Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Franciaország, Montlaur En Diois
...Disznóink születésük óta egy 6000 m²-es, diófák árnyékában lévő parkban szaladgálnak. Táplálékuk speciális granulátumokból áll, amelyek a disznók igényeihez igazodnak, valamint a farm hulladékaiból, amelyeket nem tudtunk eladni a válogatás eltérése miatt (tök, dinnye, dió, gabonafélék, kender). A Gascon fajta fekete disznók, meglehetősen kis méretűek, mivel növekedésük lassú, nagyon társaságkedvelők és játékosak, és a fülüket a szemükre ejtik. Húsuk tipikusan márványos és nagy ízű. SÚLY: 5 kg CSOMAGOLÁS: 5 kg...
Portfólió (15)