Olaszország, Forlì
Mi Oltresole vagyunk, egy megerősített szereplő az kézműves élelmiszerek kereskedelmi szektorában. A mi földünkről indulva: Romániából, ahol születtünk és felnőttünk, először a legmagasabb minőségű, tartósítószerektől mentes és tanúsított (BIO, Gluten Free) természetes termékek kiválasztására összpontosítunk, majd ezeket közvetlenül ügyfeleink asztalára visszük. A egyszerűség, az eredetiség és az ...
Portfólió (50)
Olaszország, Borgo Veneto Pd
A La Fattoria del Sole, egy mezőgazdasági gyöngyszem található Borgo Veneto-ban, a virágzó Padova tartományban. Családi vállalkozásunk közel egy évszázada három generáción át tartó elkötelezettséggel és szenvedéllyel foglalkozik a mezőgazdasággal, specializálódva a magas minőségű zöldség- és gyümölcstermékek előállítására és forgalmazására. 2018-ban bővítettük kapacitásainkat, amikor megnyitottun...
Portfólió (9)
Olaszország, Mortara
A Ferraris Luigi mezőgazdasági üzem Pavia megyében, a Lomellina szívében (a rizs birodalma) található, 130 hektáron termel rizst, kukoricát és nyárfát. A 1988 óta működő vállalat a Carnaroli Classico, Baldo Classico, S.Andrea Classico, Arborio és Originario rizsfajták előállítására specializálódott, évi 700-800 tonna rizs előállításával. A vállalat jelentős minőségellenőrzési munkát végez a vetőm...
Portfólió (3)
Olaszország, Codigoro
Michele Grassi a sajtkészítés területén foglalkozik képzéssel, oktatással és tanácsadással. Előadásokat, sajtkészítőknek vagy fogyasztóknak szóló tanfolyamokat tart, valamint a vendéglátásban dolgozók számára is, és vezet kóstolókat és kóstoló paneleket. Képzések és vállalati oktatás kis-, közép- és nagyvállalatok számára, a sajtok jobb megismerése érdekében. Tanácsadás kezdő sajtkészítőknek és sa...
Portfólió (5)
Olaszország, Asigliano Vercellese
Olaszország, Poncarale
1960-ban alakult a bresciai zöldségpiacon történő közvetlen értékesítés céljából, ma a Facchini az egyik vezető észak-olasz vállalat a késztermékek (IV. Gamma) feldolgozása és csomagolása, valamint a friss zöldségek és gyümölcsök (I. Gamma) csomagolása terén, amely a hazai piacon és egész Európában működik. A tulajdonában lévő földek biztosítják a termeléshez szükséges hozam jelentős részét. 5 cso...
Portfólió (9)
Olaszország, Torino
2002 óta az Ekoterra Food a török és olasz termelői partnereivel együttműködve, a termesztéstől kezdve, élelmiszer-átalakítási projekteket fejlesztett ki, hogy a legjobb bio és természetes termékeket kínálja. Az Ekoterra Food, amelynek központja Torinóban található, a vásárlói igényeknek megfelelően dolgozik, megbízható partnereivel, akik stratégiailag elhelyezkednek a legjobb fajták termesztésére...
Portfólió (10)
Olaszország, Atessa
A S.Z. TARTUFI története az 1980-as évek közepén kezdődik Abruzzóban, amikor Pasquale és Ugo, kezdetben bányászok, lerakják az alapokat annak, ami akkor még csak egy hobbi volt, és az évek múlásával a kereskedelmi tevékenységükké vált. Az ezen a területen szerzett tapasztalat alapvető fontosságúvá vált: a természet iránti szeretet, annak termékei és a kutyával való kapcsolat olyan tényezők, amelye...
Azonos termékek
Szárított szarvasgomba
Szárított szarvasgomba
Egyéb termékek
Táska
Táska
Portfólió (3)
Olaszország, S.spirito Di Bari
A PugliaEat a "kicsik közötti szövetség" létrehozásának szükségességéből született. "Eredet" és "tipikusság" a mi termelésünk titkos fegyverei, és értékes eszközökként kell őket kezelni, amelyeket büszkén használhatunk ezekben a válságos időkben. Mindannyiunk kis mérete, ha globális piacra kerül, most áldás lehet, mert lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket mindig a kereslet előtt befejezzü...
Portfólió (7)
Olaszország, Pagani
Az Eli.S.An Natural Food egy fiatal, innovatív ötletekkel rendelkező vállalat, de egy mélyen gyökerező meggyőződéssel: az vagyunk, amit eszünk. Így született meg a Pastaelisan, egy termék, amely szigorúan olasz, és ötvözi a hagyományt, az innovációt és a kutatást. 100%-ban olasz durum búza, bronzformák, mikrobiológiailag tiszta víz, lassú szárítás, kézműves gyártás és új ötletek: ezek a jólét élel...
Olaszország, Milano
A NeroSano egy egyedülálló olasz termék. A fekete fokhagyma egyszerűen friss fokhagyma (Allium sativum L.), amelyet csak a hőmérséklet, a levegő páratartalma és a légnyomás kontrollált változtatásával fermentálnak egy meghatározott időn keresztül. A folyamat során a gerezdek fehérből sötét színűvé válnak, édes ízt kapnak, és állaguk rágósból zselésre változik. A fehér fokhagymából fekete fokhagymá...
Portfólió (7)

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play