...Hozzávalók listája:
Alkoholtalan bor az EU-ból (80%), *-30 % cukor, mint más szénsavas italok – szőlőmust, szacharóz, szén-dioxid, | természetes aromák, tartósítószerek: kálium-szorbát, kén-dioxid <05g 429 429 0,59 <0,01 g | Hozzávalók: Alkoholtalan bor az EU-ból (80%), szőlőlé, cukor, szén-dioxid, természetes ízek, tartósítószerek: kálium-szorbát, kén-dioxid
Készült Németországban – Produced in...
... tervezésű borospince lehetővé teszi a hőmérséklet természetes szabályozását és a szőlő gravitációs bejuttatását. Csak a bogyókon természetesen jelen lévő élesztők indítják el a fermentációt. A borászat és érlelés teljes folyamata alatt egy szakmai borász biztosítja a nyomon követést. A kiváló egészségügyi állapot mesteri kezelése lehetővé teszi a kén mennyiségének jelentős csökkentését, amely a bor...
...Cépage: Vermentinu 20 év 25 hl/hec 6 500 üveg.
Récolte: korai és kézi
Vinification: Közvetlen préselés kén nélkül / Hideg ülepítés 48 óra / Erjesztés és fermentáció 14-15°C
Érlelés finom seprőn 6 hónapig természetes hőmérsékleten.
Szűrés, enyhe kénnel való kezelése és palackozás.
Palackozás tavasszal.
Dégustation:
- Élénk sárga szín;
- Erős aromás intenzitás, amelyet a fehér húsú gyümölcsök és a sárga virágok jellemeznek a maquisban;
- Élénk, kerek és feszes íz. Visszafelé érzékelés összhangban az orral.
...A nagy agyagos-mészkő terület déli és keleti lejtőin egy igazi természetes amfiteátrum rajzolódik ki. A mészkőfennsík és az agyagos-mészkő domb, amely a birtokot alkotja, magas fokú követelményeket támaszt. A csapatok kizárólag természetes módszerekkel dolgoznak, ésszerű szőlőtermesztés keretein belül, hogy a legjobbat hozzák ki a szőlőfajtáikból (85% Merlot, 10% Cabernet Franc és 5% Cabernet...
... kilogramm szőlőből 100 liter léhez, 75% fej cuvée és 25% hátsó rész
- Alkoholos és malolaktikus erjedés, cuvée-k házasítása és előkészítés a palackozásra, amely december 1-je után kezdődik
- 12 hónapos türelmes érlelés átlagosan, a palackok lécen, a természetes állandó hűvösségben és a tompított fényben a földalatti mészkőbányában (ebben az időszakban zajlik az effervesszencia születése)
- Az INAO (Nemzeti Eredetvédelmi és Minőségi Intézet) kettős jóváhagyása: a...
... borok érlelése során fejeződnek ki a hordókban. A tölgyforgácsok, amelyeket az abszolútunkhoz használunk, a deszkák gyártásából származó melléktermékek.
Ref:CHENAB2
Termékcsalád: TÖLGY
Kivonat típusa: Abszolút
INCI kód: 50% QUERCUS ROBUR FA KIVONAT / 50% TRIÉTHYL CITRÁT
Gyártási ország: FRANCIAORSZÁG
Betakarítási ország: FRANCIAORSZÁG
A növény része: Fa
Magánhasználati kategória: Összetevő
Botanikai név: Tölgy erő L.
Összetétel: 100% Tiszta és természetes.
... felfedezés, amely elnyeri a Bordeaux borok kedvelőinek tetszését.
Szőlőfajták: 90% Merlot, 10% Cabernet Franc
Borászat: A szüret válogatása, a szőlő taposása nélkül, hogy a gyümölcs maximális megőrzését biztosítsuk. A borászat inox tölcsér alakú tartályokban történik, hogy elősegítse a tanninok természetes, elegáns kivonását.
Érlelés: 10 hónap hordóban
Kóstolás: A gyümölcs ragyogása és tisztasága, a tanninok eleganciája, amely a tökéletesen kontrollált lágy kivonásra utal, a Château Francs Magnus-t a hatalma, szerkezete és egyensúlya révén biztosan el fogja varázsolni. Egy élvezetes bor.
...1957 óta egy hagyományos házasságban, ez a természetes édes bor a legjobban eladott termékeink között szerepel, gyönyörű borostyán színével.
Ez egy olyan édes muskotály, amit szeretünk, a dinnye, őszibarack, sárgabarack, de még eukaliptusz aromáival is.
A szájban a cukor és a frissesség finom házasságát sikerül megvalósítani. Ez egy törékeny egyensúly, de itt a Lunel-i muskotályok terroirját tükrözi.
Elérhető palackos vagy ömlesztett formában.
A DOMAINE F.JAUBERT főként Ponteilla községben található, az Aspres közepén, Roussillonban. Körülbelül 35 hektáron terül el, amelyből körülbelül tíz hektár a pliocén limonitos-agyagos és mészköves talajokon található. A fennmaradó 25 hektár a negyedidőszak teraszain helyezkedik el, köves talajokkal, kvarc kavicsokkal és paladarabokkal.
A tizenegy szőlőfajta lehetővé teszi a borok széles választék...
A DS2Vin egy borászat, amely a kiváló szeszes italokra, sörökre és alkoholokra specializálódott, és a francia Pont d’Ainban található. Nathalie SCATTARELLI, bor szakértő, a legjobb francia és olasz terroirok kiválasztásában kínálja tudását minden alkalomra, mint például esküvők, szakmai események, vagy vendéglátás és szállodák, borboltok, importőrök vagy más szakemberek számára.
Ne habozzon kapcs...
A VIGNERONS & PATRIMOINE egy francia független borászokból álló csoport, akiket közös szenvedélyünk, a szakmánk iránti tisztelet, boraink jellegzetessége és a kiválóság keresése hajt. Boraink Franciaország számos régiójából származnak: Alsace, Champagne, Beaujolais, Bourgogne, Bordeaux régió, Languedoc, Délnyugat, Rhône-völgy és Loire-völgy.
A VIGNERONS & PATRIMOINE széles választékot kínál függe...
... a szemgörcsöket." A raffiapálma és az olajpálma nektárja népszerű a nyugat-afrikai országok többségében, különösen Nigéria délkeleti részén, Ghánában és Kamerunban. Ez a 100%-ban természetes bor számos mítosz és hiedelem köré is épült.
SKU:007BPL2PK21
Tartalom:75cl...
... nulla, mindössze 6 mg literenként.
Egy egyedi bor, amelyet ne habozzon megkóstolni! Reméljük, hogy a kóstolása egyszerűen hatalmas örömet fog okozni.
A 2021-es Amphore versenyen Párizsban (Nemzetközi Biológiai Borok Versenye) a Nihil 2020-as évjáratunk ezüstérmet nyert!
... palack, amelyet kékpenészes sajtokkal vagy csokoládés desszertekkel érdemes fogyasztani. Egy bonyolult és ízletes élvezet!
Tartalom: 75cl
Típus: Természetes édes vörösbor
Maradék cukor: 103g/L
Szőlőfajták: 90% Grenache, 5% Carignan & 5% Maccabeu
AOC: Maury
Tárolás: Azonnal fogyasztható, és 2050-ig tárolható
Szerviz hőmérséklet: 14-16°C...
A Kandler Szőlőbirtok története 30 évvel ezelőtt kezdődött, amikor francia-német családunk úgy döntött, hogy megvásárol elveszett földterületeket a minervois-i hátságban, Roubia településén, a föld és a tenger között, Carcassonne középkori városa és a Midi-csatorna között. A Château Tourril neve a „Pierre du Tourril”-ból származik, egy régi gallo-római jelzőtoronyból, amely 2000 éve őrzi ezt a gar...
...Egy birtok, amely a legnagyobb tisztelettel ápolja szőlőültetvényeit a természetes egyensúly és a terroir iránt 1808 óta. A családi mottó "Fac et Spera" – cselekedj és remélj – mindent elmond. Két szó, amely összefoglalja mindazt a türelmet és bátorságot, amit ez a művészet megkövetel: türelem a természet iránt, amely ott lakozik; bátorság a borásznak, aki megfigyel, választ és segít. A bor hű kifejeződése lesz ennek az alkímiának.
...Ez a hagyományos gascogne-i narancs koktél alapja: természetes infúzió keserű narancsokból és narancshéjból, Armagnac. Tökéletesen illik hozzá egy brut pezsgő. Emellett ízesíti a péksüteményeket is.
SÚLY: 1,3 kg
PALACK: 70 cl-es palack
SKU: 030...
... szép krémességet kölcsönöz ennek a bornak, miközben egy finom komplexitást is hozzáad.
Az illat a mézharmat dinnye, a frissen vágott fű és a lime jegyeivel nyílik, amelyeket egzotikus licsi és guava aromák egyensúlyoznak. A szájban a naspolya és a passiógyümölcs ízei dominálnak, amelyeket a szüret friss és természetes savassága támogat, ami ragyogó és ásványos lecsengést ad.
Ez a bor tökéletesen illik egy grapefruit és garnélarák salátához, tengeri ételekhez vagy thai ételekhez.
...Szőlőfajták: Grenache 95%, Carignan 5%
Szőlőkora: 15 év
Terroir: Agyagos-mészkő
Szüret: Gépi
Kóstolás:
• Szín: Nagyon világos rózsaszín
• Első illat: intenzív, citrusos (grapefruit) és virágos
• Második illat: szőlőbarack
• Ízben: friss, elegáns, kerek
• Jó lecsengés
Étel-ital párosítás:
• Délies ízeket idéző ételek
• Saláta, Grillezett ételek
Tartás: 2 év
Borászat:
Közvetlen préselés. A mustot gyorsan lehűtik az aromák megőrzése érdekében. Természetes ülepítés hidegben. Erjesztés tartályban 16°C-on a frissesség és a kifinomultság érdekében. Seprőn érlelés palackozásig.
...A chardonnay-ból készült édes bor, ami meglehetősen ritka. Csak azokban az években készülhet, amikor nemes rothadás alakul ki a szőlőn.
Kézi szüretelés október végén - november elején. Nagyon alacsony hozamok. A szőlők természetes cukrokban gazdagok.
Tökéletes az ünnepi étkezések kísérőjeként (libamáj vagy desszert).
50 cl-es palackokba csomagolva.
...Termelés: Ez a bor a Dél-Franciaország szőlőültetvényeiből származik, és a mediterrán éghajlat előnyeit élvezi, amely kivételes napsütést és erős szelet (mistral) biztosít, ami természetes módon távol tartja a szőlőbetegségeket.
A biogazdálkodás elősegíti a biodiverzitás megőrzését. Így a szőlőültetvények valódi Természetvédelmi Területek a madarak számára, akik itt ideális életkörülményeket...
... az ízesítéshez.
A Cardona birtok a Corbières terroirból származó vörösborok válogatásából készíti el a Morèeumot, amely tölgyfahordóban érlelődik egy természetes barlangban.
Ez a hosszú ideig érlelt bor erőteljes aromája a garrigue mézével lágyul, és a vad szeder levének redukciója varázslatos és titokzatos erdőben tett séták illúzióját idézi.
...Terroir: Agyagos, kavicsos talaj palákon
Helyzet: Felső Layon
Borászat
A borászat a hagyományos módszer szerint történik. Az üvegben történő erjedés a szőlő természetes cukraival zajlik.
Kóstolás 6 és 8 °C között
Szem: Halvány sárga
Illat: Sárga gyümölcsök
Íz: Finom és összetett aromák, amelyek a érett barackra és a nektarinra emlékeztetnek. Élénk, szinte ideges támadás. Tágas és kerek íz...
...Cépage: 100% Muscat d'Alexandrie
Elaboration: 10 hónapos héjmaceráció edényben, majd préselés és 2 hónapos érlelés ugyanabban az edényben, elsősorban a természetes tisztítás érdekében.
Kommentárok a kóstolásról: Az intenzív, kandírozott citrusfélék és licsi jegyek megragadják az ízlelőbimbókat, és ennek a száraz bornak a frissessége meglep majd. Kóstolási hőmérséklet: 12°C.
...Ez a Rivesaltes-i természetes édes bor arany árnyalatú és összetett illatú bor, amely keveri az őszibarackot, a kandírozott gyümölcsöket, a karamellt és a narancslekvárt. Ahogy látni fogja, tökéletes egyensúlyt teremt a komplexitás és a savasság között.
...{"CÉPAGES":"SZŐLŐFAJTÁK\nChardonnay 100%\n\nVINIFICATION\nA szőlőszüret és a préselés után az alkoholf ermentáció természetesen, helyi élesztőkkel zajlik: 30%-a tölgyfahordókban, 70%-a hőszabályozott rozsdamentes acél tartályokban. Ez a hosszú és természetes folyamat a bornak nagyobb komplexitást ad. A malolaktikus erjedés szintén természetesen zajlik. Az érlelés körülbelül 12 hónapig tart, és a...
... savtartalom általában alacsony. A Grenache N lehetővé teszi édes természetesborok és nagyon nagy, struktúrált és aromás, hosszú érlelésű borok előállítását, feltéve, hogy minőségi terroir-ra ültetik, a hozamot tökéletesen kontrollálják, és jó színt érnek el.
Kultúrára és agronómiára való alkalmasság
Ez a nagyon erős szőlőfajta (erős gyökérzet) néha érzékeny a gyümölcsfakadásra és nehézségekbe ütközik a gyümölcsérés során. Felálló növekedésű, és rövid metszésre (goblet vagy cordon) kell vezetni. Könnyen megjeleníti a betegségek tüneteit.
...Füstöléshez használt faforgácsok vagy fadarabok (húsok, felvágottak, halak és sajtok), borok nemesítése, gombák és csírák tenyésztésének támogató anyagaként, valamint rágcsálók és hüllők alomjaként.
Füstölési részletek:
A Räuchergold® 100%-ban természetes és kiváló minőségű füstölő termékek, amelyek jobb gazdasági hatékonyságot, javított végtermékeket és optimalizált füstgenerátor működést...
... természetes gravitációval történik egy asztalon.
Alkalmazási terület
A BIB'UP SMART® félig manuális töltőgép könnyen alkalmazható minden élelmiszer- és nem élelmiszer folyadékhoz:
Borok, alkoholok, aperitifek, koktélok ...
Gyümölcslevek, pürék, kompótok ...
Szörpök, koncentrátumok, utókeverékek ...
Olajok, majonéz, ketchup, margarin, fűszerek.
Folyékony tojás, tojástermékek.
Tejtermékek, tejszín...