A Bertelli Formaggi S.r.l., négy generáció óta jelen van a piacon, kiváló minőségű érlelt és friss sajtokat kínál. Számos európai vállalkozás számára referencia pont vagyunk, nemcsak a 12 hónaptól 60 hónapig érlelt "Parmigiano Reggiano" sajtok, hanem a hagyományos olasz kecske- és juhsajtok beszerzésében is. Típikus felvágottakat is kínálunk, mint például "salame", "fiocchetto", "mortadella", "Pro...
...A nyers sonka egy tipikus olasz felvágott, amelyet a sertés combjának száraz sózásával készítenek, különösen olyan állatokból, amelyek körülbelül 130 kg súlyt értek el. A húst gondosan, kézzel masszírozzák, formára vágják, majd a régi receptünk szerint fűszerezik. A sonka szárítási időszaka meghaladja a 180 napot, és ez a legkényesebb fázis, amely meghatározza a termék ízét.
Kategória: Calabrese felvágottak
SÚLY: 500/550g
Súly: 0,550 kg
ÖSSZETEVŐK: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek
Cukrok: dextróz és szacharóz
Antioxidánsok: E301
Tartósítószerek: E250-E252...
...Mint a nagy nyers sonkák szakértői, kiválasztottuk azt is, amit szerintünk a legjobb San Daniele sonka.
A Friuli egy szűk területén készül, jellegzetes hosszúkás formájáról és a lábnyom jelenlétéről ismert.
Csak Olaszországban született és nevelt sertések húsából, valamint tengeri sóból készül, amelyből bőségesebb mennyiséget használnak, mint a Parmánál, így markánsabb ízt ad neki.
Érlelés: 14/18 hónap
Átlagos súly: kg. 9.5/11.5
Darabok száma: 2...
...Elérhetőség nyers sonka mec, érlelés 10/12 hónap, teljes raklapokon (100 sonka) vagy teherautón elérhető, minimális átvétel 3 raklap. A sonkák mellett teljes kolbászválasztékunk is van, vegyes raklap lehetőséggel.
...Szeletelt felvágott tálcán
Egy tálca súlya: 100 g
Gyártás: Folyamatos
Termékek: Főtt sonka, nyers sonka, milánói szalámi, magyar szalámi, coppa, mortadella és bresaola.