Franciaország, Warmeriville
...Hozzávalók listája: Alkoholtalan bor az EU-ból (80%), *-30 % cukor, mint más szénsavas italok – szőlőmust, szacharóz, szén-dioxid, | természetes aromák, tartósítószerek: kálium-szorbát, kén-dioxid <05g 429 429 0,59 <0,01 g | Hozzávalók: Alkoholtalan bor az EU-ból (80%), szőlőlé, cukor, szén-dioxid, természetes ízek, tartósítószerek: kálium-szorbát, kén-dioxid Készült Németországban – Produced in...
Portfólió (127)
Franciaország, Bordeaux
... tervezésű borospince lehetővé teszi a hőmérséklet természetes szabályozását és a szőlő gravitációs bejuttatását. Csak a bogyókon természetesen jelen lévő élesztők indítják el a fermentációt. A borászat és érlelés teljes folyamata alatt egy szakmai borász biztosítja a nyomon követést. A kiváló egészségügyi állapot mesteri kezelése lehetővé teszi a kén mennyiségének jelentős csökkentését, amely a bor...
Portfólió (93)
Franciaország, Calvi
...Cépage: Vermentinu 20 év 25 hl/hec 6 500 üveg. Récolte: korai és kézi Vinification: Közvetlen préselés kén nélkül / Hideg ülepítés 48 óra / Erjesztés és fermentáció 14-15°C Érlelés finom seprőn 6 hónapig természetes hőmérsékleten. Szűrés, enyhe kénnel való kezelése és palackozás. Palackozás tavasszal. Dégustation: - Élénk sárga szín; - Erős aromás intenzitás, amelyet a fehér húsú gyümölcsök és a sárga virágok jellemeznek a maquisban; - Élénk, kerek és feszes íz. Visszafelé érzékelés összhangban az orral.
Portfólió (5)
Franciaország, Saint Emilion
...A nagy agyagos-mészkő terület déli és keleti lejtőin egy igazi természetes amfiteátrum rajzolódik ki. A mészkőfennsík és az agyagos-mészkő domb, amely a birtokot alkotja, magas fokú követelményeket támaszt. A csapatok kizárólag természetes módszerekkel dolgoznak, ésszerű szőlőtermesztés keretein belül, hogy a legjobbat hozzák ki a szőlőfajtáikból (85% Merlot, 10% Cabernet Franc és 5% Cabernet...
Portfólió (34)
Franciaország, Saint-Bris-Le-Vineux
... kilogramm szőlőből 100 liter léhez, 75% fej cuvée és 25% hátsó rész - Alkoholos és malolaktikus erjedés, cuvée-k házasítása és előkészítés a palackozásra, amely december 1-je után kezdődik - 12 hónapos türelmes érlelés átlagosan, a palackok lécen, a természetes állandó hűvösségben és a tompított fényben a földalatti mészkőbányában (ebben az időszakban zajlik az effervesszencia születése) - Az INAO (Nemzeti Eredetvédelmi és Minőségi Intézet) kettős jóváhagyása: a...
Portfólió (60)
Franciaország, Le Sen
... borok érlelése során fejeződnek ki a hordókban. A tölgyforgácsok, amelyeket az abszolútunkhoz használunk, a deszkák gyártásából származó melléktermékek. Ref:CHENAB2 Termékcsalád: TÖLGY Kivonat típusa: Abszolút INCI kód: 50% QUERCUS ROBUR FA KIVONAT / 50% TRIÉTHYL CITRÁT Gyártási ország: FRANCIAORSZÁG Betakarítási ország: FRANCIAORSZÁG A növény része: Fa Magánhasználati kategória: Összetevő Botanikai név: Tölgy erő L. Összetétel: 100% Tiszta és természetes.
Portfólió (97)
Franciaország, Bordeaux
... felfedezés, amely elnyeri a Bordeaux borok kedvelőinek tetszését. Szőlőfajták: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc Borászat: A szüret válogatása, a szőlő taposása nélkül, hogy a gyümölcs maximális megőrzését biztosítsuk. A borászat inox tölcsér alakú tartályokban történik, hogy elősegítse a tanninok természetes, elegáns kivonását. Érlelés: 10 hónap hordóban Kóstolás: A gyümölcs ragyogása és tisztasága, a tanninok eleganciája, amely a tökéletesen kontrollált lágy kivonásra utal, a Château Francs Magnus-t a hatalma, szerkezete és egyensúlya révén biztosan el fogja varázsolni. Egy élvezetes bor.
Portfólió (43)
Franciaország, Entre-Vignes
...1957 óta egy hagyományos házasságban, ez a természetes édes bor a legjobban eladott termékeink között szerepel, gyönyörű borostyán színével. Ez egy olyan édes muskotály, amit szeretünk, a dinnye, őszibarack, sárgabarack, de még eukaliptusz aromáival is. A szájban a cukor és a frissesség finom házasságát sikerül megvalósítani. Ez egy törékeny egyensúly, de itt a Lunel-i muskotályok terroirját tükrözi. Elérhető palackos vagy ömlesztett formában.
Portfólió (17)
Franciaország, Ponteilla
A DOMAINE F.JAUBERT főként Ponteilla községben található, az Aspres közepén, Roussillonban. Körülbelül 35 hektáron terül el, amelyből körülbelül tíz hektár a pliocén limonitos-agyagos és mészköves talajokon található. A fennmaradó 25 hektár a negyedidőszak teraszain helyezkedik el, köves talajokkal, kvarc kavicsokkal és paladarabokkal. A tizenegy szőlőfajta lehetővé teszi a borok széles választék...
Portfólió (7)
Franciaország, Pont D Ain
A DS2Vin egy borászat, amely a kiváló szeszes italokra, sörökre és alkoholokra specializálódott, és a francia Pont d’Ainban található. Nathalie SCATTARELLI, bor szakértő, a legjobb francia és olasz terroirok kiválasztásában kínálja tudását minden alkalomra, mint például esküvők, szakmai események, vagy vendéglátás és szállodák, borboltok, importőrök vagy más szakemberek számára. Ne habozzon kapcs...
Portfólió (95)
Franciaország, Soing-En-Sologne
A VIGNERONS & PATRIMOINE egy francia független borászokból álló csoport, akiket közös szenvedélyünk, a szakmánk iránti tisztelet, boraink jellegzetessége és a kiválóság keresése hajt. Boraink Franciaország számos régiójából származnak: Alsace, Champagne, Beaujolais, Bourgogne, Bordeaux régió, Languedoc, Délnyugat, Rhône-völgy és Loire-völgy. A VIGNERONS & PATRIMOINE széles választékot kínál függe...
Portfólió (100)
Franciaország, Reuilly
...Fehér Szőlőfajta 100% – Sauvignon hordóban érlelt Borfalu: Közép-Loire Természetes Régió: Le Berry Talajtípus: Agyagos-mészkő Átlagos Hoam: 60hl/ha Tálalási Hőmérséklet: 10°-től 12°-ig...
Portfólió (5)
Franciaország, Paris
... a szemgörcsöket." A raffiapálma és az olajpálma nektárja népszerű a nyugat-afrikai országok többségében, különösen Nigéria délkeleti részén, Ghánában és Kamerunban. Ez a 100%-ban természetes bor számos mítosz és hiedelem köré is épült. SKU:007BPL2PK21 Tartalom:75cl...
Portfólió (21)
Franciaország, Duravel
... nulla, mindössze 6 mg literenként. Egy egyedi bor, amelyet ne habozzon megkóstolni! Reméljük, hogy a kóstolása egyszerűen hatalmas örömet fog okozni. A 2021-es Amphore versenyen Párizsban (Nemzetközi Biológiai Borok Versenye) a Nihil 2020-as évjáratunk ezüstérmet nyert!
Portfólió (7)
Franciaország, Issy-Les-Moulineaux
... palack, amelyet kékpenészes sajtokkal vagy csokoládés desszertekkel érdemes fogyasztani. Egy bonyolult és ízletes élvezet! Tartalom: 75cl Típus: Természetes édes vörösbor Maradék cukor: 103g/L Szőlőfajták: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu AOC: Maury Tárolás: Azonnal fogyasztható, és 2050-ig tárolható Szerviz hőmérséklet: 14-16°C...
Portfólió (321)
Franciaország, Roubia
A Kandler Szőlőbirtok története 30 évvel ezelőtt kezdődött, amikor francia-német családunk úgy döntött, hogy megvásárol elveszett földterületeket a minervois-i hátságban, Roubia településén, a föld és a tenger között, Carcassonne középkori városa és a Midi-csatorna között. A Château Tourril neve a „Pierre du Tourril”-ból származik, egy régi gallo-római jelzőtoronyból, amely 2000 éve őrzi ezt a gar...
Portfólió (28)
Franciaország, Blanquefort Cedex
...Egy birtok, amely a legnagyobb tisztelettel ápolja szőlőültetvényeit a természetes egyensúly és a terroir iránt 1808 óta. A családi mottó "Fac et Spera" – cselekedj és remélj – mindent elmond. Két szó, amely összefoglalja mindazt a türelmet és bátorságot, amit ez a művészet megkövetel: türelem a természet iránt, amely ott lakozik; bátorság a borásznak, aki megfigyel, választ és segít. A bor hű kifejeződése lesz ennek az alkímiának.
Portfólió (51)
Franciaország, Condom
...Ez a hagyományos gascogne-i narancs koktél alapja: természetes infúzió keserű narancsokból és narancshéjból, Armagnac. Tökéletesen illik hozzá egy brut pezsgő. Emellett ízesíti a péksüteményeket is. SÚLY: 1,3 kg PALACK: 70 cl-es palack SKU: 030...
Portfólió (66)
Franciaország, Boulogne-Billancourt
... szép krémességet kölcsönöz ennek a bornak, miközben egy finom komplexitást is hozzáad. Az illat a mézharmat dinnye, a frissen vágott fű és a lime jegyeivel nyílik, amelyeket egzotikus licsi és guava aromák egyensúlyoznak. A szájban a naspolya és a passiógyümölcs ízei dominálnak, amelyeket a szüret friss és természetes savassága támogat, ami ragyogó és ásványos lecsengést ad. Ez a bor tökéletesen illik egy grapefruit és garnélarák salátához, tengeri ételekhez vagy thai ételekhez.
Portfólió (10)
Franciaország, Caromb
...Szőlőfajták: Grenache 95%, Carignan 5% Szőlőkora: 15 év Terroir: Agyagos-mészkő Szüret: Gépi Kóstolás: • Szín: Nagyon világos rózsaszín • Első illat: intenzív, citrusos (grapefruit) és virágos • Második illat: szőlőbarack • Ízben: friss, elegáns, kerek • Jó lecsengés Étel-ital párosítás: • Délies ízeket idéző ételek • Saláta, Grillezett ételek Tartás: 2 év Borászat: Közvetlen préselés. A mustot gyorsan lehűtik az aromák megőrzése érdekében. Természetes ülepítés hidegben. Erjesztés tartályban 16°C-on a frissesség és a kifinomultság érdekében. Seprőn érlelés palackozásig.
Portfólió (4)
Franciaország, Saint-Vérand
...A chardonnay-ból készült édes bor, ami meglehetősen ritka. Csak azokban az években készülhet, amikor nemes rothadás alakul ki a szőlőn. Kézi szüretelés október végén - november elején. Nagyon alacsony hozamok. A szőlők természetes cukrokban gazdagok. Tökéletes az ünnepi étkezések kísérőjeként (libamáj vagy desszert). 50 cl-es palackokba csomagolva.
Portfólió (18)
Franciaország, Auxerre
...Termelés: Ez a bor a Dél-Franciaország szőlőültetvényeiből származik, és a mediterrán éghajlat előnyeit élvezi, amely kivételes napsütést és erős szelet (mistral) biztosít, ami természetes módon távol tartja a szőlőbetegségeket. A biogazdálkodás elősegíti a biodiverzitás megőrzését. Így a szőlőültetvények valódi Természetvédelmi Területek a madarak számára, akik itt ideális életkörülményeket...
Portfólió (190)
Franciaország, Fraisse Des Corbieres
... az ízesítéshez. A Cardona birtok a Corbières terroirból származó vörösborok válogatásából készíti el a Morèeumot, amely tölgyfahordóban érlelődik egy természetes barlangban. Ez a hosszú ideig érlelt bor erőteljes aromája a garrigue mézével lágyul, és a vad szeder levének redukciója varázslatos és titokzatos erdőben tett séták illúzióját idézi.
Portfólió (10)
Franciaország, Lys Haut Layon
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj palákon Helyzet: Felső Layon Borászat A borászat a hagyományos módszer szerint történik. Az üvegben történő erjedés a szőlő természetes cukraival zajlik. Kóstolás 6 és 8 °C között Szem: Halvány sárga Illat: Sárga gyümölcsök Íz: Finom és összetett aromák, amelyek a érett barackra és a nektarinra emlékeztetnek. Élénk, szinte ideges támadás. Tágas és kerek íz...
Portfólió (43)
Franciaország, Caudiès De Fenouillèdes
...Cépage: 100% Muscat d'Alexandrie Elaboration: 10 hónapos héjmaceráció edényben, majd préselés és 2 hónapos érlelés ugyanabban az edényben, elsősorban a természetes tisztítás érdekében. Kommentárok a kóstolásról: Az intenzív, kandírozott citrusfélék és licsi jegyek megragadják az ízlelőbimbókat, és ennek a száraz bornak a frissessége meglep majd. Kóstolási hőmérséklet: 12°C.
Portfólió (9)
Franciaország, Passa
...Ez a Rivesaltes-i természetes édes bor arany árnyalatú és összetett illatú bor, amely keveri az őszibarackot, a kandírozott gyümölcsöket, a karamellt és a narancslekvárt. Ahogy látni fogja, tökéletes egyensúlyt teremt a komplexitás és a savasság között.
Portfólió (14)
Franciaország, Saint Cannat
...{"CÉPAGES":"SZŐLŐFAJTÁK\nChardonnay 100%\n\nVINIFICATION\nA szőlőszüret és a préselés után az alkoholf ermentáció természetesen, helyi élesztőkkel zajlik: 30%-a tölgyfahordókban, 70%-a hőszabályozott rozsdamentes acél tartályokban. Ez a hosszú és természetes folyamat a bornak nagyobb komplexitást ad. A malolaktikus erjedés szintén természetesen zajlik. Az érlelés körülbelül 12 hónapig tart, és a...
Portfólió (46)
... savtartalom általában alacsony. A Grenache N lehetővé teszi édes természetes borok és nagyon nagy, struktúrált és aromás, hosszú érlelésű borok előállítását, feltéve, hogy minőségi terroir-ra ültetik, a hozamot tökéletesen kontrollálják, és jó színt érnek el. Kultúrára és agronómiára való alkalmasság Ez a nagyon erős szőlőfajta (erős gyökérzet) néha érzékeny a gyümölcsfakadásra és nehézségekbe ütközik a gyümölcsérés során. Felálló növekedésű, és rövid metszésre (goblet vagy cordon) kell vezetni. Könnyen megjeleníti a betegségek tüneteit.
Portfólió (71)
Franciaország, Saint Germain En Laye
...Füstöléshez használt faforgácsok vagy fadarabok (húsok, felvágottak, halak és sajtok), borok nemesítése, gombák és csírák tenyésztésének támogató anyagaként, valamint rágcsálók és hüllők alomjaként. Füstölési részletek: A Räuchergold® 100%-ban természetes és kiváló minőségű füstölő termékek, amelyek jobb gazdasági hatékonyságot, javított végtermékeket és optimalizált füstgenerátor működést...
Portfólió (8)
Franciaország, Villefranche Sur Saône
... természetes gravitációval történik egy asztalon. Alkalmazási terület A BIB'UP SMART® félig manuális töltőgép könnyen alkalmazható minden élelmiszer- és nem élelmiszer folyadékhoz: Borok, alkoholok, aperitifek, koktélok ... Gyümölcslevek, pürék, kompótok ... Szörpök, koncentrátumok, utókeverékek ... Olajok, majonéz, ketchup, margarin, fűszerek. Folyékony tojás, tojástermékek. Tejtermékek, tejszín...
Portfólió (27)