Olaszország, Catania
...0,75 l-es üvegpalackos bor. 6 palackos csomagolás. MANDULÁS INZOLIA BOR. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros megjelenés: Átlátszó bor, világos sárga színnel. Édes, gyümölcsös ízvilággal rendelkezik, fehér bogyós gyümölcsök aromájával, erős keserű mandula illattal és ízzel. MANDULÁS NERO D'AVOLA. Hozzávalók: Bor, cukor, természetes mandula aroma (2,5%). Szenzoros...
Olaszország, Marciano Della Chiana
...Alò egy értékes bor, amely napfényen szárított Aleatico szőlőből készült. A természetes erjedés után a bort kis fahordókban érlelik. Ennek a késői szüretelésű édesbornak a termelése évente 500 palackra korlátozódik. Gazdag bor, nagyon széles aromaprofilel, a szilva gyümölcsösségétől a rózsa virágosságáig, egészen a fahéj fűszerességéig, rubinvörös színben tűnik fel. Lédús és telt ízének...
Portfólió (10)
Olaszország, Nave
...Javasolt párosítások Nem banális aperitifek, tökéletesek az egész étkezéshez, megfelelő struktúrájú ételek társaságában, csak figyelni kell. Megjegyzések Nautilus CruStorico, az első buborékos bor, amely édesvízben érlelődik, az Iseo-tó mélyén. A palackok az Iseo-tó természetes üledékeivel jelennek meg, és egy elegáns fémlabellel vannak ellátva. Palackos érlelés 65 hónapig, ebből 48 hónap 40...
Portfólió (46)
Olaszország, Corsano
...Likőrök, amelyeket az Otranto-Leuca park természetes nyersanyagaiból készítenek. Finom infúziók édesköményből, zsályából, babérból és tengeri fűből; nagyon értékelt, mint digestív.
Portfólió (4)
Olaszország, San Stino Di Livenza
... hosszú tapasztalatának köszönhetően a mezőgazdasági vállalat természetes szőlőválogatást végez, bízva a helyi talajban és éghajlatban, majd figyelemmel kíséri az egész folyamatot a szőlőültetvénytől a palackozásig, hogy garantálja az autentikus, illatos és nagy értékű termékeket.
Portfólió (43)
Olaszország, Monteu Roero
A PODERI MORETTI, Olaszország történelmi vállalata, a családi vállalkozás természetes átalakulása, a Moretti és Occhetti családok egyesülésének eredménye, akik már a XVII. századtól jelen vannak a Roero területén. A földművelés, különösen a kiváló borok előállítása mindig is családi hagyomány volt, amelyet apáról fiúra büszkén örökítettek át évszázadokon keresztül egészen napjainkig. Őseink, akik...
Portfólió (10)
Olaszország, Roma
Vásároljon online természetes, biológiai, biodinamikus borokat, hozzáadott kén nélkül, emberi és területi borokat. Ingyenes házhoz szállítás Róma területén. Keresünk és forgalmazunk igazi olasz borászok borait, amelyeket a természet és a terület tiszteletben tartásával állítanak elő. Őszinte és kézműves borok gyártói, az egyediség és a területi jelleg jelei. Az ötlet a számítástechnika iránti...
Olaszország, Kardaun
... borok közvetlen értékesítését. Mint magánpincészet, arra törekszünk, hogy a mikroklímát és a helyi adottságokat a lehető legjobban integráljuk a termelési folyamatba. Ebben a jól koordinált és kíméletes feldolgozás alapvető fontosságú a boraink minősége szempontjából. Felelősségteljesen dolgozunk, figyelembe véve, hogy a természetet a lehető legkevésbé terheljük, és a lehető legjobban harmonizáljunk vele. Ezen a módon boraink önállóságot nyernek, és megmutatják egyedi karakterüket.
Olaszország, Valiano Di Montepulciano
...valamint gyógynövény-teák keverékének alkalmazásával biztosítva, így növelve a szőlőültetvény flóra- és faunabiodiverzitását, valamint erősítve a szőlő természetes védekezési mechanizmusait. A borászat során lehetőség szerint helyi élesztőket használnak, és a beavatkozásokat a lehető legjobban minimalizálják, hogy minden bor természetes módon találja meg az útját, megőrizve minden szőlőtermés jellegzetességeit. Minden bor végső házasítása csak az érlelési folyamat után kerül meghatározásra.
Olaszország, Reggio Emilia
...ciccioli. DOC borok: Lambrusco, Lambrusco di Sorbara (MO), Lambrusco Grasparossa, Spergola, Pignoletto és Sangiovese. Konyhai kiegészítők, felvágó gépek a felvágottakhoz, kiskések Parmigiano Reggiano-hoz, vágódeszkák, ajándékcsomagok. Kóstoló dobozok az Ön által választott termékekkel. Küldés futárral 24 órán belül. Mindezt a kényelmes otthonában élvezheti, anélkül, hogy ki kellene mennie a termékek és a gyártók kiválasztásához. Ennél kényelmesebb nem is lehet. Emilia íze, és tudja, mit válasszon ízletesből.
Portfólió (10)
Olaszország, Palermo
A Monsù egy olyan start-up, amely valódi szicíliai fagyit készít a sziget hagyományos receptjei alapján, a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, amelyek kiváló kis regionális termelőktől származnak. A cég székhelye Palermóban található, és a Vesco család ötlete révén jött létre, amely évek óta foglalkozik a szicíliai borok és ételek népszerűsítésével. Fagyink természetes...
Olaszország, Belpasso
... összpontosított. Célja, hogy kiemelje az Etna lábánál található szőlőültetvények borászati gazdagságát: vulkáni eredetű talajok, amelyek ideálisak a Nerello mascalese és más helyi fajták termesztésére, amelyek ezen a különleges területen érik el legmagasabb kifejezésüket. Így születik meg egy természetes termelés, amely a bor iránti gondoskodásból és szenvedélyből fakad, egy igazi autentikus élmény.
Olaszország, Tempio Pausania
A Caputo Paraipari számára a parafa feldolgozása mindig is igazi szenvedély volt, generációról generációra öröklődött, egy ősi tudás és a nap mint nap gazdagodó tapasztalat támogatta, helyben előállítva a legmagasabb minőségű dugókat, amelyek természetes védelmet nyújtanak a legjobb regionális és nemzeti borok számára. A Tempio Pausaniában található Caputo Paraipari 1929-ben alakult, és azzal a...
Olaszország, Polinago
Online értékesítés természetes és egészséges élelmiszerek, mint például rizs, ínycsiklandó rizottók, tészta, lekvárok, méz, befőttek, fűszerek és ehető virágok, olasz borok és likőrök. Mindez az olasz kiválóságok jegyében. Kész rizottók és sok más első fogás. Látogass el a www.wildkitchen.it weboldalra.
Olaszország, Tigliole
Az Alplast S.r.l. kapszulákat, dugókat és zárakat gyárt élelmiszerekhez és italokhoz. Széles választékú műanyag, alumínium és egyéb, nagy technológiájú szintetikus anyagokból készült zárak, végtelen méretekben és színekben, mindenféle igényhez: természetes és szénsavas víz, gyümölcslevek, üdítők, étkezési olajok, borok, üdítők, likőrök és kávé, hogy lefedjék a globális piac minden igényét.
Olaszország, Castelfranco Emilia
... 2000 referenciát tartalmaz: a szőlőfeldolgozó berendezésektől és gépektől a tárolásig, a borok, mustok és balzsamecet feldolgozásán és érlelésén át az automatikus palackozó berendezésekig és a kapcsolódó csomagolásig, egészen a természetes és technikai parafa dugók, valamint koronás és csavaros zárak egyszerű értékesítéséig. ÜVEGTERMÉKEK Gazdag és változatos a palackok üvegből készült katalógusa...
...az Uguccioni és Brunetti által közvetlenül termelt extra szűz olívaolajjal. Miután leültünk az asztalhoz, mintha egy időgép fedélzetén utaznánk, elkezdjük felfedezni a Marche régi kulináris hagyományait, ahol bőséges étkezések születnek a fantázia és a hagyomány ötvözetéből, mindezt a minőség tiszteletben tartásával. Ez a filozófia a húsok, sajtok, felvágottak, hüvelyesek, zöldségek és kiváló borok folyamatos keresésében és kiválasztásában nyilvánul meg, mindez kézműves termelésből, külön figyelmet fordítva a Slow Food védett termékeire és minden bio és természetes dologra.
Olaszország, Torrenova
Cégünk világszerte exportálja a tipikus szicíliai termékeket. Extra szűz olívaolaj, borok, kézműves sörök, borzselék, lekvárok, dzsemek, édességek, tartósítószerek, pestók, pástétomok, pisztácia stb. A legjobb termékeket közvetlenül a gyártótól a fogyasztóhoz szállítjuk. Minden termékünk kézműves és természetes módon készül.
Olaszország, Porchia Di Montalto Delle Marche
A Poderi dei Colli borászat 1960-ban alakult az olasz Marche régióban, Közép-Olaszországban, egy különleges, magas dombvidéki területen, Ascoli Piceno megyében, közel a hegyekhez és a tengerhez. A vállalat a tipikus magas dombvidéki szőlőtermesztésre összpontosít, amely a természetes tényezőknek köszönhetően, mint például a nappali és éjszakai hőmérséklet-ingadozás, a klíma frissessége és az...
Olaszország, Montalcino
... átalakították a vállalkozásban való életet és munkát: többé nem használnak szintetikus műtrágyákat, vegyi növényvédő szereket vagy nagy mezőgazdasági gépeket, hanem felfedezik a természet ritmusait, az idő múlását, és választják, hogy szabadon keringjenek a szőlőültetvényen a természetes gyomirtóként használt lovak.
Olaszország, Montecarlo
A Montecarlóban, Luccában a Cantina M 13 már negyven éve foglalkozik borral. Tevékenysége kiterjed a saját fehér és vörös borok előállítására, valamint körülbelül húsz neves hazai borászat forgalmazására. A forgalmazott borok származása változatos: Toszkánán kívül emiliai, liguriai, venetói, piemonti, trentói, friuli, campaniai és szicíliai borokat is kínálnak. A Cantina M 13 által forgalmazott összes bor természetes alapanyagok felhasználásával készül. A cég borok palackozásával is foglalkozik olasz és külföldi borászok számára, saját márkával és harmadik fél márkájával.
Olaszország, Crotone
Helyi tipikus termékek és ökológiai kalábriai bor kiskereskedője vagyok. Minőségi, természetes termékek, tartósítószerek hozzáadása nélkül.
Portfólió (2)
Olaszország, Scandicci
... abszolút egyediek, még az igazán eredeti ajándékcsomagolások terén is, amelyek összehasonlíthatatlanok a piacon jelenleg elérhetőkkel. Minden üveg egy prestízs kézműves alkotásként jelenik meg, amely értékes és nagyon különleges anyagokból készült, tipikus Toszkánából és Olaszországból, amelyek a szenvedélyt, a szerelmet és a természetes anyagokat ünneplik, amelyek a szőlőültetvényeinkből származnak. Minden témában készíthetünk címkéket, és a világ minden tájára szállítunk.
Olaszország, San Giovanni In Marignano
... extra szűz olívaolajat, természetes és ízletes mézet, valamint prémium borokat állítunk elő. A mi létesítményünk a több évszázados hagyomány és a korszerű technológia tökéletes egyesülésének szimbóluma. Látogass el hozzánk a Rimini megyében található agriturismo-nkba, vagy hívd fel azonnal a 0541 955128-as telefonszámot.
Olaszország, Rionero In Vulture
A minőség keresése során elégedett marad, egyedi és kifinomult termék hagyományos és természetes ízekkel. A természet kéznél. Értékeli a minőséget és a tiszteletet ön iránt.
Olaszország, Meana Sardo
... borászati termelési ciklus teljesen természetes fejlődését. Ez elősegíti a borászat célját, hogy szinte teljesen megszüntesse a növényvédelmi beavatkozásokat, hogy megőrizze a szőlő természetességét, frissességét és illatait. Ezen kívül a szőlő gondos betakarítása és válogatása, valamint kontrollált feldolgozása lehetővé teszi, hogy a bor ne csak kiváló minőségű legyen, hanem alapvetően "bio" is, már természetes alkotása révén. Így, e filozófia mentén születik meg a Mandrolisai bor, amely teljes mértékben kifejezi ennek a területnek a természet gazdagságát.
Olaszország, Riparbella
A vállalat küldetése, hogy alapos tanulmányok és kutatások révén rendkívül magas minőségű termékeket fejlesszen és kínáljon, amelyek teljesen természetes eljárásokat alkalmaznak az emberi szervezet tiszteletben tartása érdekében. A QUERCIALUCE cég tudományos elemzések és több éves tapasztalat birtokában a borászati és orvosi területen egy innovatív termelési és elosztási rendszert kíván kifejleszteni, amely tiszteletben tartja a természetet és az embert.