Olaszország, Loreggia
A LA VENETA egy élelmiszeripari vállalat, amelynek székhelye Loreggia-ban, Padova megyében található, és évek óta aktívan részt vesz az I. és IV. kategóriás zöldség- és gyümölcstermékek forgalmazásában. A családi vállalkozás saját tapasztalatainak és vállalkozói képességeinek köszönhetően képes friss és szezonális, magas minőségű termékeket biztosítani és forgalmazni, amelyek többsége a legjobb ol...
Portfólió (47)
Olaszország, Villanterio
...Az utóbbi években a húsalapú takarmánygyártás szektora folyamatos növekedést mutatott, a minőségi standardok javulását és egy olyan kínálat megvalósítását, amely ma már széles választékot kínál a magas minőségű mono-protein húsalapú takarmányokból, beleértve: nyúl; vaddisznó; szarvas; bárány. Az aktuális igényekhez való alkalmazkodás érdekében, a vásárlók meghallgatásának és innovatív gyártási eljárásainknak köszönhetően, képesek vagyunk feldolgozott állati fehérjéket előállítani és szállítani Paviában és környékén, egy diverzifikált kínálattal, amely javítja a háziállat élelmiszer-termelés minőségét.
Portfólió (4)
Olaszország, Carrara
...fehér bárány...
Portfólió (122)
Egy Lecce tartománybeli cég vagyunk, amely prémium cukrászati termékeket kínál, különösen kézműves mandulalisztből készült süteményeket, egészséges és természetes összetevők felhasználásával, tartósítószerek hozzáadása nélkül. Piacunk belföldi és külföldi, mivel Japánig is exportálunk. Termékeink köre a panettone-tól a frollini-ig, a colombe-tól a cupeta-ig terjed. Ezért csatolok egy katalógust, é...
Portfólió (8)
Olaszország, Dorgali
...A Rigato del Pastore egy sajt, amely megörökíti Szardínia rusztikus és autentikus esszenciáját. Juhtejből, bárány- vagy kecsketejből készült oltóból, sóból és tejsavbaktériumokból áll, ez a sajt intenzív illatával és virágos, növényi aromájával tűnik ki. Világos szalmasárga, tömör tésztájával és ritka lyukaival kellemesen csípős ízt kínál, valamint morzsolódó állagával, amely erős és határozott...
Portfólió (10)
Olaszország, Cerami
...Bárányainkat saját farmunkon neveljük, ahol szabadon legelhetnek, és táplálkozásuk, valamint jólétük kiemelkedő fontosságú számunkra. A legjobb szicíliai farmokból szerzünk be, és garantáljuk, hogy bárányaink természetes környezetben nevelkednek, legalább 20 napig érleljük őket a különleges puhaság érdekében, és teljesen megtisztítjuk a felesleges zsírtól és ezüstbőrtől, hogy konyhakész állapotban kínálhassuk. Élvezze prémium minőségű, fűvel táplált báránysteakeinket és -bordáinkat, bárány sütődarabjainkat és báránypörkölt vágásainkat, valamint bárányhamburgereinket és darált bárányhúst.
Olaszország, Maruggio
...nagyon jellegzetes Íz: Jó tanninok és struktúra, lágy és körülölelő Tálalási hőmérséklet (Celsius): 16° - 18° C Ajánlott: Vörös húsok, vaddisznó, fűszeres sajtok, húsok, bárány, húsos szósz, tűzön sült hús, marha, kolbász, sajtok.
Portfólió (8)
Olaszország, Bagnoli Del Trigno
...Bárány arrosticini, válogatott bárányhúsból készült, praktikus fagyasztott réteges csomagolásban, hogy lehetővé tegye a tartalom részleges fogyasztását, kapható két méretben: 100 db és 225 db.
Olaszország, Ascoli Piceno
...Valódi bőr dzseki... Puha nappa bárány... Nagyon puha... SZEMÉLYRE SZABOTT MÉRETBEN IS ELÉRHETŐ... Kövesse az oldal útmutatott eljárását... Fekete és sötétbarna színben is elérhető...
Olaszország, Induno Olona
...A Castellari 1952-ben alakult, és több mint 60 éve működik bőrgyártás területén. A cég közepes-magas minőségű termékeket állít elő. A bőrgyártás mellett a cég szakértője a borjú, bárány, hüllő (piton és krokodil), prém és teve divattáskák, bőröndök és kiegészítők gyártásának. A cég az olasz kormány és a megfelelő nemzetközi hatóságok által "100%-ban Olaszországban készült" gyártóként van...
... osztályú bőrből, mint például krokodil, strucc, borjú és teljes virágú bárány, készült termékeink harmonikusan ötvözik a hagyomány ízét és az új iránti ízlést. Minden egyes termék kézzel készül, és a legapróbb részletekig gondosan kidolgozott, kiváló minőségű és első osztályú bőrökből, mint például krokodil, strucc, borjú és bárány. A bőripari mesterekkel való együttműködés garantálja a luxus tárgyak megvalósítását modern formákkal is, miközben megőrzi a régi, kézműves stílust.
Olaszország, Fiesso Umbertiano
Az Italpel 1983-ban alakult, mint a nyúlbőrök feldolgozására specializálódott cég, amely területen kiemelkedő szintet ért el. Azóta bővült, és most már kecske-, bárány- és kengurubőröket, valamint prémes bőröket, mint például róka, nyérc, mosómedve és sok más, a ruházati, lábbeli, bőráru, bútor és kiegészítők szektorában is feldolgoz. A tapasztalat és a feldolgozási technológiák lehetővé teszik...
Portfólió (2)
Olaszország, Torre De Passeri
Olasz ipari hústermelés - Bárány, Juh, Kecske, Arrosticini, Sertés, Felvágottak - Halal tanúsítás Olaszország...
Olaszország, Milano
...Európai bárány nappa, amely mind lábbelihez, mind bőráruhoz alkalmas, króm- és növényi cserzésű, fémmentes. Simított és mintázott borjúbőr lábbelihez. Keresztbélésű és borjúbőr lábbelihez. Gyapjúval borított báránybőr, mind lábbelihez, mind ruházathoz. Bútorokhoz készült, prémium minőségű, olasz termékek.
Olaszország, Casalnuovo(na)
CÉGÜNK, A F.R.E.V. FURS srl, EREDETI ÉS ÖKOLOGIKUS BŐR BÉLÉSEKET GYÁRT. ÉVEK ÓTA GYÁRTUNK KÉZIKESZTYŰK ÉS CIPŐK BELSEJÉHEZ BÉLÉST AZ ALÁBBI ÁLLATOKBÓL: REX NYÚL, RÓKA, NYÚL, MONGOL VIDRA, MARMOTA, MURMASKY, BÁRÁNY, BÁRÁNYBŐR. MINDEN TÍPUSÚ ÁLLATHEZ SZÉLES SZÍNVÁLASZTÉK ÁLL RENDELKEZÉSRE.