... Honduras: Kiegyensúlyozott és telt testű kávé, édes likőrös illattal.
Costa Rica: Kiváló kávé, mogyoró színű krémmel és alma- valamint datolyaillattal. Könnyű savasság.
Peru: Finoman struktúrált kávé gyümölcsös és kakaós lecsengéssel. A specifikus pörkölés nagyon gazdag és textúrált kávét eredményez, telt testű, tartós virágos és csokoládés lecsengéssel.
...Carlos kávéja, amelyet hondurasi ültetvényén termeszt, meglehetősen gazdag aromás és ízprofilú. A 48 órás természetes fermentációnak köszönhetően ezzel a kávéval élvezhetjük a tejcsokoládé és karamell édes jegyeit, valamint a narancs és zöld alma gyümölcsösebb ízeit. Egy robbanékony keverék, amely mindig kiegyensúlyozott marad, közepes savassággal.
Helyszín: Corquin, Copan
Finca: Carlos Estevez Mejia
Magasság: 1450 – 1550 msm
Fajta: Red Catuai
Folyamat: 48 órás Anaerob fermentáció
Szenzoros profil: Narancs, fehér csokoládé, zöld alma és karamell...
...Száraz kivonat annurca almából (Malus pumila Miller Annurca fajtája)
Az annurca alma kivonat egy koncentrált polifenolos kivonat, amelyet a gyümölcs vizes extrakciójával nyernek. Az annurca alma egy védett fajta, amely PGI minősítéssel rendelkezik, és a Campania régióban, Dél-Olaszországban termesztik.
A gyümölcs: Az annurca almák nagyon gazdag polifenolforrások, különösen flavonoidokban, amelyek...
... vezérlőpanellel rendelkezik, és kompatibilis a legmodernebb fizetési rendszerekkel (készpénzes és készpénz nélküli).
Kellemes, frissítő és vitaminokban gazdag, a friss alma lé egy olyan ital, amelyet a nap bármely szakában élvezhetünk. Bővítse üzletét, és kínáljon ügyfeleinek alternatívát, vagy kombinálja a jól ismert Oranfresh® friss gyümölcslevet árusító automatákkal.
...Intenzív borostyán szín, finom mahagóni reflexekkel a szemnek. Az orrban sült alma és pörkölt fűszerek illatai bontakoznak ki. Komplex és gazdag ízvilág, karamellás, szegfűszeg, piros alma és gyömbér aromákkal. A lecsengésében tölgy és tejcsokoládé emléke köszön vissza.
Űrtartalom: 0,70l
Kód: 90372
Kategória: Whisky
Alkoholtartalom: 40% vol...
A Ferretti desszert Sandro Ferretti hosszú és gazdag fagylalt- és fagyasztott péksüteményekkel kapcsolatos tapasztalatának eredménye. Az álma mindig is az volt, hogy cukrász legyen. 2006-ban csatlakozott az Olasz Mester Cukrászok Akadémiájához (AMPI), és mestercukrász lett. A munkája iránti szenvedélye 2011-ben saját vállalkozásának megalapításához vezetett a kis fagyasztott péksütemények...
...A virágok és levelek megőrzése anélkül, hogy néhány nappal a vásárlás után elhervadnának egy vázában, minden szépséget kedvelő ember álma. Nos, a Vermont cég, amely több mint harminc éve működik ezen a területen, kifinomult megőrzési technikákat fejlesztett ki, amelyek lehetővé teszik ennek a természet "csodájának" a megvalósítását. Az idei év különösen gazdag új termékekben, a piacon megjelennek...