...Csontozott sonka központ. Élénk színe, lágy és páratlan íze, rendkívüli illata és márványos zsírtartalma van. Kézműves módon készült darabok, alacsony sótartalommal, 20-26 hónapos érleléssel.
Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás.
Súly: 1,600 Kg
Elosztási és szállítási feltételek: Vákuumcsomagolva, 5ºC alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15º-18ºC.
Elkészítési folyamat: Meleg bontás, hűtés, V-alakú vágás, sózás, természetes szárítás, érlelés pincében és csontozás.
Súly: 1,600 Kg...
Ibériai sonkák és felvágottak.
Termékeink az ibériai régióban kialakult környezet tükröződése: a dehesa, a természet ajándéka, ahol példányaink nőnek és fejlődnek, hogy a legjobb ibériai termékeket kínálhassuk.
A Castro y González-nál prioritásunk a fenntartható fejlődés és a gondoskodás ezen életforrás iránt, és tudatában vagyunk annak, hogy a dehesáink minden egyes patakja, tölgyfája, parafatöl...
...A Pedroches-völgyben készült, saját létesítményeinkben előállított, kiválasztott állatokból származó, cebo ibériai sonka. Ezek a sonkák nagy zsírinfiltrációval rendelkeznek a sovány húsban, és a szárítási idő minimum 26 hónap.
...PROSCIUTTO COTTO PERTÜS – MINDENKI SZÁMÁRA – CUKORMENTES
Magas minőségű cukormentes prosciutto cotto MEC
Nyersanyag:
Kiválasztott friss M.E.C. comb
Összetevők:
Friss sertéscomb, csülök nélkül, 9,50/10 kg-ra vágva és a felesleges zsírtól megtisztítva, foszfátok, cukrok, tejtermékek, glutén és glutamát nélkül: só, növényi rost, aromák és fűszerek, E 316 antioxidáns, E 250 tartósítószerek...
...Könnyű hajtogatás, csökkenti a tárolási helyet.
2 pozíció az alapon a sonka rögzítésére.
Alap csúszásmentes megállókkal. Jó stabilitás.
Forgó rendszer. Lehetővé teszi a sonka könnyű forgatását.
Könnyen tisztítható.
Méret 56×20...
...Kiválasztott 100% ibériai makk hátsó (erector spinae izom) az ibériai sertés egyik legnemesebb része. Körülbelüli súly darabonként: 1 kg.
Súly: 1 Kg...
... el, mint például sült, fritőzölt, szaftos, főtt, sült és pikáns. Az aromák az aktuális EU-irányelveknek (beleértve az 1334-2008-as ízesítő szabályozást) megfelelően készülnek.
Lehetséges ízprofilok:
Csirke és pulyka
Marha és pikáns hús
Sertés, sonka és szalonna
Bárány
Csehország: Csehország
20 kg: 20 kg...
...Kiválasztott sertéshúsból készült prosciutto, kézzel megmunkálva. Legalább 100 napig kontrollált hőmérsékleten és páratartalmon érlelték. Egységes színe a rózsaszín és a vörös között mozog, amit a tiszta fehér zsíros részek árnyalnak.
Csomagolás: A.T.M. - S.V - Szabad
Tartósítószerek nélkül
Gluténmentes
Laktózmentes
Színezékek nélkül...
... természetes bél használatával egyedülálló íz elérését teszik lehetővé. A húskészítmények portfóliójába való bevezetésével új márkát hoztunk létre - MANDUCA ®, ahol különféle termékeket kínálunk, mint például: Rizses Hurka; Farinheira; Negrito; Salpicão; Füstölt Has; Sonka; Friss Kolbászok és Merguês; Nyársak; Roti; Házi Kolbász. Mindig hűek maradunk a kézműves gyártási folyamatokhoz és a nyersanyagok...
...A Quillard ház tehetséggel és őszinteséggel készít "házi" termékeket, amelyek megfelelnek az új elvárásoknak: hagyomány, mesterségbeli tudás és autentikusság.
Minden termékcsalád kizárólag a követelményeknek megfelelően kiválasztott nyersanyagokból készül, hagyományos folyamatok szerint.
A felvágottak:
* Sonka: Régi módszerrel készült Vendée sonka IGP, régi módszerrel füstölt nyers sonka
* Régi...
... jellemez minket.
Több gazdasággal rendelkezünk, ahol az állatainkat neveljük, és ahol a takarmányainkat gabonákból és kiválasztott természetes élelmiszerekből készítjük.
A vállalatunk kiváló létesítményekkel rendelkezik, amelyek együtt a humán csapatunk szakszerűségével biztosítják, hogy termékeink referenciaértékűek legyenek fogyasztóink számára.
Andalúziából származó kiválasztott termékek, extra szűz olívaolaj, Jabugo-i makkal érlelt sonka, andalúz borok, andalúz hal konzerv, sózott halak. A világ legjobb sonkája - Huelva-i sonka. Megrendeléseit egész Európába, Oroszországba, az Egyesült Államokba, Kanadába és Dél-Amerikába küldjük. Látogasson el weboldalunkra: www.selectandalucia.com...
... ibériai termékek teljes gyártási folyamatának ellenőrzését. A folyamat a kiválasztott fajtájú ibériai sertések születésével kezdődik a "el barrero" nevű, több mint 100 hektáros birtokunkon, egészen a késztermékek átadásáig, amelyeket új Online Boltunkon keresztül értékesítünk. Boltunkban vásárolhat Bellota vagy cebo ibériai sonkát, ibériai lapockát, lomót és egyéb felvágottakat. Közvetlen értékesítés a gyárból.