Cégünket 1996-ban alapították. Füstölt kolbászokat, füstölt húst és sonkát gyártunk. Termékeink tiszta sertés- és marhahúsból készülnek. Termékeinket Csehországba és Magyarországra exportáljuk. Európai és ázsiai forgalmazókat keresünk. Ingyenes mintákat küldünk, kérjük, lépjen kapcsolatba velem.
Spanyolország, Lorca-Murcia
Kézműves előállítás, a spanyol Levante gazdag és régi hentesipari hagyományának gyümölcse, ezek a termékek a területen referenciaponttá váltak.
...forgalmazókat, ügynököket keresünk, ha érdekli, kérjük, lépjen kapcsolatba Dr. Forcinitivel az alábbi számon. Termékeink választéka a következőkből áll: - A Pecorini sajtok: a Sila hegyein készülnek, ahol a juhok szabadon legelnek, és minden fűt, amit a természet kínál, így a legmagasabb minőségű tejet kapunk, hogy valódi ínycsiklandó sajtokat élvezhessünk. Sajtjaink között megtalálható a Provola...
Franciaország, Parthenay
...valamint a meglévő receptjeik minőségének és költségeinek javítását. Ez a kettős szaktudás teszi a FAVID-ot a legjobb partnerévé számos és változatos alkalmazás számára. A legnagyobb francia és nemzetközi cégek bíznak a vállalatban, hogy támogassák őket a húsipar, a sózott húsok és a készételek piacain való fejlődésükben.
Törökország, Afyonkarahisar
... feldolgozott élelmiszerek egészségtelenné váltak a mesterséges és szintetikus adalékanyagok, valamint mindenféle csalás használatával. Ezzel szemben a sujukunk, amely szinte már Afyonkarahisar szinonimájává vált, most kapható a következőkkel: márka: "MHD 03 SUCUKLARI", szlogen: "HÚS ÉS FŰSZER SZERETETE", mottó: "A CSALÓ MAGA IS CSALÓDOTT", és a következő összetevőkkel; pulyka: egész állat hús...
Portfólió (2)
Szlovákia, Michalovce
...sonkából húsfeldolgozó cégeknek, nagykereskedőknek, kereskedőknek. Nyersanyagok felhasználása kolbász, szalámi, főtt sonka, érlelt hús, felvágott, virsli, szalonna gyártásához. Melléktermékek, mint például belsőségek, csontok háziállat élelmiszerhez, sertésbőr és halbőr, halpikkelyek kollagén gyártásához.
Belgium, Chaineux
...A 1978-ban alapított D’Argifral családi vállalkozás a főtt sertéshúsok előállítására és forgalmazására specializálódott. Az évtizedek során felhalmozott tudás, amely több generációs mesterek tapasztalatából származik, és a legmodernebb gyártási eszközök integrálása lehetővé tette a D’Argifral számára, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon, amelyeket ügyfelei hagyományos és/vagy önkiszolgáló boltjaiban forgalmaznak. A D’Argifral ma már elismert és kedvelt a főtt sonkáiról és a húsipari specialitásairól, hírnevét pedig három generáció vállalkozói szellemének köszönheti.
Ausztria, Irnfritz
Húsüzlet és vágóhíd: Cégünk gyökerei 1917-re nyúlnak vissza. Azóta Irnfritzben működik egy hentesüzlet. 1977 júliusa óta irányítjuk a vállalkozást. Húsüzletünk jelentős fellendülésen ment keresztül, amikor 1980-ban elkezdtük a tejhasznú borjak nevelését és értékesítését. 1992-ben egy új termelőhelyet építettünk a kolbászgyártás számára, így ezt a területet is bővítettük.
Franciaország, Lacaune
Az 1956-ban alapított OBERTI cég a húskészítmények és szalámik szakértője. 60 éves tapasztalattal rendelkezik, az OBERTI ötvözi a tudást, a régi recepteket és a modern berendezéseket. A húskészítmények és szalámik előállításához használt húsok minőségi helyi húsok. A vállalat így kolbászt, coppát, szalonnát, sózott és szárított sonkákat stb. gyárt és kínál.
Spanyolország, Tomelloso
Hagyma véres kolbászt készítünk tartósítószerek és színezékek nélkül, friss chorizót és kolbászokat, valamint sütésre vagy sült bőröket.
Egyesült Királyság, HARROGATE
... jelenleg Tony Colbeck vezeti, aki huszonnyolc éve dolgozik itt, valamint fia, Wayne, aki hét éve. Négy évvel ezelőtt Tony úgy döntött, hogy kísérletezik egy sor klasszikus dél-afrikai termékkel, amelyeket helyben készítenek helyben beszerzett húsokból. A három fő termék; biltong, droewors és boerewors nagyon jól fogadták a bolt vásárlói, és az ötlet egyre népszerűbbé vált. Az ezt követő években a...
Belgium, Lokeren
A Q-food több mint 40 éves mesterségbeli tudással és tapasztalattal rendelkezik az élelmiszeriparban. A hústól a vegetáriánus alternatívákig a Q-food a megfelelő élelmiszerpartner minden szakember számára a nagy konyhákban, a vendéglátásban és az otthon kívüli piacon.
Franciaország, Le Rouget
A Rougetben, a Cantalban található MAS cég a közép-franciaországi hagyományos húskészítmények, szalámik és konzervtermékek szakértője. A vállalat egyszerű és autentikus receptúrájú termékeket kínál. Például egy 24 hónapig érlelt száraz sonkát a Rouget-i szárítójában, valamint kézzel készített tiszta sertéspástétomot. A MAS Ház híres termékeinek minőségéről és autentikusságáról.
Olaszország, Crosia
Mirto Crosia 2013.10.05. Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy az igazi ízeket és illatokat elhozza az asztalaitokra a mi földünkről. Mindez négy kis vállalat együttműködésének köszönhető, akik saját szakterületükön szerzett tapasztalataikkal egy széles választékú, kiváló minőségű termékportfóliót tudtak létrehozni, hogy ügyfeleinknek egyetlen csomagban nyújtsanak kiváló szolgáltatást. Exportőröket, forgalmazókat, ügynököket keresünk, ha érdeklődik, kérjük, lépjen kapcsolatba Dr. Forcinitivel az alábbi számon. Tel: +390983030247 Cell: +39 3339632970...
Spanyolország, Guijuelo-Salamanca
Textúra, aroma és páratlan íz; kézműves, természetes termékek, hagyomány, intenzív, ragyogó színek, tele élettel: ezek a Don Ibérico termékek páratlan tulajdonságai. Ilyenek a termékeink, a lélek tápláléka és a test öröme: Ibérico egy különleges Don-nal. DON IBÉRICO.
Portugália, Coimbra
...füstölt termékek, pástétomok, készételek és sajtok terén. A PROBAR termékeit a legszigorúbb higiéniai és élelmiszerbiztonsági feltételek mellett dolgozzák fel. A HACCP módszertan biztosítja minőségi elkötelezettségünket. A PROBAR egész Európába exportál, és már jelen van a portugál nyelvű országokban is. Innoválni szeretnénk és válaszolni a piaci igényekre, ezért folyamatosan keresünk új ügyfelekkel való partnerség fejlesztésének lehetőségeit.
Szerbia, Backa Topola
... magas minősége érdekében folyamatosan figyelünk és harcolunk minden egyes fogyasztóért. Ambícióink még nagyobbak, ezért nem álltunk meg itt, hanem elkezdtük elfogadni az EU új szabványait és követelményeit. Az HACCP rendszert Szerbiában az elsők között vezettük be, és mi voltunk az elsők, akik az ISO 22000:2005 szabványt alkalmaztuk hazánkban. Az élelmiszer-biztonságot a Lloyds Register...
...származásuk, elkészítési módjuk és természetesen hagyományuk miatt választottak ki. A Carmen & Rosa szeretettel várja Önt kis gourmet butikjában, ahol spanyol ínycsiklandóságokat és házi specialitásokat kóstolhat meg. Minőség, hagyomány, jó ízlés és még sok más vár Önre!
Franciaország, Les Aldudes
A PIERRE OTEIZA cég regionális élelmiszereket gyárt. Kínálatunkban sonkák, hasaaljak, kacsamellek, kolbászok, chorizók, garbure-k, krémlevesek, libamáj, rillette, pástétomok, konfitált ételek, cassoulet, sajtok és borok találhatók. Termékeinket Franciaországban és külföldön forgalmazzuk.
... Természetvédelmi Parkban, előnyben részesítve a kapcsolatát e csodálatos régióval. A Bísaro - Hagyományos Húsüzem minőségirányítási rendszere 2005 óta tanúsított, a következő szabványok szerint: - NP EN ISO 9001:2008; - NP EN ISO 22000:2005. - IFS - Élelmiszer. Egyik fő célunk a transmontanói hagyományos kolbászok és füstöltáruk népszerűsítése, garantált minőséggel, a helyi alapanyagok által.
Olaszország, Sant'egidio Del Monte Albino
...kizárólag természetes liszteken alapuló étrenddel. Az egész gyártási folyamat a kézműves műhelyünkben zajlik, alapos kutatás és folyamatos fejlesztés alapján, a hagyományos hentesipar művészetének elengedhetetlen tiszteletben tartásával, a megszilárdult és észlelhető jellemzőivel. Felvágottainkat a forgalmazásra és fogyasztásra bocsátjuk, tudatában és büszkeséggel, hogy egy vitathatatlanul kiváló minőségű és magas kulináris hagyománnyal rendelkező élelmiszert kínálunk.
Spanyolország, Girona
... számlával történő szállítással. Emellett kínálhatjuk a Girona élelmiszer márkánkat, vagy a saját márkáját is. A három gyár megfelel az európai normáknak és előírásoknak, a legmagasabb minősítésekkel rendelkezik az IFS és BRC tanúsítványokhoz. Ma már több mint 38 országban működünk világszerte, ezért hivatalos nyelveink: spanyol, katalán, angol és francia, hogy segítsünk a rendelés előtt, alatt és után. Örömmel mutatnánk be termékeinket, hogy kiválaszthassa, ha más termékek is érdekesek lennének.
Németország, Königsbach-Stein
Michael Fuchs Hentesüzlet saját vágás, friss kolbász glutén és laktóz nélkül, catering szolgáltatás, napi étkezések...
Májkrém, húskolbász, szalonna és füstölt, valamint főtt kolbász gyártása.
Franciaország, Besné
Felső-Savoyai és Rhône-Alpes-i kolbász természetes bélben, színezék és vegyi tartósítószer nélkül. A kolbászokat természetes virág borítja. A sonkás dió minimum 6 hét szárítással. Prémium száraz húskészítmények, amelyeket a termék tiszteletben tartásával érlelt cellában tárolnak Pontchâteau-ban.
Olaszország, TRESANA
...A CÉG FRISS HÚSKÉSZÍTETTEKET (COLBASSA, KOCKÁK, LUGANEGA) ÉS ÉRLELT TERMÉKEKET GYÁRT EXKLUZÍVAN OLASZ, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HÚSBÓL, GLUTÉN, GLUTAMÁT, LAKTÓZ ÉS SZÍNEZÉK NÉLKÜL, NAGYAPÁINK ÁTADOTT RECEPTJEI ALAPJÁN, A LUNIGIANAI TRADÍCIÓK TISZTELETBEN TARTÁSÁVAL. A FŐBB TERMÉKEK A KÖVETKEZŐK: A LUNIGIANAI MORTADELLA, A LARDELLATO KOLBÁSZ, A LUNIGIANAI FILÉ, A LUNIGIANAI BRESAOLA (FRISS HÚSBÓL CSOMAGOLVA) ÉS A FIORE ALL'OCCHIELLO, A "DUCA DI TRESANA", EGY BORSOS ÍZŰ LARDÓVAL ÍZESÍTETT FILÉ, VALÓDI KÜLÖNLEGESSÉG A JÓ ÍZŰ ÉTELEK KEDVELŐINEK.
Olaszország, Isola Del Cantone
... termékek között különösen ízletes és kiváló minőségű Kolbász található. Érlelt szalonnáink és Genovai szalámink ízletes ízvilággal rendelkeznek, amelyek nagyon jól illeszkednek ügyfeleink asztalához. Különlegességünk a kézműves gyártás, ennek következtében a termékek valódisága.
Franciaország, Montreuil Bellay
Önök örömére Roger BODET, mesterszakács, bemutatja tehetségét és tudását egy széles választékú szárazkolbász révén. A természetes bélbe töltött kolbászokat egy érlelő helyiségbe helyezik, ahol fokozatosan elérik az ízek és a jó szárazkolbászra jellemző felületi virágok fejlődéséhez ideális hőmérsékletet. Ez az a szakasz, amikor a legjobban kényeztetik őket, mivel ezután szigorúan időzített lépcsőkben kell lehűlniük. Ezután következik az érlelés a szárítóban, ahol a hőmérsékletet és a páratartalmat szoros felügyelet alatt tartják több héten keresztül.
Hollandia, Tilburg
...Kézműves Brabanti kolbászos kenyérünk ízletes és házi készítésű. A H&H pékségben, a vidéki Rielben már évek óta egy gondosan őrzött titkos recept alapján, hagyományos módon teremtjük meg ennek a finom brabanti kolbászos péksüteménynek a gazdag ízét. Természetesen a legjobb alapanyagokkal és fenntartható természetes termékekkel. Brabant legjobbja. Szeretettel készítve. Az új technikák és...
A magas húsminőség számunkra magától értetődő. A GEZER húsüzem a legmodernebb felszereléssel rendelkezik egy európai szabványosított és tanúsított húsüzemben Németországban.

Megérkezett az europages alkalmazás!

Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.

Letöltés az App Store-ban

App StoreGoogle Play