Németország, Köln
... belépő előnyét a versenytársakkal szemben. 3. Hatékonyság és profit - A legjobb minőség és hatékonyság mellett gondoskodunk arról is, hogy a marketingjével többet hozzunk ki, miközben csökkentjük a marketingköltségeit (Több bevétel & kevesebb költség = Profit++) Nemzetközi szinten aktívak vagyunk, 8 helyszínen 7 országban. 2018 óta több mint 100 ügyféllel dolgozunk különböző iparágakból, és mindenféle vállalatot támogatunk - a startupoktól kezdve a LENOVO-hoz hasonló nagyvállalatokig.
Németország, München
...) és a speciális ragasztótechnológiákra az építőipar számára (tetőépítés, WDVS ragasztók, kőragasztók stb.). Appenzellben (CH) található innovatív PU-habrendszerek kutatás-fejlesztési osztálya. A kémiai receptúrák fejlesztése mellett a vállalat a PU-habokat gyakorlati működőképességük és felhasználóbarátságuk szempontjából is teszteli. Továbbá a Hago PU GmbH 2018 óta a Sika Group (Sika AG) tagja, amely Svájcban található.
Németország, Kiel
2015-ben a videók a teljes internetes forgalom 60%-át tették ki. A 2018-as előrejelzés: közel 90%. Mikor kezded és hogyan? Szívesen segítünk! Plan B 3D és Mozgóképes Ügynökség...
Németország, Stuttgart
...Cégünk - MS MONTAGEN 2018 óta Stuttgartban működik, de a munkatársaink többsége Kelet-Európából érkezik. Számos vállalattal való együttműködésünk és nemzetközi elérhetőségünk révén hozzáférünk a szükséges képesítésekkel rendelkező szakemberekhez. Szívesen tájékoztatjuk Önt egy személyes beszélgetés keretében arról, hogy hogyan fedezheti fel a lehetőségeket az Ön cégében is, és hogyan alakíthat ki egy új minőségkultúrát a velünk való együttműködés révén. +49 (0) 151 638 141 00 vagy online is elérhet minket: https://msmontagen.sp-jobs.com/...
Németország, Trendelburg
A ZR GmbH, amelynek központja Trendelburgban található, egy fiatal kereskedelmi vállalat az orvostechnika, valamint a kapcsolódó fogyóeszközök, munkaruhák és ápolási termékek területén. Németországban elsősorban kórházakat, háziorvosokat, mentőszolgálatokat és vállalatokat szolgálunk ki. A vállalatot 2018-ban alapították. A ZR GmbH-ról: A mentőszolgálat terén szerzett átfogó szakértelmünk tett...
Németország, Hiddenhausen
... Ebben az élet szakaszban újra csatlakozott a szakmájához, és alkalmazottként dolgozik a mai napig. 2018 Hosszú évek munkájának köszönhetően a grafikai tervezés terén, ami 2010-ben hobbi volt, szakmai tudásomat főként a bútor manufaktúra iparágában hasznosítottam. Munkáim egyre jobbak és magasabb minőségűek lettek, és most itt kínálom az általam megszerzett tudást! Így jött létre a vállalat. Célok: Saját termékeink (bútorok) helyi forgalmazása. A jövőben szeretnénk termékeinket a piacra dobni, bérleti jogokat kínálni, amennyiben szerzői jogok és más szabadalmi jogok megvásárlására is lehetőség van.
Németország, Ludwigshafen
...A Mi Jolie cég 2018 óta a női, férfi, gyermek és esküvői estélyi ruházat gyártásával és értékesítésével foglalkozik saját "Mi Jolie" márkanevével. Szoknyákat, nadrágokat és blúzokat is készítünk 36-tól 58-as méretig. Ruházatunk kiváló minőségű, Európában gyártott anyagokból készül. A cég teljes gyártási ciklussal rendelkezik, a modellek tervezésétől kezdve egészen az értékesítésig. Ez lehetővé...
Németország, Pforzheim
Egy fiatal és innovatív vállalat vagyunk. 2018 novemberében alakultunk, hogy részt vegyünk az okosotthon piacon. Szakterületünk a Loxone okosotthon termékek integrációjára összpontosít, hogy otthonát optimálisan és egyedileg összekapcsolhassuk. Szolgáltatásaink közé tartozik a tervezés, a telepítés, valamint a kívánt termékek programozása, mindez egy kézből. Vállalatunk megalapítása egy...
Németország, Frankfurt
... területen jártasak, technológiaorientáltak és naprakészen ismerik a legújabb fejlesztéseket. A német, angol, görög és egyéb nyelvek közül választhat általános és szaknyelv között. Ezen kívül 2017 óta egy már tanulókkal tesztelt médiatanulási csomagot kínálunk, amely a releváns készségek képzését tartalmazza a hagyományos nyelvoktatás során, és 2018 óta élő opcióinkban 360 fokos videókkal és...
Portfólió (5)
Németország, Hamburg
... vonalunkkal minden műanyag/ műanyag hulladékot újrahasznosítunk regranulátumokká / őrleményekké, amelyeket ismét forgalomba bocsátunk a piacon. Nemcsak nemzetközi gyártókat szolgálunk ki, hanem kis- és nagykereskedőket is, így lefedjük a kisebb és nagyobb igényeket is. 2018 óta Hamburgban is megnyitottuk fiókunkat.
Németország, Weilheim
...SHIFT mozgóképek egy 2D / 3D grafikai, vizualizációs és animációs stúdió, valamint videó, film és televízió utómunka. 1994-ben alapította Jörg Staeger és Stefan Wimmer. 2018 májusa óta Stefan Wimmer vezeti a vállalatot. Megbízhatóan és magas színvonalon támogatjuk Önt a különböző alkalmazási területeken: termékfilm, videó - szerelési útmutató, műszaki / tudományos vizualizáció, oktatófilm, kiállítási film, földrajzi animáció, mozifilm reklám, TV grafika, reklámfilm, trailer, 3D építészeti vizualizáció, digitális retusálás és régi filmek, valamint némafilmek remasterelése.
Mi jogászok és adótanácsadók vagyunk, 1988 óta Regensburgban, és 2018 óta Münchenben is jelen vagyunk. Nálunk kiváló szakmai szintű adózási és jogi tanácsadást, valamint személyre szabott és egyéni ügyfélkezelést talál. Nem vagyunk egy személytelen nagy ügyvédi iroda, és nem is egyedüli ügyvédek, akiknek nincs szakmai fókuszuk. Pragmatikus megoldásokat alakítunk ki Önnek, figyelembe véve a gazdasági perspektívákat. Ügyfeleink többsége középvállalkozás, emellett szabadúszók és magánszemélyek is. A munkánk sikerének döntő mércéje, hogy Ön jelentős előrelépést érjen el.
A Sourceit 2005-ben alakult Münchenben, és 2008-tól 2012-ig valószínűleg a legnagyobb Kína import ügynökség volt Németországban. 2018 óta a Frisch a Sourceit tulajdonosa, ezzel bővítve a lehetőségeket Ázsiában, különösen Indiában. Jelenleg a Sourceit a hamburgi fióktelep által működik, ahol egy átrakó raktárat is fenntart.
Németország, Düsseldorf
... utóbbi iránt a legnagyobb szenvedélyt fejlesztettem ki, és azóta számtalan receptet alkottam, próbáltam ki és tökéletesítettem. Régóta álmodom arról, hogy megosszam másokkal a szenvedélyemet és lelkesedésemet az egyedi, kézműves szappanok iránt. Ezért 2018-ban megalapítottuk a Natalie szappangyárat, mint prémium szappanok gyártására és forgalmazására szakosodott vállalatot. Folyamatosan bővülő saját termékeink mellett cégeknek is kínálunk lehetőséget, hogy saját exkluzív receptjeiket és dizájnjaikat fejlesszék.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play