• europages
  • >
  • CÉGEK - BESZÁLLÍTÓK - SZOLGÁLTATÓK
  • >
  • űrrepülés - építés- tervezés

A keresés eredménye

Űrrepülés - építés- tervezés

NémetországPotsdam és Brandenburg
  1. INGENIEURBÜRO MISCHKE

    Németország

    A INGENIEURBÜRO MISCHKE, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Potsdam, Németország.

  2. WILFRIED MADRY

    Németország

    A WILFRIED MADRY, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Doberlug-Kirchhain, Németország.

  3. INGENIEURBÜRO FÜR GEOTECHNIK PROF. DR. E. WEBER GMBH

    Németország

    A INGENIEURBÜRO FÜR GEOTECHNIK PROF. DR. E. WEBER GMBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Kolkwitz, Németország.

  4. INGBA INGENIEURGESELLSCHAFT BAU/AUSRÜSTUNG MBH

    Németország

    A INGBA INGENIEURGESELLSCHAFT BAU/AUSRÜSTUNG MBH, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Alapmunkálatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, és Ipartelepek - tervezés. Székhelye Cottbus, Németország.

  5. ING.-BÜRO KLEMM

    Németország

    A ING.-BÜRO KLEMM, vállalat egy Szolgáltató, tevékenységi ágazata Útépítés és kommunális építési munkák - vállalatok. Tevékenykedik a következő ágazatokban is Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, Irodai és titkársági szolgáltatások, Mérnöki irodák, magas-, mély- és útépítés, Építészeti irodák, Ipartelepek - tervezés, és Irodai és titkársági szolgáltatások. Székhelye Luckenwalde, Németország.