Olaszország, Milano
...Júliusban készült, egy erős személyiségű méz, amely hajlamos a kristályosodásra. Folyékony állapotban borostyánszínű és világos mogyoró színű, amikor kristályosodik, száraz gomba, édesgyökér, szinte füstös illatot vesz fel. Az aroma nagyon intenzív, tartós, a karamellre és a mou ízére emlékeztet, amit a gyerekek nagyon kedvelnek. ÖSSZEILLENI Aromás édesítőszer italokhoz; gazdagítja a vinaigrette-t, hogy vegyes salátákat ízesítsen, jól illik a zöldségfélékhez és az aromás vagy gyógyfűszeres ételekhez, érdemes kipróbálni a rizottók krémesítésére.
Portfólió (116)
Olaszország, Mortara
A Ferraris Luigi mezőgazdasági üzem Pavia megyében, a Lomellina szívében (a rizs birodalma) található, 130 hektáron termel rizst, kukoricát és nyárfát. A 1988 óta működő vállalat a Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio és Originario rizsfajták előállítására specializálódott, évi 700-800 tonna rizs előállításával. A vállalat jelentős minőségellenőrzési munkát végez a vetőm...
Portfólió (3)
A kormányzati szervezetként az ITPC Milano képviseli az indonéz kereskedelmi minisztériumot, és közvetlenül a Nemzeti Exportfejlesztési Igazgatóság alatt működik. Az indonéz és olasz kormány közötti kereskedelmi és gazdasági kapcsolat 1973. január 17-én alakult ki. Az ITPC Milano, az indonéz és olasz kormány képviselői által aláírt Együttműködési Megállapodás szerint, 2008. március 10-én jött létr...
Portfólió (10)
Olaszország, Asigliano Vercellese
Olaszország, Dorgali
... Ricottánk önállóan, szeletekben fogyasztva, vagy friss zöldségekkel, például reszelve paradicsomra, kiválóan ízlik. Tökéletes friss saláták, tészták, rizottók, sütőben készült lasagnák gazdagítására, vagy mint csillag összetevő sós pitékben, a mi Sarda Ricottánk egy igazi kulináris kincs, amely az autentikus és eredeti ízek felfedezésére hív.
Portfólió (10)
Olaszország, Colonnata Carrara
...100 gr-os csomag Lardo di Colonnata IGP Fehér, mint a márvány, amelyben érlelődik, fűszerekkel illatos, ízletes és édes a szájban. Régen a Lardót a Colonnata csatornáinak fehér márvány mozsarában verték, és alapfűszerként használták. Ma már nemcsak a minestrone, a tészta és bab, a paradicsomszósz, az első fogások és a tengeri rizottók alapfőzéséhez használják, hanem garnélákra, langusztra...
Portfólió (3)
Olaszország, Forlì
... ásványi anyagok mellett a biológiai zöldborsó törött formában gazdag rostokban is, így megfelelő energiaforrást biztosítanak. Mivel hámozottak, a zöldborsók azonnal főzhetők, és nem igénylik, mint más hüvelyesek, az áztatást. Kulinaris szempontból a biológiai zöldborsó törött formában hasznos a finom receptek elkészítéséhez, mint például krémlevesek, levesek, rizottók, hummusz és burger. A főzés után a zöldborsók finom és édes ízéről ismertek, így tökéletesek az első vagy második ételek gazdagítására.
Portfólió (50)
Olaszország, Nave
...Javasolt párosítások Aperitívok, falatkák, előételek, hallevesek, karakteres halak, főtt zöldségek, fűszeres tészták, rizottók. Megjegyzés Tartalmaz kén-dioxidot. Űrtartalom: 1,5 ltl Kód: 08295 Kategória: Pezsgők Alkoholtartalom: 11% Ország: Olaszország Régió: Piemonte Szőlőfajták: Fehér szőlőfajták keveréke, egyensúlyban. Szín: Halvány sárga. Illat: Finom mezővirágok, jellegzetes. Íz: Száraz, ízletes, friss és harmonikus.
Portfólió (46)
Olaszország, Gussago
...Greco di Tufo Ellenőrzött és garantált eredetmegjelölés Termelési terület: Campania Szőlőfajta: Greco Alkoholtartalom: 13% vol. Szín sárgás szalma Illat kellemes, intenzív, finom, jellegzetes Íz száraz, harmonikus Gasztronómiai párosítások rizottók, halételek, sajtok Szervírozási hőmérséklet 8°- 10° C.
Portfólió (4)
Olaszország, Trento
... ml vízben, és forrald pár percig. A kocka a főzés során, a kívánt mennyiségben is hozzáadható az ételekhez, hogy gazdagítsa és kiemelje a levesek, minestrone, főtt zöldségek, szószok, raguk, húsok, rizottók, tojások stb. ízét.
Portfólió (9)
Olaszország, Sassello
...A mi szarvasgombás gombakrémünk egyedi termék. Tökéletes kanapékra vagy pirítósokra aperitifként, tészták, rizottók, főtt/sült zöldségek, húsok vagy sok más recept kísérőjeként. Hűvös, közvetlen fénytől védett helyen tárolandó. Felbontás után olajjal lefedve hűtőben tárolandó, és néhány napon belül felhasználandó. ÖSSZETEVŐK: Gombák, szarvasgomba, extra szűz olívaolaj, só, természetes ízesítők Minőségmegőrzési idő: 30 hónap, különböző formátumokban elérhető...
Portfólió (9)
Olaszország, Asigliano Vercellese
Cégünk a 1900-as évek eleje óta termel rizst a Vercellese területén, amely mindig is a legjobb olasz rizsek termesztésére volt hivatott. Az utolsó 10 évben a rizottók, levesek és funkcionális készítmények receptúráira specializálódtunk, így a legelismertebb minőségi készítményeket gyártó vállalattá váltunk. Van egy márkánk a hazai piacra és egy másik a külföldi piacra, termelésünk jelentős része...
A helyet a Zambon család negyven éve vezeti, 50 férőhellyel három különteremben, plusz még száz a tágas kertben a Campo Santo Stefanóban. A séf által kínált konyha a tipikus velencei hagyományos ételek. Egy pillantás a menüre: vegyes tengeri és olasz előételek, különböző rizottók, tenger gyümölcseivel töltött linguine, halgrillek; házi készítésű desszertek és piték. Hagyományos ételek közé tartozik a Santo Stefano-i gnocchi és a sütőben készült sügér. Egy nagy választékú pizza teszi teljessé a már így is nagyon csábító menüt.
... fehér rizst garantáljunk. A rizs feldolgozása a hagyományok szerint történik: a rizst fokozatosan dolgozzuk fel fehérítéssel, kővel való őrléssel és szobahőmérsékleten történő befejezéssel, hogy megőrizzük a kiváló táplálkozási és gasztronómiai értékeket. A Crespiriso termékei: Carnaroli rizs, Vialone nano rizs, Baldo rizs, Arborio rizs, Roma rizs, Aromás rizs, Venere fekete rizs, Ermes vörös rizs, kukoricaliszt, rizsliszt, rizs keksz, kész rizottók Carnaroli fekete trüffelle, gombával, rizstészta.
Olaszország, Brescia
... kiváló ételek képezik éttermünk menüjének alapját. Kiváló ételek. Barátságos kiszolgálás. Egy nagy család. Bresciai stílus, menünket a bresciai hagyományos ételek köré építettük. Így kiváló rizottók, casoncelli és bresciai spiedo, de a hal kedvelői számára egy kiváló tengeri herkentyűs katalán is elérhető. A professzionális felszolgáló személyzet barátságosan és kedvesen fogadja Önt, így még...
Olaszország, Polinago
Online értékesítés természetes és egészséges élelmiszerek, mint például rizs, ínycsiklandó rizottók, tészta, lekvárok, méz, befőttek, fűszerek és ehető virágok, olasz borok és likőrök. Mindez az olasz kiválóságok jegyében. Kész rizottók és sok más első fogás. Látogass el a www.wildkitchen.it weboldalra.
Fiatal kézműves laboratórium vagyunk, amely olasz tipikus termékek gyártásával, csomagolásával és nagykereskedelmével foglalkozik. Számos terméket kínálunk: fűszernövények és gyógynövények, fűszerek, fűszerkeverékek, gyógynövényekkel ízesített sók, Himalája rózsasó és különleges sók, teák, gyógynövényes teakeverékek, gyümölcs teák és italok, szárított szószok, rizottók, méz alapú termékek...
Olaszország, Tricerro
...Az ERBITAL 1983 óta működik a dehidratált termékek, például a kevert rizottók, a durumtésztával kevert recept hozzávalók és a szárított porcini gombák területén. Minden termékünk feldolgozási fázisa a Vercelli tartománybeli Tricerro-i üzemünkben zajlik, amely Európa legfontosabb rizstermő vidéke, a Monferrato dombjai lábánál. Termékeink minőségét és csomagolását a Piemonte Régió 'KÉZMŰVES...
Olaszország, Fondi
...KÉSZ MEDITERRÁN SZÓSZOK AZ AZONNAL HASZNÁLATRA Az ötlet Készíteni "azonnal használható" szószokat, hogy néhány pillanat alatt elkészíthessük a Földközi-tenger partvidékének legnépszerűbb ételeit, mint például: Tészták, Rizottók, Pizza, Bruschetta, Cous Cous, Levesek, Krémlevesek és Polenta. A Hagyomány Csak a Földközi-tenger legősibb alapanyagainak felhasználása, mint például: Földközi-tengeri...
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre