Olaszország, Novoli
...A mi vadon termő hagymáinkat gondosan és óvatosan kézzel szüreteljük olyan területeken, ahol spontán nőnek és vegyszerek nélkül. Alaposan válogatottak és fitoszanitárius szempontból tanúsítottak, hogy garantálják a minőséget és a frissességet. A TERMÉK JELLEMZŐI ÉS ELADÁSI FELTÉTELEK 100% friss és természetes lampascioni Eladási időszak: Január - Május és Október - December Jól kalibrált termék, kapható kis, közepes és nagy méretben 10 kg vagy 25 kg-os hálós zsákokban csomagolva Hűtött, raklapos szállítás egész Olaszországban és Európában. Minimális rendelési mennyiség: 1000 kg...
Portfólió (71)
Olaszország, Manerba Del Garda
...A tisztító hatás kíméletes, mivel két fázisban zajlik: kezdetben a tisztítószer kötődik a bőr zsíros szennyeződéseihez, hígítva azokat. A második fázisban egy nagyon krémes hab emeli fel a szennyeződéseket, megkönnyítve a leöblítést. Használati mód. Sminklemosóként: vigyen fel egy kis mennyiségű terméket egy vattakorongra, és óvatosan törölje át a sminkelt területet. Alaposan öblítse le...
Portfólió (7)
Olaszország, Pombia
...), amelyeket korábban egy rajfogóba rázott, jól meg kell locsolni vízzel, akárcsak az arnietta belsejét. - Körülbelül 100 g méhet (1 pohár) kell bevezetni az arniettába, majd zárja le a fenekét. Óvatosan helyezze vissza az arniettát normál helyzetébe. - Tartsa az arniettát csendes és sötét helyen, de ne hidegben, 3-5 napos zárásra. - Ellenőrizze, hogy a királynő megszületett-e, és minden rendben van-e. - Most vigye az arniettát a megtermékenyítési állomásra, és nyissa ki a repülőajtót. Termék kód: 922...
Portfólió (200)
Olaszország, Parma
...lassan száradva. Most a tenger levegője következik, amely, mielőtt leérne a völgybe, ellopta az Appenninek erdeinek balzsamait. Az évszak szerint kinyitják az ablakokat, és kilenc hónapon keresztül így folytatódik. Aztán lemegyünk a pincébe: itt két év után befejeződik az érlelés. Az eredmény lenyűgöző, de készen kell állni az érzelmekre: meg kell érteni, szinte hallani kell a szelet ritka édességét, és óvatosan kell bánni a zsírral, amely könnyű és könnyen emészthető, ami harmóniát és puhaságot ad neki. A fehér kenyér és a helyi bor a legjobb társai.
Portfólió (10)
Olaszország, Paternò
... elkötelezettségünkkel. BIO mandarinjainkat olyan mezőgazdasági módszerekkel termesztjük, amelyek tiszteletben tartják a környezetet, vegyszerek vagy műtrágyák használata nélkül. A Mannamaru esszenciája a kézműves gyártási módszerünkben rejlik. Minden mandarin kézzel, óvatosan hámozva kerül feldolgozásra, hogy kinyerjük a értékes héjat, amely gazdag illóolajokban és körülölelő aromákban, majd ezt gondosan...
Olaszország, Melizzano
... magas növény sűrűség (5000 tőke/ha) és a metszési módszer, amely a alacsony hozamok elérésére irányul, további garanciát jelent a szőlő minőségére, amelyet teljes érettségben, szigorúan kézzel szüretelnek, és óvatosan dobozokba helyeznek.
... olyan sütit készített, amelyek nem találhatók meg a piacon, de elképzelhetetlenül CSODÁLATOSAK. Ez a csodálatos, zöldellő S. Arcangelo település falvakból áll, amelyek nevét a Bebba adta a sütiknek. Készítünk likőrboros, Boldrino boros, nádcukorba burkolt csokoládé darabos, karamellizált tök, alma és mazsola töltelékes, finom étcsokoládéval és chili krémmel óvatosan összekeverve, cantucci-t és a kedvenc sütinket, a klasszikus Frollinót, amely erős, de egyszerű héjú, és pontosan IL SEMPLICIOTTO-nak hívják.