...Csak két összetevő: szigorúan válogatott idény citromok és olasz cukor.
Vákuumos Főzési Folyamat: A lekvárt vákuumban 55 fokon főzik, egy olyan folyamat, amely megőrzi a gyümölcs organoleptikus tulajdonságait, megőrizve az ízt és a tápanyagokat.
Adalékanyagok Hiánya: Tartósítószerek, savkorrekciós anyagok vagy színezékek nélkül, egy autentikus és természetes termékért.
Utánozhatatlan Íz: Tökéletes egyensúly a édesség és egy enyhe savanyú utóíz között, ideális a friss citromok ízének kiemelésére.
...Illat
Az orrban finom és kellemes fűszeres jegyek, különösen kakukkfű és rozmaring, friss citrusos aromákkal kiegészítve.
Íz
A szájban lágy és kifinomult, az íze a fűszerekre és a citrusfélékre emlékeztet, amelyet egy diszkrét és elegáns pezsgés hangsúlyoz.
Összetevők
Szénsavas forrásvíz, cukor, savanyítószerek (citromsav), természetes aromák, beleértve a természetes kinint.
Ne tegye ki...
... forgalmazzák a Vera Granita Artigianale Siciliana-t, modern berendezésekkel, de a szicíliai granita ősi kézműves módszerét követve, mindössze három összetevőből: víz, cukor és gyümölcslevek vagy gyümölcspürék. Az eredmény egy kiegyensúlyozott, testes termék, amely a szicíliai gyümölcsök ízét és színét hordozza, és megkülönbözteti a többi készítménytől, mint például a granitina vagy grattachecca, mivel...