Franciaország, Carpentras
...Fedezze fel a 2023-as Világkolbász versenyen díjat nyert termékeinket. ARANYÉRME Provence-i fűszeres szárazkolbász EZÜSTÉRME Tiszta sertéshúsból készült szárazkolbász EZÜSTÉRME Száraz kolbász EZÜSTÉRME Édes chorizo Kis plusz: Egy tökéletes doboz, hogy változatos ízeket és aromákat kínáljon, és garantáltan függővé tesz! UGS:2200056000000-1 Súly:1,2 kg Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra...
Portfólió (16)
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... természetes marhabél. 100% természetes összetevők. Nincsenek mesterséges E-kódok. Tömeg: 0,280 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5 °C alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15 °C - 18 °C. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés és érlelés. Hozzávalók: Ibériai makkal táplált sertéshús, só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje. Tömeg: 0,280 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...ÖSSZETEVŐK: sertéshús és szalonna, só, fűszerek, cukor, aromák, E451 stabilizátor, E621 ízfokozó és E300 antioxidáns. Természetes sertésbél. Tejet és szóját tartalmazó fehérjét és mustárt is tartalmazhat.
Portfólió (28)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
...A házi chorizo elkészítése során a "Teruel Származási Megjelölésű" Duroc sertések nemes részeit, mint például a vállat és a hasaalját, valamint kiválasztott fűszereket és természetes bélféléket használnak, ami intenzív és jellegzetes ízt kölcsönöz neki, emellett pedig egy nagyon egészséges termék.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi Bellota Ibérico sonkánk intenzív bordó színű, gyöngyházfényű zsíros erekkel, sima és krémes tapintású, intenzív és tartós ízű, kellemes és erőteljes aromájú. A természetes szárítás lassú folyamata és a paprika, valamint a család által három generáción át használt természetes fűszerekből készült pác páratlan ízélményt kölcsönöz a Bellota Ibérico sonkánknak.
Portfólió (55)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Sonka és Kolbász Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Ipari Park, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spanyolország www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfólió (4)
Franciaország, Saint-André-Le-Puy
...A legjobb darabokat választjuk ki a kolbászaink elkészítéséhez. Az állomány az állat vállából, hasából vagy sonkájából származik, főként Auvergne-ből vagy Rhône-Alpes-ból, és minden kiválasztott hús egy ügyes keverékbe kerül. Így biztosítjuk a lágy textúrát és az aromás ízek gazdagságát minden receptünknél. A természetes bélbe töltés kézzel történik.
Azonos termékek
Auvergne-i kolbászok
Auvergne-i kolbászok
Portfólió (1)
Franciaország, La Jaille Yvon
...A MCÖ szója fehérjéinket úgy terveztük, hogy Ön is élvezhesse a tudásunkat, de hogy megosszuk Önnel a konyhánkból származó receptötleteinket és kreációinkat. Hozzávalók: - Francia bio szója - Víz - Természetes aromák Főzési mód: - Olajban sütés 3-4 percig. - Az azonnali fogyasztáshoz: Süsse olajban (3-4 cm olajjal teli lábasban) aranybarnára. - Ezt követően beépítheti szószokba vagy bármilyen...
Portfólió (5)
...Új snack koncepciót kínálunk. Gyorsan és könnyen elkészíthetők, ideálisak falatozásra. Bárhol fogyaszthatók: otthon, a munkahelyen vagy a szabadban.
Portfólió (9)
Franciaország, LA ROCHETTE
...Nagy tisztelettel gyártjuk a régi hagyományú kolbászokat és száraz kolbászokat: természetes bél, friss hús, színezékek nélkül, gluténmentes és hozzáadott nitrit nélkül.
Portfólió (1)
Spanyolország, Alhama De Murcia
...Elkészítve mindenféle chorizo előállítására, édes és csípős egyaránt, ügyfeleink igényei szerint. Ezek a készítmények tartalmazzák az összes szükséges összetevőt, hogy kiváló minőségű chorizót kapjunk.
Portfólió (7)
...Spicefit Fűszerek és gyógynövények keverékei a világ minden tájáról, hogy ételeidnek egyedi ízt adj.
Portfólió (19)
Spanyolország, Olot
A LUIS OLIVERAS S.A. egy családi vállalkozás, amely 1933 óta szárazkolbász gyártására specializálódott. Északkelet-Spanyolországban található, nagyon közel a francia határhoz, a főbb kikötők és repülőterek közelében. A szakértelmünk és a legjobb nyersanyagok kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőségű sertéshúsból készült kolbászokat, valamint külön gyártott halal pulyka- és...
Portfólió (3)
Franciaország, Puget-Sur-Argens
Mi egy központi beszerző ügynökség vagyunk, amely száraz, friss és fagyasztott élelmiszerekre specializálódott, valamint 24 órás élelmiszer-rationáló készletek, azaz "Meal Ready to Eat" - MRE tervezésével és gyártásával foglalkozunk, katonai és humanitárius célokra. Ajánlataink rendkívül változatosak, képesek vagyunk nagy mennyiségben biztosítani fagyasztott csirkét, növényi olajat, paradicsomkon...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Etienne
A CENTRALE D, amely Saint-Étienne-ben található, élelmiszer-nagykereskedés szakemberek és magánszemélyek számára. A CENTRALE D széles választékot kínál élelmiszerekből és csomagolóanyagokból, mind a szakemberek, mind a magánszemélyek számára. A CENTRALE D-nél egy teljes élelmiszertermék választékot talál: - az Espaces Frais-ban: sajtok, tejtermékek, gyümölcsök és zöldségek, húsok és halak, felvá...
Portfólió (187)
...Magas elasztikusságú bél a főtt, füstölt, félig főtt, nyers és füstölt, nyers és érlelt kolbászok, füstölt húsipari termékek és növényi adalékanyagokkal készült kolbászok előállításához.
Franciaország, Mouvaux
... pontos bevezetése a lapátos szivattyúba döntő előnyöket biztosít a minőség szempontjából, mint például a homogénebb megjelenés és a töltendő húsok egyenletes eloszlása. Széles alkalmazási terület: Legyen szó automatikus kolbászgyártásról, formázásról, adagolásról vagy beépített húsdarálóról: a VF 620 teljes mértékben nyitott az adapterek, láncmegoldások és bármilyen típusú alkalmazások előtt.
Portfólió (3)
Franciaország, Lyon
...A filet mignonunkat 3 hónapig szárítjuk, és AOP Espelette borssal dörzsöljük, amely minden dél-nyugati előétel tálon megtalálható.
Portfólió (40)
Franciaország, Pessac
...Kolbászok, szalámik, lonza, juhsonka, kecskesonka, helyi specialitások, guanciale, pancetta, nyers sonka, coppa, Desulo sonka, vaddisznó, vargánya kolbász, cannonau szalámi, olívás szalámi...
Portfólió (8)
Belgium, Herstal
A Jova egy olyan vállalat, amely prémium minőségű sertés- és marhahúsból készült főtt kolbászok és szalámik gyártására specializálódott. Fedezze fel termékeinket, a lengyel szalámitól a mini barbecue kolbászokig, beleértve a híres Krakowskát is, valamint azok sajátosságait, amelyek évek óta elismert minőségű termékekké teszik őket.
Ausztria, Schwarzach
Kemény és félkemény sajtokat árulunk az osztrák Alpok régiójából közvetlenül B2B ügyfeleknek, kereskedőknek vagy végfelhasználóknak az online boltunkon keresztül. Ezen kívül különleges kolbászokat is kínálunk, mint például a szalámik és a száraz kolbászok, amelyeket helyi vadból (szarvas, zerge, őz) készítünk. Jelenleg körülbelül 20 különböző sajtot állítunk elő helyben. Az Alpen Sepp próbálja...
Portfólió (1)
Románia, Galati
... számukra. Szállítunk: élelmiszerellátmányt (kiváló minőségű friss hús, csirke, hal, friss zöldségek és gyümölcsök, kolbászok és szalámik, tejtermékek, szárazáru, üdítők és még sok más), szerszámokat, védőfelszereléseket, mérőeszközöket, irodai kellékeket, IMO táblákat, tisztítószereket, konyhai eszközöket, lábasokat és serpenyőket, edényeket, BA térképeket, zászlókat, kikötőköteleket. Üzemanyagellátás...
Franciaország, OSSES
A Baszkföldön található ARNABAR vállalat a libamáj és a baszk termékek gyártására specializálódott. Így a következő helyi termékeket állítja elő és forgalmazza: libamáj tömb, egész libamáj, félig főtt libamáj, kacsazsír, axoa, baszk receptek, pástétomok és rillettek, kolbászok, szalámik, Espelette-i paprika, baszk borok és italok, édes specialitások, tengeri termékek stb. Az ARNABAR ínycsiklandó ajándékcsomagokat is kínál, amelyek vállalati ajándékként adhatók.
Belgium, Evergem
A Vleeswaren De Baets egy olyan cég, amelynek két fő tevékenysége van: - finom húskészítmények, például különféle szalámik, főtt húsáruk és pástétomok gyártása. - hentesbolt, amely friss húskészítményekre és saját gyártású termékekre specializálódott. * Szalámifélék Finomkolbász, parasztgyűrűs kolbász, fokhagymás szalámi, fokhagymamentes szalámi, kopenhágai, bolognai vagy boulogne… * Főtt...
Olaszország, Ginestreto-Pesaro
A vásárlóknak számos ínycsiklandó finomságot kínálunk, mint például lonza, lonzini, kolbászok, szalámik és sonkák, amelyek különböző ízjegyekkel rendelkeznek. Ezek az értékes különlegességek válogatott sertéshúsból készülnek, és mesterségesen fűszerezik tapasztalt kézműveseink. Minden felvágott esetében garantált a minimális érlelési idő, és az ideális klíma, amelyben az érlelés befejeződik...
Luxemburg, Ehlerange
... kivételes árak, amelyeket szeretnénk összekapcsolni az internet új technológiáival, hogy megkönnyítsük a mindennapjait. Megbízható és kizárólagos partnerünk: Artisal és Kern. Termékeink: Hentesáru: marha, Angus marha, borjú, sertés, malac, bárány, szárnyas, ló, vad és egzotikus hús. Húskészítmények: olasz termékek, főtt termékek, kolbászok, szalámik és szárított húsok. Ételkiszállítás: saláták és pástétomok. Halak: halnyársak, tengeri gyümölcsök koktélja, rákfélék, halfilék, halsteak. COLOP, TRODAT, REINER, AMANO termékek...
Bulgária, Sofia
...A KEN JSC egy bolgár húsfeldolgozó vállalat, modern és nagy kapacitású gyártó létesítményekkel, amely sok szegmensben piacvezető – például hot dogok, kolbászok, szalámik, sonkák stb. Nagyon rugalmasak és költséghatékonyak vagyunk beszállítóként, és nagyon rövid időn belül képesek vagyunk privát címkés/ügyfél receptúrájú termékeket fejleszteni a kért íz, csomagolás és ár szerint. Képesek vagyunk...
Belgium, Liege
A La Vielle Abbaye a prémium húskészítmények szakértője. Széles termékválasztékot kínál: véres hurkák, sambák, pástétomok, borjúfej, sonkák, kolbászok, húspástétomok, szalámik, savanyú káposzták, olasz, flamand és spanyol specialitások, sertésfülek, sertéslábak, préselt fej, zöldségzselé, év végi termékek (töltött kacsa, dióval töltött véres hurka, töltött szárnyas, töltött pinty, almás fekete hurka, töltött malac, mazsolás vagy káposztás fehér hurka,…), gombócok, chorizo, amerikai steak, parmai sonka, sült roastbeef,…...
Törökország, Afyonkarahisar
...ahogy az a csatolt brosúrákban látható) Cégprofil és képességek: Az Ikbal egy csoportcég, amely magában foglal egy húsüzemet (kolbászok, szalámik, pastramik és sonkák gyártása), egy cukrászati üzemet, körülbelül 50+ franchise éttermet, egy ötcsillagos termálhotelt és egy bevásárlóközpontot. Büszkék vagyunk arra, hogy az Ikbal Európa egyik legnagyobb édességgyártójává vált. Jelenleg több mint 150...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre