Németország, Hechingen
...akár belső, akár külső együttműködés keretében egyetemekkel vagy kutatóintézetekkel, mint például a Fraunhofer Intézet. Ebből már több mint 180 szabadalom született Olaszországban, Németországban, az Egyesült Államokban, Japánban és Kínában. A Gimatic csoport kiterjedt, jól szervezett és megbízható hálózattal rendelkezik, amely 19 globális leányvállalatból áll. 2009 óta a Gimatic folyamatosan kétszámjegyű növekedést mutat. A mechatronikai szakértő büszke a Bresciában található, ipar 4.0 szellemében kialakított korszerű gyártására. 2018 óta a Gimatic az amerikai Barnes Inc. csoport tagja.
Németország, Kirchhundem
... területet alakíthatnak ki, és ügyfeleiknek kedvező alternatívát kínálhatnak a homlokzatok újrafestéséhez. Partnereink a kereskedelmi homlokzattisztítás terén szerzett hosszú távú tapasztalatunkból profitálnak. Cégünk 1980 óta van jelen ezen a területen, és 2018 júniusa óta a HERMES®-rendszer értékesítésére és továbbfejlesztésére összpontosít. Ha Ön is érdeklődik a homlokzattisztítás ezen üzleti területe iránt, lépjen velünk közvetlen kapcsolatba. Várjuk jelentkezését!
Németország, Berlin
... Haufe Lexware, valamint Európa legnagyobb elektronikai kereskedője, a Media Markt. Az innovatív és felhasználóbarát flottakezelési megoldásáért, a „Vimcar Fleet”-ért a cég az IAA 2018-on a szektor legmagasabb díjával – a Telematik Award 2018 – kitüntetésben részesült. További információk a vimcar.de oldalon.
Németország, Sprockhövel
... tömlők ezentúl szintén a termékportfólió részét képezik. A 2017-es év számunkra egy új dimenzió kezdete. A korszerű extrúziós vonal sikeres telepítése után polietilén csöveket gyártunk különböző alkalmazásokhoz koextrúziós eljárással, akár 630 mm átmérőig. Az európai digitális infrastruktúra kiépítése miatt 2018-ban a műanyagcsövek iránti kereslet folyamatos, 7 napos és 24 órás termelést igényel. Ehhez a belső folyamatokat is digitalizálják az ügyfélkéréstől a gyártási mennyiségek visszajelzéséig és a logisztikai tervezésig.
Németország, Düsseldorf
2018-ban Artur és Martin megalapítottak egy Cleantech vállalatot, amely az innovatív fenntarthatósági gép fejlesztésére összpontosított. A K+F folyamat nemcsak időigényes és munkaigényes volt, hanem nagy mennyiségű alkatrészt is igényelt, amelyeket sem eladni, sem a kisvállalkozások igényeihez igazítani nem lehetett. Hosszú keresgélés után találtak egy megoldást: egy új 3D nyomtatási technológiát...
... tárolás), hajózási társaságok, speciális ügyféligények, szolgáltatás, karbantartás és javítás közvetlenül Altenából történik. Kalibrálás magas dózisteljesítményű területeken is lehetséges. Ezen kívül van egy különleges, hatóság által jóváhagyott szervizterület a szennyezett készülékek javítására. 1995 óta DIN EN ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszert vezettünk be. 2018 júliusában újra tanúsítást...
Portfólió (29)
Németország, Iserlohn
A GM 1907 óta nemzetközi vezető gyártója és beszállítója a koporsóhardvereknek és koporsófogóknak. Ezen kívül a cég urnákat és szállítókoporsókat is gyárt. A temetkezési szolgáltatók ezeket a termékeket a temetkezési kellékek és szükségletek szaküzletein keresztül szerezhetik be. Először a BEFA 2018 temetkezési kiállításon mutatta be a cég az új típusú urna választékát: az Urncape-et. Az Urncape biourna, más néven textilurna vagy szöveturna.
Portfólió (5)
Németország, Lauingen
... vállalkozás átnevezése Zierhut Ipari Tartály GmbH-ra. 2018-ban megvásároltunk és elkészült egy újabb szabad raktárterület "Kelet" néven, 3.200 m² területen. A teljes raktárkapacitás így 7.500 m² (ebből 2.300 m² fedett).
... Svájc számára. 2014 óta a Rambaldi csoport leányvállalata is vagyunk. Ma (2018 nyara) világszerte több mint 9.000 babyplast gép és kiegészítő injektáló egység üzemel, ezek körülbelül 20%-a a CKT értékesítési területén található. Ezen állomány karbantartásáért, szervizeléséért és alkatrészellátásáért vállalunk felelősséget.
... körében népszerű, amelyeket hat nyelven beszélő értékesítési csapatunk támogat. A fóliáink minőségét a magas gyártási mélységünk biztosítja, részben saját fejlesztésű gépeinkkel a modern németországi gyártóüzemünkben. Egy elkötelezett csapat gondoskodik arról, hogy minden ügyfélrendelés, legyen az kis- vagy nagyméretű, gondosan és időben teljesüljön: Ennek biztosítása érdekében és a magas kereslet kielégítése érdekében 2017 és 2018 folyamán folyamatosan, 24 órás műszakban, heti 7 napon keresztül gyártottunk.
... gyártunk, vágunk és hegesztünk, autogén és lézerrel. Hő- és felületkezelés Kínálunk: Hőkezelések: Edzés, feszültségmentesítés, lágyhőkezelés, rekristallizációs hőkezelés Felületkezelés: Horganyzás, galvanizálás, nikkelbevonás, porfestés, KTL-bevonás, festés Minőségirányítás és minőségbiztosítás Cégünk 2006 óta tanúsított, 2018 óta a DIN EN ISO 9001:2015 szerint. A legmodernebb 3D mérőberendezések...
Németország, Düsseldorf
2018. október 1-jétől a Mitsubishi Corporation öt új leányvállalatot alapított IVICT néven, hogy világszerte működtesse a vegyi termékek üzletágát. Európában az új vállalat 2019. január 1-jétől teljes körű működést kezdett, és IVICT Europe GmbH néven ismert. Az iroda Düsseldorfban található, és változatlanul működik. Az IVICT Europe GmbH megalapításával célunk, hogy ebben a kulcsfontosságú régióban erősebben jelen legyünk, és további növekedést ösztönözzünk ügyfeleink és részvényeseink számára. Az IVICT Europe GmbH a Mitsubishi Corporation 100%-os leányvállalata.
A 2010-ben Dirk Lohmann által alapított vállalatot 2018-ban Frank Rein vásárolta meg. Célunk, hogy megbízható partner legyen Önnek a CNC-gyártás terén, különösen a bonyolult forgácsolt és marott alkatrészek esetében – mindezt a legmagasabb elvárások mellett. A határidők és a szállítási pontosság mellett rugalmasságunk és testreszabott megoldásaink is kiemelnek minket. 400 m²-es...
Németország, München
... vagy világatlaszokról. A KUNTH kiadót 1997-ben Wolfgang és Calina Kunth alapította "Verlag Wolfgang Kunth" néven, majd 2012-ben KUNTH Verlag-ra változtatták. Kiadónk publikációi az évek során számos díjat nyertek, többek között az IMTA Gold Award-ot (Legjobb Világatlasz), ITB BuchAwards-t és Gregor Calendar Awards-t (Arany és Ezüst 2015, Ezüst és Bronz 2016, Ezüst, Bronz, valamint közönségdíjas 2017 és 2018, Ezüst és Bronz 2019) és Aranyat a Japan Calendar Award 2018-on. Az ITB Awards 2016-on Wolfgang Kunth a LifeTimeAward-dal tüntették ki.
Németország, Mühldorf
...2007: Karina Schwarzenböck belépése a céghez mint marketingvezető. 2008: A szomszédos telek megvásárlása és egy összeszerelő csarnok új építése, valamint egy meglévő csarnok felújítása. 2012: Többségi részesedés a bécsi AlpinaTec tervezőirodában. A gyakorlati műhely átköltöztetése új helyiségekbe. 2013: A cég 25. évfordulója. 2018: Az üzleti tevékenység átvétele az MBM Industrie GmbH által.
A Bagger-Transzportvállalat 2018-ban alakult. Fiatal vállalkozásként az „Alex” a Neuburg, Rain, Donauwörth és Ingolstadt környékén - különösen a magánszemélyek körében - a szakértelméről és rugalmasságáról ismert és elismert. Minden megbízást az építkezési gödrök kiásásától kezdve a régi épületek lebontásáig, a homok és kavics szállításától a fából származó aprítékig, egyszerűen és gondosan végeznek el.
Németország, Moers
... júniusában a Löwe & Jägers GmbH-t Van Leeuwen GmbH-ra nevezték át. 2017. augusztus 1-jétől a Van Leeuwen cég értékesítési irodát nyitott Moersben, ahonnan mostantól Önöket is támogatni fogjuk. 2018. május 1-jétől a Ferrostaal Piping Supply GmbH tevékenységeit átvettük Essenben. Mellékelten küldjük Önöknek néhány aktuális vállalati brosúrát a jelenlegi termékportfóliónkról és első benyomásainkról a...
Németország, Bissendorf
... Natural Philosophy című munkájukban.","Die Entwicklung des modularen Profilsystem KINETIK MSystem® begann vor gut 10 Jahren. Im Oktober 2018 feierte das KINETIK MSystem® sein 10-jähriges Jubiläum.":"A moduláris profilrendszer, a KINETIK MSystem® fejlesztése körülbelül 10 évvel ezelőtt kezdődött. 2018 októberében ünnepelte a KINETIK MSystem® a 10. születésnapját."}...
Németország, Karlstadt
... berendezések és kis rendszerek tervezésére, gyártására és a kulcsrakész átadásra specializálódott. Innovatív megoldásainkkal arra törekszünk, hogy ügyfeleink gyártási folyamatait optimalizáljuk, és növeljük a berendezések hatékonyságát, valamint a meglévő automatizálási szintet. A meglévő ügyfélkörünk kérésére, hogy projekteket teljes megbízásként mutassunk be, 2018-ban kiegészítőként megalakult az AZ...
Németország, Neuss
... nagyon jó hálózattal a jövő növekvő piacán. Az IMP GmbH 1998 október óta működik gyógyszer-nagykereskedőként a piacon. A társaság a 2005. március 3-án hatályba lépett 52a § 1 AMG szerint engedélyezett. A Düsseldorf-i Kerületi Kormányzat ezt az engedélyt 2018. április 20-án megújította, és megerősítette az EU-GDP 84. cikkének 2001/83/EK irányelvvel való összhangot. Ezzel a legmagasabb...
Portfólió (7)
Németország, Frankfurt
... csúcstechnológiás termékek gyártása, mint például félvezetők, wafer-ek és LED-ek. Több mint 60 éves tapasztalattal, szakértelemmel és egy folyamatosan bővülő termékportfólióval a LumaSense különböző technológiákat kombinál új megoldások létrehozásához, még a legbonyolultabb környezetekben is. A LumaSense-t 2018 szeptemberében vásárolta meg az Advanced Energy.
Németország, Petershagen
... generációs vezetés alá helyezi 2005 A gyártóterület bővítése 1710 m²-re 2010 Első tanúsítvány DIN EN ISO 9001:2008 2018 Átállás a DIN EN ISO 9001:2015-re 2019 A gyártóterület bővítése 2430 m²-re Hogyan lehet a fémfeldolgozással és lemezmegmunkálással lenyűgözni az ügyfeleket? A Damke sikerreceptje fémfeldolgozóként – tegnap, ma és a jövőben: Legmagasabb minőséggel, innovatív megoldásokkal és egyedi szolgáltatással lenyűgözünk. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha ügyfeleink (Önök) is azok. Ez az elvárás minden munkatársunkra kötelező. Szolgáltatásunk meggyőző.
... gyártóterülettel a Hochsauerland ipari parkban Schmallenberg-Bad Fredeburgban. Ezt 2016 januárjában foglalták el. 2017-ben egy bővítést hajtottak végre, és a gyártóterület további 500 m²-rel bővült, amely 2018 eleje óta áll rendelkezésre a gyártás számára.
Németország, Urbach
Cégünket 1985-ben alapította Wolfgang Krist egyéni vállalkozásként. Kezdetben a nyomtatott áramkörök szerelése, elektronikai eszközök javítása és elektromos összeszerelési egységek kialakítása állt a középpontban. A cég növekedésével és a munkatársak számának bővülésével 1998-ban új helyiségekbe költöztünk, Schorndorf-Oberberkenbe, majd 2018-ban Urbachba, ahol jelenlegi székhelyünk található. A...
... stb. is aktív, de egész Németország területén is. Biztosítsa be időben a legjobb szórakozást ötletes ötletekkel az eseményéhez. „Az álomjáró” - Az év művésze 2018/2019 (a KFM Német Középvállalat AG által választva) - az a profi, aki sikeressé teszi az ünnepségét.
... hőtranszfer szalagok rövidítése. 2018 óta UL listázottak vagyunk, és speciális UL tanúsítvánnyal rendelkező címkéket szállítunk. Továbbá világszerte minőségeket választunk ki és intenzíven tesztelünk. Minden minőség meghaladja a magas minőségi követelményeinket. A célunk, hogy ügyfeleinket tökéletesen összehangolt termékekkel lássuk el, így valósul meg.
A Hantermann vállalatot 1957-ben, tehát körülbelül 6 évtizeddel ezelőtt alapította Franz Josef Hantermann, és azóta is családi vállalkozásként működik. Az ügyvezetők, Michael Hantermann és Wolfgang Nitsche 2018-ban bemutatták az új szalvétagyártó gépet és a teljesen automatikus csomagoló sort. A vállalat központja és gyártása két helyszínen található Emmerich am Rheinben. Külföldi leányvállalatok...
Németország, Böttingen
Alapítás: 1989 Mr. Otmar Seelmann, Mr. Winfried Häring és Mr. Johannes Lehr által Cég székhelye: Böttingen Munkatársak: 95 (ebből 10 gyakornok) 2018-as árbevétel: 21,5 millió € (tervezett) Fő kompetenciák: Automatizált csiszolás, polírozás és élezés Különleges előnyök Teljes projekttervezés egy kézből (Turn-Key-Solution) agyon magas gyártási mélység saját kutatási és fejlesztési osztály...
Németország, Wadern
... fürdőnek történő egyszeri bérbeadás alapvetően megváltoztatta ezt a helyzetet. Néhány előkészítési időszak után és egy alap bérlőlapkészlet beszerzésével a bérbeadási terület 2012-ben független vállalkozássá vált. Azóta a bérleti park évente több ezer négyzetméterrel bővült. A folyamatos fejlesztésnek és a bérleti rendszereink magas minőségének köszönhetően már olyan eseményeket is sikeresen támogattunk, mint a BMW Open Kölnben és a Deichbrand Fesztivál a Nordsee partján. 2018-ban a vállalat GmbH-vá alakult, és 2019 óta három további termékkel bővítettük portfóliónkat.
Németország, Essen
... fókuszálásával mércét állít fel. A kiberbiztonság és a gazdasági védelem területén kiállítók saját megoldásaikat egy külön vásárcsarnokban mutatják be. Ezen kívül szakértők magas szintű konferenciákon osztják meg tudásukat e folyamatosan növekvő kihívásról. A Security Essen 2018-ban modernizált területen kerül megrendezésre. A következő esemény során ezért először új csarnokszámozás lép életbe. A tematikus...

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play