...Kiváló minőségű kávé, sima és kiegyensúlyozott ízvilággal, 800 és 1300 méter között, a tengerszint felett termesztve, jellegzetes és finom aromával. Vanília, szárított és aszalt gyümölcsök jegyei emelkednek ki egy jól megkomponált és ínycsiklandó testben. Olyan kávé, amely gazdagságával és finom savasságával tűnik ki, megnyilvánuló csokoládé jegyekkel, amelyeket karamell és pörkölt kenyér utóízének árnyalatai gazdagítanak.
Portfólió (17)
Olaszország, Savignano Sul Panaro
...Friss és finom kávé, rendkívül aromás és testes, enyhe csokoládé utóízzel és szárított gyümölcsök árnyalataival. Krémje tartós és karamell színű.
Portfólió (17)
Olaszország, Milano
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik. Helyszín: Corquin, Copan Ültetvény: Carlos Estevez Mejia Magasság: 1450 – 1550 msm Fajta: Red Catuai Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
Portfólió (25)
Olaszország, Pontecagnano Faiano
Olaszország, Salzano
...Gluténmentes kézműves péksütemény. Ízletes, kelt tészta, amely burgonyakeményítőből, cukorból, kukoricakeményítőből, sovány kakaóból, növényi olajokból és vajból készült. Kóstoláskor felfedezheti a karamell, a diófélék és a fűszerek ízjegyeit, köszönhetően a gondos és szigorú elkészítésnek, amely megőrzi a minőségi kakaó természetes aromás összetettségét. Praktikus, 35 g-os egyadagos kiszerelésben kapható, papír kapszulában, ideális, hogy mindig magával vigye egy gazdag, ízletes szünethez.
Portfólió (10)
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre