Franciaország, Charbonnières-Les-Bains
...A barna cukros Bubble Tea egy népszerű és ízletes változata a hagyományos tajvani italnak. Egy másik neve "Barna Cukor Tej Tea" vagy "Barna Cukor Boba Tea". Az ital általában fekete tea alapból, tejből (gyakran növényi tej, mint mandula- vagy zabtej) és barna cukorszirupból áll. A barna cukorszirup a főszereplő ebben az ízben, mivel gazdag és karamellás édességet ad, amely harmonikusan...
Portfólió (34)
Franciaország, Merville
...- szőke karamell, mézes és cukorkás ízű, nagyon kevés karamellizálással - hagyományos karamell, az a standard karamell íz, ami könnyen eszünkbe jut, gyakran használják öntetekben és szószokban - testes karamell, nagyon hangsúlyos íz, amelyet keverékekben használnak sütikben vagy tejtermékekben a jó karamell íz elérésére. FŐ ALKALMAZÁSOK: - Tej desszertek - Zöldséges desszertek - Fagylalt - Sütemények - Torták - Szószok - Topping - Cukrászati termékek...
Portfólió (7)
Franciaország, Arengosse
...Merüljön el a lágy ízek világában a finom fehér csokoládéval ízesített cukrunkkal. Tökéletes házasság a francia, finomítatlan cukorrépa édessége és a fehér csokoládé krémes gazdagsága között. Ez a kiváló cukor ínycsiklandó ízt ad minden kulináris alkotásának. Jellemzők: - Cukor eredete: Finomítatlan francia cukorrépa cukor. - Íz: Fehér csokoládé, gazdag és ízletes ízélményért. - Színezék: egy...
Portfólió (200)
Franciaország, Trebedan
...Leírás A cukorrépából származó szerves kálium minden ültetéshez használható: gyümölcsfák, zöldségek és virágok; A zöldségei és gyümölcsei nem termékenyek, hiányzik belőlük a cukor és az íz? A kálium elengedhetetlen a gyümölcsök és zöldségek termeléséhez: a gyümölcsök száma és a cukor koncentrációja (paradicsom, paprika, padlizsán, bab, borsó, tökfélék…) Elősegíti a gyökérzet fejlődését, a...
Portfólió (43)
Franciaország, Châteaurenard
Franciaország, Quincampoix
... alacsonyabb glikémiás indexszel rendelkezik, mint a klasszikus cukor. A Heincke öko-tudatos partnerünk által kiválasztott hagyományos kolumbiai panela az Inspección La Virgen farmon készül, Quipile közelében, Cundinamarca megyében. A ország termelésének 95%-ával ellentétben ez a családi gazdaság évtizedek óta környezetbarát módszerekkel dolgozik.
Portfólió (20)
Franciaország, Montelimar
... (burgonyakeményítő, víz, olívaolaj), tojásfehérje, természetes vanília íz. Tartalmazhat más dióféléket. Gyártási módszer: Méz és glükóz szirup főzése üstben, tojásfehérje, majd főzött cukor, vanília, mandula és pralinék hozzáadása. Allergének: Mandula, tojás, pisztácia, lehetséges nyomok más diófélékből. Minden nougatunk garantáltan GLUTÉNMENTES. Tárolási ajánlások: 18 és 22 °C között, zárva és száraz helyen tárolandó. Felhasználhatósági idő: 12 hónap...
Portfólió (154)
Franciaország, Paray Vieille Poste
...Bio gránátalma lé 100% tiszta Cukor nélkül Kellemes textúra és ízletes íz, igazi élvezet a palettának, minden gránátalma előnyével! Ez a bio gránátalma lé Franciaországban készül szicíliai gránátalmákból. A napérlelt, jó gránátalmák íze egyszerűen ínycsiklandó!
Portfólió (70)
Franciaország, Carpentras
... töltött száraz kolbász, ez is a raclette estéik sztárja lehet, vagy egy kis eredetiséget csempészhet az aperitif táljaikba! UGS:2200056000000 Súly:0,310 kg Súlyra vonatkozó pontosítás: Száradásra hajlamos termék Hozzávalók: Francia eredetű sertéshús, Francia eredetű sertészsír Tápérték KJ/Kcal: 1371 KJ / 293 Kcal Zsírok: 23,00g Ebből telített zsírsavak (AGS): 8,15g Szénhidrátok: 0,42g Ebből cukor: 0,20g Fehérjék: 26,73g Só: 5,03g Allergének: tej: érintett alapanyag: fűszerezés...
Portfólió (16)
Franciaország, Saint-Pee-Sur-Nivelle
...eleganciát és karaktert adva ennek a cuvée-nek. Több mint egy utazás, a Bidaia gazdag és összetett ízélményt kínál, ideális a rumkedvelők számára, akik autentikus és eredeti kóstolásra vágynak. KÓSTOLÁSI MEGJEGYZÉSEK: Íz: a fehér dohány aromái és az édes méz és vanília jegyei között ez a rum a menekülésre hív. Illat: A Bidaia a gazdag és péksüteményes jegyeivel tűnik ki, amelyeket az Irouleguy fehérbor frissessége és dinamizmusa egyensúlyoz ki a szájban.
Portfólió (58)
...ÖSSZETEVŐK Összetevők: szénsavas víz, cukor, koncentrált alma lé, savanyúság szabályozó: citromsav, taurin 0,40%, savanyúság szabályozó: nátrium-citrát, természetes erdei gyümölcs íz, koncentrált áfonya lé, koffein 0,02%, glükuronolaktone, vitaminok (niacin, pantoténsav, B6-vitamin, B12-vitamin), koncentrált fekete ribizli lé, inozitol, szín: Brilliant Blue FCF. Pasztőrözött. TÁPLÁLKOZÁSI ÉRTÉKEK...
Portfólió (38)
Franciaország, Feurs
... színt egyaránt adnak. Ha az íz hozzájárulása a kész élelmiszerhez bizonyított, a megégett cukrot a következőképpen címkézik: „karamell (glükóz szirup, víz, cukor) vagy (cukor, víz)”. Ha csak színt ad, a címkézés a következő lesz: „színezék: E150a”.
Portfólió (6)
Franciaország, Aix En Provence
...A ROGER Ház híres Aix-i pirítósának hírneve már nem szorul bemutatásra. Ez az egyedi íz, ez a ropogós állag és ez a könnyedség tette híressé. Hozzáadott cukor nélkül az Aix-i pirítós bármilyen napi vágyhoz illeszkedik. Búzaliszt, gabonakeverék, glutén, növényi zsírok (nem hidrogénezett olajok és zsírok, (pálma és repce), víz), sütőélesztő, maláta, só, B2 (beleértve a korpát), emulgeáló anyag: szójalecitint (OGM-mentes).
Portfólió (31)
Franciaország, Appietto
...Klasszikus canistrelli (Biscuttini) tálca, natúr íz. Ezek a finom, négyzet alakú korzikai sütik olyan csomagolásban érkeznek, amely ideális a családok és az édesszájúak számára. Súly: 1 kilogrammos tálca Hozzávalók: búzaliszt, cukor, napraforgóolaj, szárított füge 6,3% Tartósítás: száraz, hűvös helyen tárolandó Tápérték nyilatkozat: 100 g-ra vonatkozóan Energia: 2057 kJ (490 kcal) Zsírok: 20 g Telített zsírsavak: 1,7 g Szénhidrátok: 71 g amelyből Cukrok: 29 g Fehérjék: 5,7 g Só: 0,37 g...
Portfólió (118)
Franciaország, Copponex
... megszakítása nélkül Fogyasztása lehetőleg frissen ajánlott Nyitás után hűvösen tárolandó Ízletes és lágy az ízlelőbimbóknak, ez a körtelé egy íz- és autentikus savoyai utazás. Egészséges, természetes és főleg ínycsiklandó, ez a 100%-os körte és hozzáadott cukor nélküli finomság újra felfedezi a gyümölcs krémességét és frissességét. Zsebre vágható formátuma ideálisan alkalmas arra, hogy elkísérjen a munkahelyre vagy piknikre. Öko-tudatos gyümölcsösök: Igen Magas Környezeti Érték 3-as szint (HVE3): Igen Üvegpalack: 33cl...
Portfólió (19)
Franciaország, Vannes
...CBD cukorkák 3% 5 grammos kiszerelésben, Menta & Eukaliptusz íz. Ezek a finom cukormentes édességek kézzel készülnek egy mestercukrász által. Használt kenderfajta: Fedora, Futura...
Portfólió (22)
Franciaország, Les Pavillons-Sous-Bois
...SUGARMENTES Ugyanaz a finom íz, mint az eredetinél, de cukor nélkül GYÜMÖLCSÖS ÍZBOMBA Az egyedülálló narancs recept, amit ismersz és szeretsz ITT AZ IDEJE A TANGÓNAK Próbáld ki a cukormentes Tango narancsot, hogy élvezd a savanykás és pezsgő narancs ízrobbanását IDEÁLIS FRESHÍTŐ A nyári frissítő, amely tökéletesen illik az aktív életmódhoz; ideális hidegen tálalva TANGO EGYÜTT A tökéletes társ társasági eseményekhez, mint például grillezések, piknikek és bulik...
Franciaország, Condom
...Az első illat a passiógyümölcs és az egzotikus gyümölcsök jellegzetessége. Nagyon kiegyensúlyozott íz, a cukor és a sav jól kiemeli az aromákat. Ez egy olyan Punch, ahol a gyümölcsös fehérbor jól illeszkedik az egzotikus aromákhoz. Passiógyümölcs pépet tartalmaz, tálalás előtt érdemes felrázni, hogy frissen szolgáljuk fel. SÚLY: 1.4 kg PALACK: 75 cl-es palack SKU: BPASSHASAC075...
Portfólió (66)
Franciaország, Paris
...a színe szalmasárga, szép aranyfényekkel.","DESCRIPTION":"A hagyományos brut-ból készült, a fél-száraz, jobban dosírozott változat ideális társa lesz desszertjeinek.","ASPECT GUSTATIF":"A támadás friss, és a cukor-sav egyensúly tökéletes. Az íz krémes, lágy és szép sűrűségű. Lehetővé teszi az aromák teljes kifejeződését, hogy egy harmonikus pezsgőt adjon."}...
Portfólió (8)
Franciaország, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Estrémadúrai olíva lekvár ''La Chinata'' (az olívák kizárólag ebből a régióból származnak), Hozzávalók: Zöld olívabogyó, cukor, citrom. Ez a termék igazi lekvár, és teljesen különbözik a tapenádétól. Pirítósra vagy kenyérre reggelire. Egy enyhén kesernyés édes íz, amely az olíva sajátos ízéből adódik, olyan termék, amely nem hagy senkit közömbösen. Az ínycsiklandó ízek kedvelőinek ez a zöld olíva és cukor keverék igazi ínycsiklandóság.
Portfólió (198)
Franciaország, Fenouillet
... testsúly szerint Minden CBD cukorkában a következő összetevők találhatók: CBDdiol (CBD) széles spektrumú 5mg édesítő cukor és glükóz szirup sűrítő zselatin (sertés), savasság Savszabályozó citromsav ízek színezékek kék fényes, sárga cochineal, kurkumin konzerválószerek kálium-szorbát, repceolaj Újrahasznosítható PET doboz. Gondoljon a szelektív gyűjtésre! Használati ajánlás Javasoljuk, hogy nap végén 2-3 CBD gumit vegyen be óránként. Ne vegyen be CBD cukorkát vezetés előtt. Ne adja terhes vagy szoptató nőknek.
Portfólió (73)
Franciaország, Saint Orens De Gameville
...étcsokoládé (kakaóbab, cukor, kakaóvaj, emulgeáló napraforgó-lecitin, vanília), cukor, kakaópor Tápérték 100g-ra: Energia 2624kJ / 634kcal, Zsír 55g, Ebből telített zsírsavak 11g, Szénhidrát 15g, Ebből cukrok 12g, Fehérje 13g, Só 0,04g Hőtől (16-20°C) és nedvességtől védve tárolandó. Nettó tömeg: kb. 130g Minőségmegőrzési idő: 6 hónap...
Portfólió (85)
Franciaország, Mietesheim
...Vörös céklaszeletek, édes-savanyú módon elkészítve az alsace-i hagyomány szerint. Ez a jellegzetes édes íz lágyítja és kiemeli a cékla ízét. Hozzávalók: Vörös cékla, ecet, cukor, só, fűszerek. Kapható 720 ml-es üvegben is.
Portfólió (80)
Franciaország, Etaples
...A mi Pâte à tartiner-ünk a 55%-os „Chocolat noir Excellence” és egy ízletes „praliné Amandes Noisettes” kombinációjából származik. Fedezze fel ezt az eredeti és ínycsiklandó receptet, amelyhez ropogós „éclats de crêpes dentelles” is hozzáadódik. Mindig több íz a ropogós változattal! Hozzávalók: mandula, mogyoró, cukor, 55%-os „Chocolat noir”, „éclats de crêpes dentelles” Minőségmegőrzési idő: 6 hónap...
Portfólió (13)
Franciaország, Malataverne
...Az eredeti és hagyományos limonáderecept, BIO. Szénsavas víz, cukor, savanyúság szabályozó citromsav, természetes citrom- és lime íz.
Portfólió (188)
Franciaország, Auxerre
...":"Eredetvédett címke","Cépage":"Chenin","Bouche":"Édes gyümölcsös íz, ahol nagyon enyhén megjelenik a sós savasság, a lágy cukor dominál","Temps de garde":"Csúcs – még 5 évig eltartható","Œil":"Tiszta sárga, az évek pincében való érlelésével nemesedett","Taux d'alcoolémie":"12%","Vinification":"Helyi élesztők. Erjesztés és érlelés: szabályozott hőmérsékleten történő erjesztés és 8 hónapos érlelés tartályban. Maradék cukor: 16g/l","Millésime":"2005","Domaine":"Vincent Denis Pincészet","Culture":"Hagyományos"}...
Portfólió (190)
Franciaország, Marseille
...Egy trópusi és fás illat, egy felejthetetlen íz és erőteljes relaxáló hatások jellemzik a Banana Kush CBD-t! A természetes terpének gazdag jelenléte mellett az íze sem marad el. Egy elsődleges nyers íz után a trópusi gyümölcsök és a cukor veszik át a szerepet, hogy lágyabbá tegyék az ízt. Referencia:HB0118...
Portfólió (127)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj sziklákon Helyzet: Haut layon A szőlőt kézi szürettel, többszöri válogatással szüretelik. Borászat Az alkoholos erjedés hordókban történik, a érlelés 18 hónapig hordókban zajlik. Maradék cukor: 210 g/liter Fok: 12.5 Kóstolás 10 és 12°C között Illat: Sárga Illat: Birsek jegyei Íz: Készített gyümölcsök, birsek gazdag lecsengéssel Érlelési potenciál: 20 év Egyensúly...
Portfólió (43)
Franciaország, Capdenac Gare
...Ez a nyomelem segíti az izom- és idegrendszer működését, és hozzájárul a normál vérnyomás fenntartásához. Szénhidráttartalom organikus nádcukor formájában: ez a finomított cukor ásványi sókat tartalmaz. Több íz a italokhoz (kakaó, kávé [szója], piros gyümölcs [szója], csokoládé [100% borsófehérje], vaníliás desszert [szója], kakaós mogyorós desszert [szója és mogyoró] és krémlevesek (póréhagyma...
Portfólió (151)
Franciaország, Gennevilliers
... természetesek, színezék és tartósítószer nélkül, a hatályos jogszabályoknak megfelelően. Lekvár, amely 60% friss gyümölcsből készült. Hozzávalók: Mangó 57%, cukor 40%, természetes savanyító citrom 3% Domináló íz: édes és krémes Textúra: darabos lekvár...
Portfólió (9)