Olaszország, Moio Della Civitella
...Csak két összetevő: szigorúan válogatott idény citromok és olasz cukor. Vákuumos Főzési Folyamat: A lekvárt vákuumban 55 fokon főzik, egy olyan folyamat, amely megőrzi a gyümölcs organoleptikus tulajdonságait, megőrizve az ízt és a tápanyagokat. Adalékanyagok Hiánya: Tartósítószerek, savkorrekciós anyagok vagy színezékek nélkül, egy autentikus és természetes termékért. Utánozhatatlan Íz: Tökéletes egyensúly a édesség és egy enyhe savanyú utóíz között, ideális a friss citromok ízének kiemelésére.
Portfólió (16)
Olaszország, Giuliano
...Liszt "0", pasztörizált tojáskeverék, vaj, zsírok és növényi olajok, cukor, sörélesztő, só. TÖLTELÉK: Tejszín, citromzselé. ÁZTATÁS: Víz, cukor, citrom íz.
Portfólió (129)
Olaszország, Nave
...Illat Az orrban finom és kellemes fűszeres jegyek, különösen kakukkfű és rozmaring, friss citrusos aromákkal kiegészítve. Íz A szájban lágy és kifinomult, az íze a fűszerekre és a citrusfélékre emlékeztet, amelyet egy diszkrét és elegáns pezsgés hangsúlyoz. Összetevők Szénsavas forrásvíz, cukor, savanyítószerek (citromsav), természetes aromák, beleértve a természetes kinint. Ne tegye ki...
Portfólió (46)
Olaszország, Roma
...Hozzávalók: Ketchup (paradicsomkoncentrátum 50%, víz, cukor, bor ecet, só, természetes aromák, sűrítőszerek: xantán és guar gumi), Nyári szarvasgomba 3% (Tuber aestivum Vitt.), só, aroma. Savanyúság: Tejsav E270. Minőségmegőrzési idő: 12 hónap. Felhasználási mód: Ideális húsok, hideg ételek, főtt húsok, saláták ízesítésére. Szenzoros jellemzők: Megjelenés: tömör krém Szín: piros Illat...
Portfólió (9)
Olaszország, Giarre
... forgalmazzák a Vera Granita Artigianale Siciliana-t, modern berendezésekkel, de a szicíliai granita ősi kézműves módszerét követve, mindössze három összetevőből: víz, cukor és gyümölcslevek vagy gyümölcspürék. Az eredmény egy kiegyensúlyozott, testes termék, amely a szicíliai gyümölcsök ízét és színét hordozza, és megkülönbözteti a többi készítménytől, mint például a granitina vagy grattachecca, mivel...
Portfólió (4)