...
TERMÉKINFORMÁCIÓK. A dehidratált paradicsompor saját termesztésű paradicsomból készül, a paradicsom szárításával és őrlésével. A szárított paradicsompor 100%-ban napérlelt paradicsomból áll. Tartalmazza a friss paradicsom minden édességét és savasságát, ízfokozók, só, aromák vagy csomósodásgátló vegyszerek nélkül. Az íze intenzív és ízletesebb, mint a legtöbb friss paradicsomé. Ideális paradicsom íz és szín hozzáadására a formulákhoz, valamint a szükséges szárazanyag sűrítésére és szabályozására.
...Törökország a világ legnagyobb bio aszalt sárgabarack termelője, a Malatya régió termeli a termés többségét. A sárgabarack a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb aszalt gyümölcse, lédús és rágós állagával. A természetes aszalt sárgabarack sötétbarna színű és napfényen szárított. Ezek az aszalt sárgabarackok ízletesebbek és édesebbek, mint a kénnel kezelt sárgabarackok, de tartósabbak, mivel...
... ügyfeleink igényeire és a piacon megjelenő új trendekre. Reggeli megoldásokat kínálunk bárok, cukrászdák, pékségek, HoReCa szektor és élelmiszeriparszámára. Jelen vagyunk a szakmai és gyógyszeripari csatornákban is. Emellett privát címkével is tudunk gyártani. Időt és erőforrásokat szentelünk a kutatás-fejlesztési tevékenységekre, hogy reagálni tudjunk az összes új innovációra azösszetevők és a folyamatok terén. Made in Italy - gluténmentes.
... összetevők, hús-technológusokból álló szakértői csapat és belső műszaki támogatás: a Campus egy folyamatosan növekvő valóság, amely azélelmiszeripar és a feldolgozott húsok világában az innovációra összpontosít.