A KingoFood olasz kiváló minőségű termékeket kínál. Ilyenek például a Finocchiona IGP felvágottak, első osztályú húsok, melyeket sóval, borssal, fokhagymával és vadédesköménnyel ízesítenek. Vagy a barlangban érlelt pecorino, amelynek íze erőteljes hatást gyakorol. És a bor: Chianti Riserva - Camperchi - Prima Selezione - D.O.C.G. A termékek szállítási ideje és módja nagyon fontos tényező. Olyan sp...
...A vadédeskömény illata, amelyet a szardíniák, a sultán szőlő és a sáfrány aromája gazdagít, egy klasszikus szicíliai konyha fűszerkeverékében, amely egyedi tésztás ételek elkészítésére szolgál.
ÖSSZETEVŐK:
Friss vadédeskömény min. 80%, friss szardíniák, szardella filék, sultán szőlő, PINOLI, extra szűz olívaolaj, napraforgóolaj, friss hagyma, só, fekete bors, sáfrány.
Tartalmazhat fenyőmag héjának darabjait.
Csomagolás: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
... és 8 cm között változik.
Összetevők: Colonnata IGP zsír, természetes tengeri só, fekete bors, fokhagyma, rozmaring, fűszerek és aromás gyógynövények.
Tartósítószerek nélkül – Allergének nélkül – Gluténmentes – Tej és tejtermékek nélkül – GMO-mentes – Glutamát nélkül...
... és kézzel megkötjük, hogy kialakuljon a klasszikus salamino forma. Az érlelés szabályozott páratartalmú és hőmérsékletű környezetben történik, legalább 40 napig. Előételként és szendvicsek töltésére ajánlott.
SÚLY: 500/550g
Súly: 0.350 kg
Hozzávalók: Sertéshús, Só, Természetes aromák és fűszerek
Cukrok: Dextróz és szacharóz
Antioxidánsok: E301
Tartósítószerek: E250-E252
Kategória: Kalábriai felvágottak...
...Számára "áldozni" kell a disznó legértékesebb részét. Valójában a Culatello di Zibello DOP, a felvágottak megkérdőjelezhetetlen királya, "a comb középső izmaiból készül. Friss hús olasz nehézsertésből, gondosan feldolgozva és a tipikus körteformára vágva. Só és bors, 15 nap a hűvös cellában pihenve, majd kézzel kötve a természetes hólyagba. Most pedig az a megáldott terület a Pó menti alsó...
...amely hajlamos azonnal kiszáradni a sütés után.
Minden referenciánk egy alapból készül, amely a következőkből áll:
tej, tojás, liszt, só, bors, valamint zsírszalonna a jobb leveles tészta érdekében.
A Crefole leveles tésztáinkból különböző referenciákat készítünk: teljes kiőrlésű Crefole, kukoricadara tésztával készült Crepole, teljes kiőrlésű Crefole, tönkölybúzából készült Crefole.
Ezekből születnek a mi ízletes snackjeink is: Crefolini és Crepolini.
...A marha hasának anatómiai részéből készült felvágott, rövid ideig sózva, majd folyó vízben megmosva, borssal és természetes fűszerekkel ízesítve, érlelve és természetes módon füstölve.
ÖSSZETEVŐK: halal tanúsítvánnyal rendelkező marhahús, só, bors (édes vagy csípős). Tartósítószerek: E 250, E 252, E 300, fűszerek és természetes aromák.
JELLEMZŐK: laktózmentes és egyéb tejtermékektől mentes...
... nagymamáink is tették, tiszteletben tartva a toszkán konyha valódi és tiszta hagyományait, hús, zöldségek (zeller, hagyma és sárgarépa), extra szűz olívaolaj, só, bors és természetes fűszerek felhasználásával, tehát glutamátok, ízfokozók, tartósítószerek vagy színezékek nélkül. Biztosan a mi szószaink nem lesznek olcsók, mivel a vállalat nem szolgálja ki a nagykereskedelmet, hanem csak gasztronómiákat, éttermeket, hentesboltokat és bármilyen más, minőségi termékekkel foglalkozó tevékenységet. Vállalatunk nyitva áll bárki előtt, aki szeretné meglátogatni, mielőtt megvásárolná termékeinket.
... márkája a kulináris kiválóságot képviseli, a legjobb olasz húsokat kínálva a Cillo lánc és válogatás révén, valamint egy nemzetközi, kiváló minőségű válogatást. A hagyományos felvágottak és sonkák szenvedéllyel és első osztályú alapanyagokkal készülnek, mint például a díjazott Marchigianotto. Ezek a gasztronómiai kiválóságok Sabatino svájci hagyományait ötvözik az olasz konyhával és a gondosan válogatott alapanyagok minőségével. díj olasz top ételek 2022/23/24 virsli / díj bors és só mint főtt köles és abszolút főtt Olaszországban.
...Élelmiszeripar, amely fűszeres panírozásokra specializálódott (arany - pirított - kukoricapehely - gratin - só és bors - csípős - olasz és spanyol), fűszerek keverése, GRAND ROAST, akár 7 g-os tasakokban, hús- és halízesítők, fűszerek, csokoládék, bonbonok, kávé, sörök értékesítése ipari/nagykereskedelmi/kiskereskedelmi/horeca/bár/húsboltok számára stb. Olaszország egyik legnevesebb egyetemének tulajdonában állunk, és szakmai tudásukat kihasználva garantáljuk a magas minőségű termékeket.
..." sorozat, 100%-os szicíliai oregánó, Gold válogatás fekete bors és prémium minőségű sáfrány. Extra lekvárok, összesen 18 különböző ízben. Egy rendkívül magas szintű kézműves termék, csak a legjobb gyümölcsökből. Munkatársaink foglalkoznak a kereskedelmi kapcsolatokkal, a szállítmányozással és a merchandisinggal, és több mint 3500 értékesítési pontot követnek nyomon az északkeleti régióban.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.