Spanyolország, La Garriga
...Az Olívaolaj (aceite de oliva) az olajbogyók, az olajfa gyümölcsének préselésével nyert olaj. Jellegzetes ízéről és egészségügyi előnyeiről ismert, az olívaolaj a mediterrán étrend alapvető része. Gazdag egyszeresen telítetlen zsírokban és antioxidánsokban, és mind főzéshez, mind hideg ételek ízesítéséhez használják.
Portfólió (141)
Törökország, Izmir
A világ legfinomabb olívaolaja az OliveOilsLand® olívaolaja. Az OliveOilsLand® a legnagyobb, magas minőségű olívaolajat exportáló cégek egyike a Földön. A török olívaolaj exportáló cég szintén jobban ismert. Elismerjük, hogy cégünk elkötelezett amellett, hogy mindenki számára elérhetővé tegye az olívaolajat, amely nagyszerű költséget jelent az emberi egészség szempontjából. Az a vágyuk, hogy ezt ...
Spanyolország, Cadrete-Zaragoza
...Próbáljuk bevezetni a 3 literes Bag in Box Extra Szűz Olívaolajat a piacon, hogy tudatosítsuk a fogyasztókban, hogy ez a legjobb alternatíva a műanyag helyett. AOVE Ökológiai Bag in Box Prémium Oleazara „Salduvia Privilegium”. Kapacitás 3 L. Betakarítás: november második hete Első préselés, HIDROLIKUS KIVONÁS Ökológiai Gazdálkodás Tanúsítvány, kényelmesen szállítható a házi konyhádhoz vagy a...
Portfólió (10)
Franciaország, Saint Maur Des Fosses
...Premiér Hidegen sajtolt. Kiváló minőségű EXTRA SZŰZ. A 'La Niçoise' olíva egyfajta változatából készült. Származás: Tunézia, Monastir terület. BIO tanúsítvány az ECOCERT Franciaország által. Nagyon lágy, kiegyensúlyozott, gyümölcsös íz, tele aromákkal, kellemes az ízlelőbimbóknak, és aranyszínű. Franciaországban elérhető 1L és 75cl színezett üvegpalackokban. Finom élelmiszerboltok által elfogadva Párizsban.
Portfólió (1)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Szűretlen, biológiai extra szűz olívaolaj ''LAGAR de SOTO'', egy 140 éves családi malomból származik. Az olíva fajtája a Manzanilla Cacereña, amely főként Észak-Extrémadúrában található. Ez a biológiai olívaolaj számos alkalommal nyerte el a "Legjobb biológiai olívaolaj Extrémadúrában" díjat (többek között 2014-ben), a legjobb spanyol biológiai olívaolaj díját 2005-ben, valamint számos...
Portfólió (198)
Spanyolország, Cadrete
...AOVE Oleazara – Lecciana fajta. Kapacitás 250ml. Korai szüret. Első préselés. 100% HIDEG KIVONATOLÁS AOVE évszázados olajfákból. Segítünk helyreállítani a Lecciana fajtát.
Portfólió (5)
Spanyolország, Villanueva De La Reina
...Közepesen magas gyümölcsös zöld olíva, érett friss gyümölcsök jegyeivel. Kezdetben az articsóka, paradicsom, alma és zöld banán zöldséges tónusai emelkednek ki, virágok és vad növények, mint a kömény, borsmenta és szeder árnyalataival. A szájban elegáns és édes az elején, emlékeztetve az orrban érzékelt aromákra. Enyhén keserű és fűszeres, fokozatosan mélyen a torkodban. Közepes szerkezetű és jól kiegyensúlyozott.
Portfólió (4)
Olaszország, Petilia Policastro
... egyetlen gyártója van, lehetővé téve a közvetlen kapcsolatot a végfelhasználóval, aki igény szerint jelen lehet a préselés során is, így nem marad le az EVO csodálatos létrehozásának egyetlen pillanatáról sem.
Portfólió (2)
Olaszország, Catania
...A "Prezioso" olaj egy különleges olajfa fajta, a "Nocellara Etnea" származéka, amelyet szinte kizárólag az Etna lábainál termesztenek. Az olajbogyók, amelyek biogazdálkodásból származnak, kézzel kerülnek betakarításra november hónapban, amikor még zöldek, feláldozva a hozamot, hogy egy gyümölcsösebb ízű olajat nyerjenek. A préselés, amelyet a betakarítást követően 6-12 órán belül végeznek, egy...
Portfólió (8)
... biztosítják, és hozzáadott értéket képviselnek a jövő generációi számára. A termesztett fajták közé tartozik a Leccino, a Frantoio, de a domináló fajta az őshonos Itrana. A gondos termesztés, a betakarításra való odafigyelés és a préselés iránti figyelem révén kiváló minőségű extra szűz olívaolajat nyerünk, amely intenzív színű, friss illatú, olíva, paradicsomlevél és vágott fű emlékével, elegáns...
Portfólió (1)
Olaszország, Roma
A vegyszermentes módon művelt, évszázados olajfákból hideg sajtolással készítjük el extra szűz olívaolajunkat, kézműves gyártási módszerekkel, tiszteletben tartva a hagyományokat és a leginnovatívabb minőségi standardokat. Az olívák betakarítása valóban a megfelelő érési időket követi. Ezt követően, két órán belül megkezdődik a préselés. Így az olaj megőrzi minden tápanyagát, mint például a polifenolokat és más természetes antioxidánsokat, amelyek végül az olajnak a frissen szedett zöld olíva jellegzetes ízét adják.
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre