termékek egy minőségi "szőlőfajtából" származnak: a Délnyugat Franciaországban tanúsított fehér sertésből.
A fehér sertés "szőlőfajtájából" származó termékek a "SALAISONS PYRENEENNES" márkanevén kerülnek bemutatásra.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.