...Ez a termék finomított kakaóbab, kakaóvaj és cukor keverékéből készült. 50%, 70% vagy 80% kakaó. A 70%-os keserű csokoládé antioxidánsokat és teobromint tartalmaz, amelyek serkentik a vérkeringésünket.
TERMÉKALKALMAZÁSOK
Fő felhasználási területe a cukrászat (különösen a sütik), pékség, fagylalt, csokoládéitalok és különböző ételek bevonása.
...Különösen népszerű a téli hónapokban: a forró csokoládé. Az idők, amikor csak egyféle volt elérhető a menüben, rég elmúltak. Ma már egyre gyakrabban kínálnak a kávézók és hasonlók számos változatot. Különösen keresett a fehér csokoládé típus. Ez kakaóvaj, tejpor és cukor kombinációjából készül, forró tejjel leöntve. A kakaóvaj aránya akár 30 százalék is lehet, ami biztosítja az egyedi ízt...
... összetevőkből készülnek, mint például kakaóbab, cukor, tej és különféle ízesítők. A Mars csokoládétermékeket minden korosztály kedveli, és különböző méretekben és csomagolási lehetőségekben elérhetők. A márka világszerte elismert a következetes minőségéről és ízletes ízéről, így a csokoládé-rajongók körében népszerű választás.
...Termékinformáció
Válasszon finom tejcsokoládéba mártott és a legfinomabb kakaóporral megszórt mandulákat. Élvezze ezt a finomságot, miközben lassan elolvad a szájában. Először érezze a kakaó savanykás ízét, majd a krémes csokoládé édességét, végül harapjon bele abba a jól ismert ropogós, diós mandulába – egy ízletes ízélmény.
Hozzávalók
68% tejcsokoládé (cukor, teljes tejpor, kakaópaszta...
...Az M&M’s egy falatnyi csokoládé cukorka, amely világszerte népszerű. Először 1941-ben mutatta be a Mars, Incorporated, és azóta az egyik legismertebb édességmárkává fejlődött.
Az M&M’s híres színes cukorhéjáról, amely különféle töltelékeket, például tejcsokoládét, mogyoróvajat, ropogós rizst és még sok mást rejt. A cukorhéjak egy cukor és ételszínezék keverékéből készülnek, ami minden M&M-nek élénk megjelenést kölcsönöz. Az M&M's-ban használt csokoládé kakaószilárd, kakaóvaj, cukor és tejpor keverékéből áll.
... szeletek különböző textúrákat és összetevőket kombinálnak lágy Milka alpesi tejcsokoládéval.
Pralinék: A Milka pralinék széles választékban kínálnak üzeneteket és formátumokat, hogy érzelmi és mindennapi kapcsolatokat teremtsenek barátokkal és szeretteinkkel, és "mondj valamit Milkával."
Összetevők: Cukor, Kakaóvaj, Zsírszegény tejpor, Kakaómassza, Tejsavópor (tej), Tejzsír, Emulgeáló (szója lecitin), Mogyorókrém, Természetes ízesítő, Kakaó szárazanyag minimum 30%, Tej szárazanyag minimum 18%...
...só. Nyomokban tartalmazhat: glutént, tojást, héjas gyümölcsöket (mogyoró, mandula, dió).
Tápérték 100 g-ra vonatkoztatva
Energia 1560 kJ / 372 kcal
Zsír 11 g
amelyből telített zsírsavak 6,8 g
Szénhidrát 47 g
amelyből cukor 43 g
Fehérje 14 g
Só 1,7 g
Töltőmennyiség: 207 g...
...Csokoládégyártásunk során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre, és számos lehetőséget kínálunk Önnek. Csokoládétáblákat, csokoládé szeleteket, pralinékat és egyedi formátumokat készítünk az Ön kívánságai szerint. Csokoládétermékeink mind cukor hozzáadása nélkül készülnek, így Ön gondtalanul élvezheti őket.
...Szolgáltatóként tekintünk magunkra, és a "Teljes körű gondoskodás csomagot" kínáljuk Önnek az irodájához!
Kekszek, tea, kávétejszín, cukor, édesítők, péksütemények, csokoládé szeletek, gumicukrok, kávéscsészék, edények, evőeszközök, kávéfőzők, háztartási gépek és még sok más.
... lecitin található benne. Ezenkívül a szójaolaj pozitívan befolyásolja az instant termékek azonnali oldódását is. A csokoládé viszkozitása is profitál a szójaolajból, mivel megakadályozza a cukor kikristályosodását. Emellett segít megelőzni a pékáruk „megöregedését” is. A finomított szójaolaj változata hőstabilabb, mint a feldolgozatlan változat.
A BioSzójaolajunk mindkét feldolgozási szakaszban világossárgától sötétsárgáig terjedő színnel és enyhe, semleges aromával rendelkezik.
...A "Coti" kávét kínál, mint egy barista, a kávé erőssége, a tej és a cukor mennyisége akár 5 fokozatban választható.
Az eszköz 21,5 hüvelykes színes kijelzővel rendelkezik, intuitív érintőképernyős menüvezérléssel.
A pohárérzékelő lehetőséget biztosít arra, hogy a kávét a saját bögréjében élvezhesse, anélkül, hogy műanyag hulladék keletkezne. Kávéspecialitások, forró csokoládé, tea vagy leves, a...
...Végre jó lelkiismerettel élvezheti a csokoládét! Elkészítésünk természetes mézből és tiszta kakaómasszából áll - cukor vagy zsírok hozzáadása nélkül. A tökéletes csokoládékrém adalékanyagok nélkül (NINCS tartósítószer, emulgeálóanyag, színezék). Családi vállalkozásunkban, Augsburgban készült.
250g üvegben...
A Geschmackhaus®-nál megtervezzük és elkészítjük az Ön egyedi ötletét, testreszabva csokoládé figurák, formák, táblák, pralinék formájában, és üzleti feltételeket kínálunk forró csokoládéhoz bárok, kávézók és delikáteszek számára.
A Zuckersucht GmbH-t 2000 júniusában alapította Bernd Dostler. Az alapítás célja az volt, hogy kizárólag cégeket szolgáljanak ki eseményeken, promóciós akciókban és levelezések során ajándékokkal és édes süteményekkel, valamint támogassák az új innovációk fejlesztését. A Zuckersucht gyorsan az egyik vezető reklámajándék-gyártóvá vált az exkluzív édességpiacon. Kezdetben a mézeskalács szektorban te...
A Zugspitz-Tiefkühlvertrieb Endress GmbH szívélyesen üdvözli Önt új online portálunkon. Az Endress, amely már a második generáció óta családi vállalkozás, 1969 óta a müncheni déli régió gasztronómiájának első számú címe. Ügyfeleink, a vendéglátás és a gasztronómia területén a Werdenfelserlandban és környékén több mint 40 éve értékelik a megbízhatóságot a termékkínálatban, a rugalmasságot és ügyfél...
Magas minőségű belga csokoládé, pralinék és trüffel saját nyomtatással. Ideális cégeknek csokoládé ajándékként vagy magánünnepségekre vendégajándékként vagy ehető asztaldíszként.
Modern berendezésű kézműves könyvkötő műhely. Könyvborítók és képkerekezés mindenféle, étlapok, dobozok, albumok és mappák, javítások, különleges munkák, szakmai folyóiratok kötése.