Olaszország, Radicofani
A Cacio di Pienza előállítása egy ősi hagyomány, amely generációról generációra öröklődött egészen a mai napig. A tejtermelők a Cooperativa di Cotignano-ba tömörültek, felhasználva és megőrizve a feldolgozás tipikus módszereit: a tej beszerzése különleges aromákkal, amelyeket a Val d'Orcia legelőinek jellegzetes füvei adnak, kifinomult érlelési technikák, és ami a legfontosabb, a sajt minősége irá...
Portfólió (48)
Franciaország, Auros
...Kézműves gyártás a Baszkföldön. Családi tejüzem Espelette-ben. 2 termékcsomagolás Kartondobozok 2x125g. A különböző ízek: Természetes juhsajt Tiszta kecskesajt természetes Tiszta juhsajt természetes Tiszta juhsajt „kávé, cseresznye, citrom, vanília” 140g-os egyedi üvegek lekvárral Bio ízek 100% tiszta bio juhsajt sárgabarack lekvár, méz 100% tiszta bio juhsajt szeder és áfonya lekvár Természetes...
Portfólió (31)