Olaszország, Radicofani
...A sajt feldolgozása után a megmaradt biológiai savóból készül a biológiai ricotta. A többi ricottához hasonlóan a savót friss biológiai tejjel dúsítják, ami alapvető a lágyabb és krémesebb ricotta előállításához. Kiváló önmagában, vagy ízletesen csokoládéval, cukorral vagy rummal kiegészítve. A konyhában felhasználható ízletes édességek vagy piték készítéséhez, de ínycsiklandó sós ételekhez is, mint például ricottával és spenóttal töltött ravioli és cannelloni. Hőszigetelt tálca körülbelül 2,00 kg súlyú.
Portfólió (48)
Olaszország, Viagrande
...A ricotta, a juh- és kecskesajtok kiválósága, kézműves módon, kizárólag szicíliai állattenyésztésből származó tej felhasználásával, az ősi regionális hagyományok szerint.
Azonos termékek
Szicíliai Sajt
Szicíliai Sajt
Portfólió (1)
Olaszország, Dorgali
...A mi Sarda Ricottánk egy kivételes bionutritív és ízletes termék. A juhsajtok feldolgozása során keletkező savó újra főzésével nyerjük, és szárazon sózzuk, ez a ricotta félkemény, egyenletes állagú, fehér színű, enyhén sós ízű. Ez a sajt meglepő sokoldalúságával tűnik ki: ideális azok számára, akik kontrollált étrendet követnek, alacsony kalóriatartalma és magas fehérjetartalma miatt. A mi Sarda...
Portfólió (10)
...A bivalyricotta egy lágy sajt, amelyet a bivalymozzarella feldolgozása során keletkező savóból készítenek. Az állaga puha és szemcsés, de soha nem homokos. A bivalytej illata nem olyan intenzív, mint a mozzarellaé, ezért jól illik édes és sós ételekhez egyaránt. Egy friss sajt, amely gazdag Típusok és Formátumok Darab: 250 g és 1 kg Hőszigetelt tálca Kódok: 321 / 321b Minőségmegőrzési idő: 21 nap...
Portfólió (10)
Olaszország, Noci
...A Cacioricotta egy félkemény, henger alakú érlelt sajt, amely a pugliai sajtkészítési hagyományok tipikus képviselője. A pugliai konyhában ezt a terméket általában reszelve használják a tészták ízesítésére a tipikus pugliai tésztához, a crudaiolához, de önállóan is fogyasztják, forgácsokban, vagy saláták és pizzák ízesítésére.
Portfólió (10)
Olaszország, Siano
...) - 1 Mérőedény ml 2,5-3-5-10-15-ös beosztással. - 1 Hőmérő -10 +110 °C-ig - 4 Sajtformázó, 300/500 g sajt készítéséhez. - 2 Ricotta vagy primosale formázó, 200-300 g-os adagokhoz. Receptkönyv: Egy útmutató a jó minőségű, rövid és nagyon rövid érlelésű sajtok elkészítéséhez.
Olaszország, Parma
...KIFEJEZETTEN TEJ PASTEURIZÁLÁSÁRA ÉS FELDOLGOZÁSÁRA, PUHA SAJT, MOZZARELLA ÉS RICOTTA ELŐÁLLÍTÁSÁRA TERVEZVE. Teljes egészében rozsdamentes acélból készült, a Caseartecnica Bartoli Minipolivalente készüléke egy mobil kocsira van szerelve, amely lehetővé teszi a felborítást és megkönnyíti a tisztítást. Kapacitás: 5 Q. Tartozékok: Rozsdamentes acél pengével ellátott keverő. Frangicagliata lira. Kérésre elérhető tartozékok: Kocsi a formákhoz. Túró adagoló. CE szabványoknak megfelelően készült.
Portfólió (47)
Olaszország, Montelibretti
... kecske termékek fogyasztását. A vállalat sajtkészítője CE jelöléssel rendelkezik (IT F8W1G CE). A vállalat friss sajtok, például első só, stracchino és robiola, érlelt sajtok és ricotta előállítására specializálódott. Fehér és gyümölcsös joghurtot, valamint pasztőrözött tejet is készítenek. Kereskedelmi ajánlatunk a Orazio sajt köré összpontosít, amely egy félig érlelt sajt, amely asztali fogyasztásra alkalmas, és néhány hét érlelés után kerül forgalomba. A száraz sózás és a természetes helyiségben történő érlelés egyedivé teszi érzékszervi tulajdonságait.
... ricotta di Bufala számára készült, különösen pedig a „pasta filata” típusú sajtok, mint például mozzarella, provolone, scamorza, caciocavallo, bocconcini, burrata stb. gyártására szolgáló tejüzemekre specializálódtunk. Emellett különböző termelési kapacitású Mini Tejvonalak gyártásában és korszerűsítésében is szakosodtunk. -Minden MINI Tejüzemünk „egyedi igények szerint” készül az ügyfél specifikus követelményei alapján.
Portfólió (1)
Olaszország, Sonnino
... GmbH - Berlini üzem A harmadik üzem, időrendben az utolsó, 2002-ben nyílt meg, és Berlinben található, Németországban: itt készül a BIO tehén mozzarella és ricotta, valamint a tehén mozzarella és ricotta.
Olaszország, Busto Arsizio
A La Castellanza spa a tejtermékek és sajtok, például mozzarella, burrata, taleggio, quartirolo, primosale, ricotta, burro, mascarpone, provolone, parmigiano reggiano, grana padano, gorgonzola, di pura capra és sok más finomság gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, mindig friss tejet használva. Az egyik specialitásunk a kecskesajtok, amelyek emésztési képessége a többi sajthoz képest kiemelkedő. Ezen kívül kiváló minőségű burrot és mascarponét is gyártunk.
Olaszország, Bibbiano
...A sajtüzem székhelye a Via Vittorio Veneto 4-ben található, természetesen Bibbiano (RE) településen, és naponta átlagosan 16 darab Parmiggiano Reggiano sajtot állítanak elő (évente közel hatezer), amelyeket a 629-es számú azonosítóval látnak el. Az üzletben: "A Parmiggiano Reggiano udvara" közvetlen értékesítést folytatnak a nyilvánosság számára Parmiggiano Reggiano, vaj és ricotta termékekből...
Olaszország, Ceglie Messapica
... egészségesek. Fiatal és magasan képzett csapatunk minden nap a kiválóan válogatott tejből készült cacioricotta és ricotta forte előállításán dolgozik. Valójában minőségellenőrző irodánk mindig figyel a tej kiválasztására, amely szigorúan pugliai gazdaságokból származik.
Olaszország, Sambuca Di Sicilia
... SZICÍLIAI GRANITÁT TERMEL. A GRANITÁK MONOPORCIÓBAN IS MEGVÁSÁROLHATÓK 100g-os KISZERELÉSBEN (fekete eper, mandulás granita, citromos granita, fügekaktusz granita, füge granita, csokoládé granita, mogyorós granita... stb...) KÉZMŰVES TRÜFFEL: PISZTÁCIÁS TRÜFFEL (IGAZI RAFFADALI PISZTÁCIA) PANTELLERIA TRÜFFEL (PANTELLERIA PASSITO SZÍVVEL) FEKETE TRÜFFEL FEHÉR TRÜFFEL A BOSS TORTA (A LEGJOBBAN ELADOTT) A LEGJOBB PIROS GYÜMÖLCSÖS SAJT TORTA A PIACON!!!!! C) BÁR FAGYASZTOTT TORTÁK 1) HÁROM TÍPUSÚ KROSZTATORTA (NEM IPARI SZÁRAZ KROSZTATORTÁK) 2) RICOTTA MORZSA 3) MÁS 21 TORTA A BOSS...
Olaszország, Seriate
Mozzarella gyártása és értékesítése pizzériák számára, bocconcini, füstölt sajt és scamorza, ricotta, vaj és preziosella.
Olaszország, Paganico
AZ.AGRICOLA saját juhtejtermeléssel és Pecorino, Ricotta, Ravaggiolo és különböző ízesített Pecorino feldolgozásával foglalkozik. Közvetlen értékesítés. Szállítások és küldemények Olaszországban és külföldön. Kóstolócsomagok kérésre.
Olaszország, Scafati
... alkalmazásával. Az alábbi termékválaszték, amely mind a HoReCa, mind a delikát üzletek számára elérhető, folyamatosan frissül új különlegességekkel, hogy széles választékot kínáljunk ügyfeleinknek, megfelelve specifikus piaci igényeiknek: - Kézműves száraz tészta - Grillezett és savanyított zöldségek (bio gazdálkodásból is) - Monferrato és Campania régió vörösborai - Mozzarella és ricotta sajt (bivaly- vagy tehéntejből) - Felvágottak (sonka, szalámi, speck, bacon, ízesített változatok is) - Olívabogyók és olívaolaj - Kapribogyó - Finom kekszek (bio termelésből is)...
Olaszország, Ancona
... SAJT, MOZZARELLA, RICOTTA, STRACCHINO, KÉSZÍTETT KÉSZÍTETT ÉDESIPARI TERMÉKEK, TORRONI, BRIOCHE, CROISSANT, CARAMELLE, FŰSZEREK, DROGOK, HÚS, SZÁRAZ GYÜMÖLCS, VÁLOGATOTT FELVÁGOTT, HÚSVÉTI TOJÁSOK, KARÁCSONYI KOSARAK, KÉMIAI TERMÉKEK, ÁLLATI TAKARMÁNYOK, ANTIGRITTOGAMICI, ÉPÍTŐIPARI TERMÉKEK, MOSÓSZEREK, STB.
Olaszország, Porcari
Mozzarella, ricotta és sajtok gyártása, közvetlen értékesítése és nagykereskedelme...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play