...Fókuszáljon a nagy volumenű B2B, fehér címkés, szerződéses palackozásra. Rugalmas csomagolási megoldások
A karamell színezék (E 150d) az FSSC 22000 tanúsítvány szerint készül.
Karamell színezék (E 150d): Magas színintenzitású szirup, amely kiváló fagyasztási stabilitással rendelkezik a különleges cukorösszetétel miatt
Tojássárgája E 104/E 110: Sárga
Cseresznye piros E123/E 124: Piros
Világos zöld E 104/132: Zöld
Briliáns kék E 133: Kék
Eper piros E 104/E 124: Világos piros...
...300g és 60g-os tubusok Guérande-i fleur de sel sóval készült karamell vajjal.
És mi van benne?
Guérande-i fleur de sel sóval készült vajkaramell (glükóz-fruktóz szirup, cukor, édesített sűrített tej, tejszín, édes vaj, Guérande-i fleur de sel só, Guérande-i só, víz), stabilizátor: pektin.
Allergének a nagyító alatt
Tej.
Jól tárolni nem nehéz
A Régilait Karamell Vaj Só 15 hónapig eltartható a felbontás előtt, és 1 hónapig a felbontás után, szobahőmérsékleten.
Műanyag tubus, kupak: háztartási hulladékkal együtt kidobandó.
Üdvözöljük a DISTRAZUR-nál, az Ön finom élelmiszerek nagykereskedőjénél. Több mint 25 éve szolgáljuk ki a hagyományos kereskedelmet azzal a folyamatos törekvéssel, hogy minőségi termékeket kínáljunk, amelyek megfelelnek ügyfeleink igényeinek, és eltérnek a nagykereskedelmi forgalomtól. Márkánk, a "Les Saveurs du Clavon", elnyeri a legigényesebb ínyencek tetszését. Könnyen azonosítható, és ízletes,...
... különleges ízt ad az italnak. A Demerara cukor alkalmas italok, péksütemények, szószok és szirup ízesítésére, különösen lágy karamell ízt és gazdag aromát kölcsönöz az ételeknek, köszönhetően a cukornád melaszának, amely minden kristályt bevon.
Ideális kávé édesítésére, gabonafélékre való szórásra, szószok és szirup készítésére. A Demerara müzli gyártásában és ropogós feltétként használják tortákhoz, valamint gyümölcsökhöz. A Demerara cukor különösen lágy karamell ízt ad az ételeknek.
... Guérande sóval, 200 g-os tasakban, karton aljjal, nugátcsomagolásokkal.
Összetevők: Cukor, Glükóz szirup, Méz, Mandula, Sózott vaj karamell (8,7%), Porcukor, Burgonyakeményítő, Kovásztalan kenyér (víz, olívaolaj, liszt), Tojásfehérje, Természetes vanília kivonat.
Gyártási módszer: A mézet és a glükóz szirupot egy üstben főzik, majd tojásfehérjét adnak hozzá, ezt követi a főzött cukor, vanília, mandula és karamell.
Allergének: Mandula, Tojás, lehetséges nyomok fára való diófélékből.
Minden nugátunk garantáltan GLUTÉNMENTES.
...A karamellszirup a TM Maribell egyik legnépszerűbb cukorszirupja. Tökéletesen működik sok koktélban, kávéban, tejturmixban és bubble tea-ben.
Hozzávalók: Cukor, víz, természetes ízesítő "Karamell", citromsav.
Üvegpalackokban 0,7L vagy műanyag palackokban 1L kiszerelésben kapható.
Ezen kívül kaphatók kis 0,25L-es üvegpalackok is.
Világszerte exportálunk.
Az árak megismeréséhez kérjük, írjon a következő e-mail címre:
irina.syrup@gmail.com
Látogasson el weboldalunkra:
www.maribell.com.ua/en...
... kristályosodott szirup, korábban műméznek is nevezték. Cukorból és különböző arányú virágmézekből készült cukrokból áll
Karamell és Színanyag
Különböző karamellszirupok és színanyagok 7.500 és 40.000 EBC között, valamint speciális keverékek
Speciális szirup
Az ügyfél kívánságainak megfelelően készült szirup, szorbit szirup, cukorlefolyó szirup...
A Monero Kávé és Tea 2017-ben alakult.
Magas minőségű kávét és gyógynövényteákat gyártunk, és különleges keverékeket kínálunk a fogyasztók ízlésének megfelelően.
Továbbra is megosztjuk ezt az izgalmat azokkal a vállalkozásokkal, amelyek a Monero márkánkkal dolgoznak, mindig friss és magas minőségű termékeket feldolgozva.
Minden nap egy kicsit jobban fejlődünk, hogy a szektor minőségi szintjét a le...
...Kukorica magból készült, keményítő hidrolízis folyamatán keresztül, amilolitikus fermentatív anyagok felhasználásával, majd a hidrolizátum szűrése, demineralizálás és forralás a száraz anyagok bizonyos súlyarányáig.
Száraz anyagok 100g-ban, nem kevesebb: 77,6/g
Szénhidrátok, %, nem kevesebb: 100
Energiaérték, kcal/100 g: 310,4
Összetétel: Szirup 100%
Száraz anyagok, %, min: 78
рН: 3,5 – 6,0
SO2, ppm, max: 40mg/kg
A csökkentő anyagok tömegarányának száraz anyagban (glükóz egyenérték) %, %: 36,0-44,0
Glükóz %: 5-27
Maltóz %: 10-25
Maltotrióz %: 11-18
Legmagasabb cukrok %: 40-60...
A Drop Beverages Italia egy olasz vállalat, több mint 20 éve széles termékválasztékot gyártunk: Genetikailag módosított organizmusok nélkül (OGM) - Gluténmentes - Pálmaolaj nélkül.
Gyümölcs pépek koktélokhoz: "FREESTYLE BARTENDER": egy teljes választék koncentrátumokból, magas gyümölcspép- és gyümölcslé-tartalommal, kiváló minőségben, végre egy nagyszerű alternatíva a friss gyümölcs helyett.
Toppi...
... színt egyaránt adnak.
Ha az íz hozzájárulása a kész élelmiszerhez bizonyított, a megégett cukrot a következőképpen címkézik: „karamell (glükóz szirup, víz, cukor) vagy (cukor, víz)”. Ha csak színt ad, a címkézés a következő lesz: „színezék: E150a”.
...A könnyű bio kókuszszirupot a kókuszvirág cukorból készült kókusz karamell vízzel való hígításával készítik, hogy sűrű, tartós anyagot kapjanak. Ez egy természetes édesítőszer, és vegetáriánusok és vegánok számára is alkalmas.
...Aranybarnára sült, krémes és lágy, fűszeres utóízzel – így szeretjük a karamellt a legjobban.
A karamellszirup a legjobb 5 szirup közé tartozik, így minden kávézó számára ELENGEDHETETLEN. Kiemeli a kávé aromáját, és tökéletesen harmonizál a habos tejjel. Továbbá kiválóan alkalmas világos és sötét frappékhoz, vagy akár ízesítőként egy finom palacsintán.
... édesség, halva, lekvár, pestil, köme, cezerye, fagylalt, tofi cukor, kemény cukorka, puha cukorka, zselé stb. toffee, gyümölcslé, karamell stb. termékek ipari felhasználásra is alkalmasak.
Minden NUTRİ® termék a Török Élelmiszerkódexnek megfelelően készül. Nem tartalmaz allergén anyagokat, Halal tanúsítvánnyal rendelkezik.