Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbász természetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.
... gourmet Boerewors-t (hagyományos dél-afrikai kolbász), Biltongot, Száraz kolbászt (Droewors), saját márkánk alatt. Autentikus kézműves biltong gyártói vagyunk, amely a legjobb brit marhahúsból és Dél-Afrikából származó fűszerekből készül. Ezeket egy olyan szenvedéllyel kombináljuk, amely biltongot eredményez, amely pontosan olyan ízű, mint amit bármely dél-afrikai otthonról emlékezni fog.
Kézműves vállalat, amely fekete és fehér szarvasgombából készült termékeket gyárt, mint például szarvasgombás szószok, szarvasgombás olaj, szarvasgombás krémek, szarvasgombás méz, szárított vargánya gomba, szarvasgombás sajt, szarvasgombás kolbász, szarvasgombás fűszerek, szarvasgombával ízesített száraz tészta és még sok más.
Hét generáció óta kézműves húsipari termékeket gyártunk. Húsipari termékeinket hetente kézműves módon készítjük, hogy garantáljuk termékeink frissességét. Tartósítószerek és színezékek nélkül, ezek a termékek a régiónk ízeit kínálják. Száraz húsipari termékek: bika kolbász, tekert hasaalja.....stb. Főtt húsipari termékek: fejhús, andouillettes, caillettes, stb. Grilléink: andouillettes, kolbászok (chili, bárány mentával, bazsalikom stb.)...