...A valódi olasz kávé kifejezése, a Ristretto, egy arabica keverék, amely brazil Santos arabikából áll, és finom perui arabikákkal van kiegészítve, amelyek megjelenítik a mandula és a keserű csokoládé megkülönböztető illatát; a kis mennyiségű vietnami Robusta és a rendkívül értékes ugandai Robusta, amelyek ezt a keveréket alkotják, gazdag krémet és telt testet adnak, tartós utóízt biztosítva, így...
...Stílus: Märzen "GLUTÉNMENTES"
Alkohol: 4,8 %
IBUS: 21
TECHNIKAI MAGYARÁZAT:
NÉZET:
Mályva színű, fényes és kristálytiszta, krémes és tartós moka habbal rendelkezik.
SZAG:
Karamell, pörkölt mandula és kakaó aromái.
ÍZ:
Elegáns frissességű sör, amelyben a maláta ízei dominálnak, így élvezhetjük a szárított gyümölcsök, csokoládé ízét...
PÁROSÍTÁS:
Ez a pörkölt...
...Sicíliai kézműves gránitok gyártása és forgalmazása a következő ízekben:
Ananász, Szicíliai Vörös Narancs, Kávé, Csokoládé és Fahéj, Eper és Maletti Erdőeper, Szicíliai Zöld Citrom, Szicíliai Mandarín, Avolai Mandula és Pirított Mandula, Bronte-i Pisztácia, Etna-i Fekete Eper, Bergamot, Bivona-i Őszibarack, Kantalup Dinnye, Fehér Füge, Fügés Kaktusz, Gránátalma, Menta, Szezonális Dinnye...
... termékek frissítésére és gyors diagnózisra szerviz esetén.
220 V 2 kW tápegység.
Opcionálisan az ERYKA a következőkkel bővíthető:
3D funkció, amely lehetővé teszi 3D termékek gyártását és szövegek írását.
Klasszikus vágószál.
Pneumatikus vágószál (a tésztát a tányérhoz érintve vágja, hogy a sütik vágás után is egyenesen maradjanak).
Eszköz membránnal sok inklúzióval rendelkező sütikhez (mandula, szárított gyümölcs, csokoládé darabok, ...).
Egyszerű rozsdamentes acél asztal kerekeken.
Hossz: 120 cm
Mélység: 96 cm
Magasság: 93 cm (135 cm az asztallal)
Súly: 200 kg...
... szüreteltek, ügyesen keverve cukorral és lassú főzésnek alávetve.","4":"FÜGE, RUM ÉS CSOKOLÁDÉ JAM\nÍzletes fügekrém, édes gyümölcsök, amelyeket a pugliai vidéken szüreteltek, ügyesen keverve cukorral, rummal és csokoládéval."}...
...Anyag: Rozsdamentes acél, ABS, TPE
Méretek: 90 x 165 x 190 mm
Mandula, dió, csokoládé, kemény sajt stb. finom reszelésére, rozsdamentes acélból készült vágótromblal, amely egy különleges gyártási eljárás (marási technika) révén különösen hatékony. A szívóalap biztosítja a stabil rögzítést sima munkafelületeken, a töltődugó garantálja a biztonságos munkavégzést.
...borsó stb.
•Víz, mák, mandula, cédrus alapú tej.
A legfontosabb dolog, hogy a berendezésünk az elképzelésed eszköze. Mi a helyzet a cukormentes vagy emulgeátormentes csokoládéval? Vagy egy csokoládé egészséges bioadalékokkal? — Ez rajtad múlik!
Mindig a Jót keresve, az Orsini Biológiai Csokoládé kifejezi a világ felé való őszinte és átlátható vágyunkat.
Biológiai csokoládé drageek, biológiai csokoládé táblák, Bio csokoládé trüffelek, biológiai gianduia cremino, mindez biológiai és olasz eredetű összetevőkből készült, Olaszországban válogatott Dió és Mandula.
Kiváló minőségű csokoládé és cukrászati termékek, valamint ipari granula...
Spanyolország, Hospitalet De Llobregat (l'), Barcelona
20-49
Szállítás: Világszerte
Gyártás
A Panacella Gyár diókrémek és ízek gyártója. Mi vagyunk a mogyoróvaj, csokoládé-mandula krémek, fehér csokoládé-mogyoró stb. gyártói és forgalmazói. A krémek előállítása mellett 100%-ban hagyományos formulákból dolgozunk. Kínálunk pisztácia krémeket, diót, kesudiót, amerikai sütiket, bonbonokat, kinder csokoládét, rózsát, brownie-t stb. Elkészítjük a szükséges krémet, csak mondja el az...
... részlegünkben. Termékeinket K+F csapatunk és péksütemény mestereink tervezik, miközben folyamatosan javítjuk az általunk készített termékeket. Bármilyen terméket megtalál, amit szeretne, készen állunk az exportálásukra. Por keverékek (krém, torta, makaron, sütés, bársonytorta); bevonó csokoládék; csepp cokolínok; csokirudak (matt, fényes, keserű); drageek; csokoládé ropogósok (tej, fehér, keserű, málna); diófélék (mogyoró, anatóliai pisztácia, dió, mandula); színes fondánok; hideg gélek; halal porzselatin; crocan; kakaópor és vaj stb. ÉDES TERMÉKEINKET HOZZUK NEKED, AMELYEK ÉRTÉKELIK A KALÓRIÁKAT.
... iránt.
Kínálunk csokoládétáblákat hagyományos cukorral és anélkül, diófélékkel (mandula és mogyoró) és gluténmentes kekszekkel, valamint gyümölcsökkel (narancs, citrom, bogyós gyümölcsök). Kakaópor készítményeink készen állnak forró csokoládé készítésére, cukorral vagy anélkül.
Ezen kívül csokoládé bevonataink, valamint forgácsaink és vermicelli tésztáink nyersanyagként szolgálnak olyan szektorok...
A Lubeca a marcipán alapanyagok és nugát masszák, csokoládé bevonatok, valamint mandula- és mogyoró készítmények vezető gyártója és beszállítója. Félkész termékeinket Lübeckből több mint 50 országba szállítjuk. Vásárlóink között megtalálhatók a cukrászok és pékek, csokoládékészítők és cukrászok, akik magas minőségi igényekkel rendelkeznek a szakmájukhoz szükséges félkész termékek iránt. Ezen...
... csokoládé, mandula, és sok más különleges piskóta a prémium termékekhez. Piskóta lapok áztatáshoz, piskóta lapok tekercseléshez, piskóta korongok és más formák, keksz alapok, brownie lap, sajttorta alapok, omlós tészta, természetes piskóta lap.
Garantáljuk a legmagasabb szintű minőségellenőrzést. Rendelkezünk az IFS és BRC Élelmiszerbiztonsági tanúsítványokkal. A gyártást a nyersanyagok szigorú...
Fedezze fel boltunkat esküvői és kiegészítői, keresztelő, elsőáldozás, születésnapok számára: cukorkás dobozok, csokoládé cukorkák, mandula cukorkák, avola cukorkák, édességek. Minden esküvői kiegészítő és dekoráció, valamint asztali díszítés, meghívók, névjegyek. Diadémok, ékszerek és esküvői ékszerek. Az ünnepségek és esküvők számára készült weboldalunk széles választékot kínál esküvői...
A Herrlisheim-près-Colmar (Haut-Rhin) településen található Dragées Adam cukrászda dragékat és töltött csokoládékat forgalmaz. Műhelyeinkben azon dolgozunk, hogy megtaláljuk a megfelelő arányt a cukor és a csokoládé vagy mandula töltelék között, hogy a lehető legtöbb ízt kihozhassuk. A dragé a fő termék, amely olasz, francia és spanyol mandulából, mogyoróból vagy csokoládéból készül. Finom...
... innovatív tejmentes desszertekben, tápláló gabonafélékben, kézműves kenyerekben és ízletes pitefélékben, valamint klasszikus csokoládé finomságokban használják. Sri Lankán és Törökországban működő gyártó testvérvállalatunkkal szoros kapcsolatban állunk a forrással, hogy biztosítsuk a magas minőségi és etikus ellátási normákat ügyfeleink számára. Elkötelezettek vagyunk a kapcsolatok fejlesztése és a termelők, valamint a feldolgozók támogatása iránt, hogy minőségi és fenntartható összetevőket szerezzünk be. Segíteni Önnek a nagyszerű ételek elkészítésében a célunk középpontjában áll.
... világ legjobb kézműves peladillái. Cukor peladillák, csokoládé peladillák, karamellás peladillák, tiszta csokoládé peladillák, tejcsokoládé peladillák, fehér csokoládé peladillák. Kézműves peladillák, hagyományos kézműves édességek Casinosból. A világ legjobb kézműves édességei. Töltött mandula, polvoronok, tiszta csokoládé tábla, tejcsokoládé tábla, fehér csokoládé tábla. Kézműves édességek. A legjobb Sant Donis kézműves édesség tálcák. Sant Donis kézműves figurás és nyalóka tálcák, három különböző formátumban.
... ökológiai termékeket forgalmazunk. Ökológiai élelmiszer-nagykereskedőként több mint 1 000 különböző ökológiai terméket értékesítünk. A termékeket saját ökológiai termelőink és gyártóink állítják elő. Ökológiai hálózatunk világszerte elterjedt. Célunk, hogy a termékeket a lehető leghelyben állítsuk elő, hogy a szállítást minimálisra csökkentsük. Termékeink: Mandula, brazil dió, kesudió, kókuszdió...
Cégünk, a Le Turrón d’Arnould, kézműves csokoládék és ínycsiklandó termékek specializált gyártója, amelyeket gasztronómiai éttermek és luxusszállodák számára kínálunk. A legjobb alapanyagokat választjuk ki (Marcona mandula, piemonti mogyoró…), hogy Önnek kiváló minőségű csokoládékat kínálhassunk. Csokoládéink kaphatók nagykereskedelmi mennyiségben (5 kg-os kartonokban), valamint egyedi csomagolásban (zacskók, dobozok…) a szállodák VIP ügyfelei és üzleti ajándékok számára.
Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk további információkért!
...fahéjas ínycsiklandókat, boros gyűrűs süteményeket és leveles tésztát. Használunk angyalszőr tölteléket a pirogokhoz, mallorcai süteményekhez és másokhoz. Krémes töltelékeket használunk a pepitók, leveles tészták és gyűrűs sütemények készítéséhez. Csokoládé tölteléket is használunk a leveles tészta készítéséhez. Mandula, dió és fenyőmag tésztát készítünk cukorral és cukor nélkül. Úgy gondoljuk, hogy széles választékban kínálunk kiváló minőségű termékeket.