A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
...Kézműves gyártás a Baszkföldön. Családi tejüzem Espelette-ben. 2 termékcsomagolás
Kartondobozok 2x125g. A különböző ízek:
Természetes juhsajt
Tiszta kecskesajt természetes
Tiszta juhsajt természetes
Tiszta juhsajt „kávé, cseresznye, citrom, vanília”
140g-os egyedi üvegek lekvárral
Bio ízek
100% tiszta bio juhsajt sárgabarack lekvár, méz
100% tiszta bio juhsajt szeder és áfonya lekvár
Természetes...