...Sinapis alba: A mustár éles íze csak akkor alakul ki, amikor bizonyos enzimek a glükozinolátokat (mustárglykosidokat) átalakítják a mustár előállítása során. Ehhez víz jelenléte is szükséges. Egy egyszerű mustár elkészítéséhez elegendő mustármag, ecet, só és ízlés szerint fűszerek. A cukor nem szükséges hozzávaló, és mézzel helyettesíthető, ha édesebb mustárt szeretne (lásd még mézes mustár). A borssal ellentétben a mustárban található csípős anyagok illékonyak, és a nyálkahártyát is stimulálják. A mustár csípőssége szintén illékonyabb, mint a piros borsé.
...A Heinz paradicsomketchup egy népszerű fűszer, amely gazdag és fűszeres ízéről ismert. Érett, lédús paradicsomokból készül, amelyeket gondosan válogatnak és dolgoznak fel, hogy sima és sűrű állagot kapjanak. Ezt követően a ketchupot egy egyedi ecet, cukor, só és fűszerek kombinációjával keverik össze, hogy fokozzák az ízét.
A Heinz paradicsomketchup mentes a mesterséges ízesítőktől...
... például a „Só és ecet” fűszerkeverék összetevőjeként használják burgonyachipshez.
Alkalmazás: A nátrium-acetát-trihidrát nagyon jól oldódik vízben. Melegítéskor a vízoldhatóság nő, korlátlanul oldódik vízben.
Megjegyzés: A trihidrát hosszabb állás után leadja a hidratált vizét. Ez azt jelenti, hogy az üveges kristályok fehérré válnak.
Termékjellemzők: Gluténmentes, Laktózmentes, Vegán
Élelmiszer-nyilvántartás: E 262
Gyártás: A nátrium-acetát-trihidrát nátrium-hidroxidból vagy ecetsavból képződik.
A Gourmetfrucht külföldi bio-termékek gyártóit képviseli, és a vásárlói igényeknek megfelelően készít vagy szállít exkluzív ínycsiklandó termékeket. Bio prémium hal konzerv, folyékony só Formenteráról, bio ecet.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.