...A világ minden táján a szicíliai konyha jellegzetes ételévé vált, és a Mezőgazdasági Politikai Minisztérium P.A.T. listájára is felkerült. Padlizsán, paprika, hagyma, zeller, zöld és fekete olajbogyó, kapribogyó, ecet, só, cukor, helyi paradicsom püré és extra szűz olívaolaj – ezek a CAPONATA cataniai változatának hozzávalói; amelyek a hagyományok tiszteletével és a gyártásban szerzett tapasztalattal együtt hozzájárulnak a szicíliai konyha nevének terjesztéséhez és megőrzéséhez a világban.
A teljes MullerOne projekt ózon használatával teljesen innovatív, mivel a puhatestűek teljes jólétében valósítja meg a nyálka kinyerését, magas kémiai és organoleptikus minőségű terméket előállítva, távol a korábban használt invazív és stresszes stimulátorokkal (ecet, só...) kinyert nyálkától. A MullerOne nyálkában található mukopoliszacharidok és fehérjék aránya nagyon magas, így hatékonyabbak a...
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.