Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
... természetes marhabél. 100% természetes összetevők. Nincsenek mesterséges E-kódok. Tömeg: 0,280 kg Terjesztési és szállítási feltételek: Szobahőmérsékleten nincsenek korlátozások. Ha vákuumcsomagolt, akkor 5 °C alatti hőmérsékleten. Fogyasztásra ajánlott hőmérséklet: 15 °C - 18 °C. Elkészítési folyamat: Kiválasztás, darálás, gyúrás, töltés és érlelés. Hozzávalók: Ibériai makkal táplált sertéshús, só, cukrok, természetes fűszerek, növényi fehérje. Tömeg: 0,280 kg...
Portfólió (43)
Spanyolország, Montcada i Reixac-Barcelona
...ÖSSZETEVŐK: sertéshús és szalonna, só, fűszerek, cukor, aromák, E451 stabilizátor, E621 ízfokozó és E300 antioxidáns. Természetes sertésbél. Tejet és szóját tartalmazó fehérjét és mustárt is tartalmazhat.
Portfólió (28)
Spanyolország, Monroyo (teruel)
...A házi chorizo elkészítése során a "Teruel Származási Megjelölésű" Duroc sertések nemes részeit, mint például a vállat és a hasaalját, valamint kiválasztott fűszereket és természetes bélféléket használnak, ami intenzív és jellegzetes ízt kölcsönöz neki, emellett pedig egy nagyon egészséges termék.
Portfólió (43)
Spanyolország, Guijuelo (salamanca)
...A mi Bellota Ibérico sonkánk intenzív bordó színű, gyöngyházfényű zsíros erekkel, sima és krémes tapintású, intenzív és tartós ízű, kellemes és erőteljes aromájú. A természetes szárítás lassú folyamata és a paprika, valamint a család által három generáción át használt természetes fűszerekből készült pác páratlan ízélményt kölcsönöz a Bellota Ibérico sonkánknak.
Portfólió (55)
Spanyolország, Toral De Los Vados-León-España
...Sonka és Kolbász Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Bierzo Ipari Park, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spanyolország www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfólió (4)
...Új snack koncepciót kínálunk. Gyorsan és könnyen elkészíthetők, ideálisak falatozásra. Bárhol fogyaszthatók: otthon, a munkahelyen vagy a szabadban.
Portfólió (9)
Spanyolország, Alhama De Murcia
...Elkészítve mindenféle chorizo előállítására, édes és csípős egyaránt, ügyfeleink igényei szerint. Ezek a készítmények tartalmazzák az összes szükséges összetevőt, hogy kiváló minőségű chorizót kapjunk.
Portfólió (7)
Spanyolország, Olot
A LUIS OLIVERAS S.A. egy családi vállalkozás, amely 1933 óta szárazkolbász gyártására specializálódott. Északkelet-Spanyolországban található, nagyon közel a francia határhoz, a főbb kikötők és repülőterek közelében. A szakértelmünk és a legjobb nyersanyagok kombinációja lehetővé teszi számunkra, hogy a legmagasabb minőségű sertéshúsból készült kolbászokat, valamint külön gyártott halal pulyka- és...
Portfólió (3)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre