Kezdetben a tevékenység szezonális jellegű volt, a húsvéti és karácsonyi ünnepek idején, és elsősorban helyi piacra összpontosított. Friss, első osztályú húsokat használtak, a kolbász készítése során óriási tudással és figyelemmel jártak el, a legjobb fűszereket és bélféléket alkalmazva, és a legnagyobb gondossággal szárították, hogy az íz, az aromák és a természetesség mindig védve és garantálva ...
... különleges balzsamecettel érdemes kísérni, egy ellenállhatatlan kombináció, amely az olasz hagyományra jellemző! A ropogós Taralli és az ízletes zöld olajbogyók teszik teljessé a Milano ételdobozt.
A Milano Ételdoboz tartalmazza:
- Durum búza szemcsés spagetti 500g
- Cseresznye paradicsom szósz 690g
- Extra szűz olívaolaj 250ml
- Parmigiano Reggiano vákuumcsomagolt, 24 hónapig érlelt 240g
- Taralli 100g
- Balzsamecet 5 évig érlelt 250ml
- Hagyományos vákuumcsomagolt szalámi 300g.
...bresaola, Milanoszalámi, édes és csípős Napoli szalámi, csípős spianata romana, pancetta Sajtkrémek: gombás, trüffeles, balzsamecetes, 4 sajtos, Parmigiano Reggiano sajtos Míg az italok terén különböző olasz régiókból származó borokat forgalmazunk: Veneto: Prosecco és Amarone Emilia Romagna: Lambrusco, Sangiovese és Pignoletto Marche: Passerina...