BAILLEUL NV - Természetes kőipari vállalat 1888 óta 1888 óta Veurnében működünk, ahol 5 generáció nőtt fel a természetes kő között, így bátran állíthatjuk, hogy családunk otthon van a kőben és a márványban. Ez a gazdag hagyomány, párosulva fiatal ügyvezetőnk ifjú lelkesedésével és egy tapasztalt szakemberekből álló csapattal, garantálja a kiváló szolgáltatást és a minőségi kivitelezést...
Olaszország, Toscanella Di Dozza
... szolgáltatunk. A hagyomány és az innovatív élelmiszer-feldolgozási technológiák tökéletesen ötvöződnek a legjobb termékek garantálása érdekében. A Brusa 1888, vállalati ihletésű szolgáltatások családi megközelítéssel.
Németország, Neuss
1888 óta a Meisinger a világ vezető fejlesztői és gyártói közé tartozik a fogászati és orvostechnikai területen használt high-tech eszközöknek. Több mint 12,000 elérhető termékkel a MEISINGER széles választékot kínál a praxis és a laboratórium számára – a forgóeszközöktől kezdve a speciális eszközrendszerekig az orális implantológiában. A MEISINGER a Bone Management termékcsaládjával tökéletesen...
Görögország, Elef.kordelio
... TÖBB MINT 100 ÉVE. AZ EXIDE 1888-BAN LETT ALAPÍTVA THOMAS EDISON ÁLTAL, ÉS MA, 122 ÉVVEL KÉSŐBB, FOLYAMATOS TECHNIKAI ÚJDONSÁGAIVAL ÉS A MINŐSÉGRE VALÓ HANGSÚLYOZÁSÁVAL A FOGYASZTÓK ELŐNYBEN RÉSZESÍTETT VÁLASZTÁSÁVÁ VÁLT A VILÁG MINDEN RÉSZÉN. AZ EXIDE TERMÉKEI IPARI TERMÉKEK: AZ EXIDE TECHNOLOGIES AZ ÚJÍTÓ MEGOLDÁSOK VEZETŐJE A HÁLÓZATI ALKALMAZÁSOKBAN, IDEÉRTVE A KOMMUNIKÁCIÓS/DATÁLIS HÁLÓZATOKAT ÉS A SZÁMÍTÓGÉPES VEZÉRLŐRENDSZEREKET. EZ A VILÁGVEZETŐ AZ ELEKTROMOS EMELŐGÉPEK ÉS TEHERGÉPJÁRMŰVEK AKKUMULÁTORAINAK TERÉN, VALAMINT MÁS ÁRUKEZELŐ GÉPEK TERÉN.
Lengyelország, Borowianka
Folyamatosan fejlesztjük és finomítjuk termékeinket, hogy biztosak lehessünk abban, hogy a végső eredmény összhangban áll az iparág legújabb trendjeivel. Különös figyelmet fordítunk a biztonság kérdésére. Babakocsijaink két elismert cég tanúsítványával rendelkeznek: TUV Nord és ZELTOM, valamint megfelelnek az EN 1888-1: 2018 európai szabványnak.
Németország, Dresden
1888 óta az ALBERT WALTHER különféle technikai jelzéseket, nyomatokat és bélyegeket készít a kézművesség, az ipar és a kereskedők számára.
Olaszország, Pinerolo
Népszerű országok erre a keresőkifejezésre

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play