...Kiváló minőségű kávé, sima és kiegyensúlyozott ízvilággal, 800 és 1300 méter között, a tengerszint felett termesztve, jellegzetes és finom aromával. Vanília, szárított és aszalt gyümölcsök jegyei emelkednek ki egy jól megkomponált és ínycsiklandó testben. Olyan kávé, amely gazdagságával és finom savasságával tűnik ki, megnyilvánuló csokoládé jegyekkel, amelyeket karamell és pörkölt kenyér utóízének árnyalatai gazdagítanak.
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a gyümölcsösebb narancs és zöldalma ízeket. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott közepes savassággal rendelkezik.
Helyszín: Corquin, Copan
Ültetvény: Carlos Estevez Mejia
Magasság: 1450 – 1550 msm
Fajta: Red Catuai
Folyamat: 48 órás anaerob fermentáció
Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöldalma és karamell...
...Gluténmentes kézműves péksütemény. Ízletes, kelt tészta, amely burgonyakeményítőből, cukorból, kukoricakeményítőből, sovány kakaóból, növényi olajokból és vajból készült. Kóstoláskor felfedezheti a karamell, a diófélék és a fűszerek ízjegyeit, köszönhetően a gondos és szigorú elkészítésnek, amely megőrzi a minőségi kakaó természetes aromás összetettségét.
Praktikus, 35 g-os egyadagos kiszerelésben kapható, papír kapszulában, ideális, hogy mindig magával vigye egy gazdag, ízletes szünethez.