...Duo csokoládétojások keveréke mogyorókrém töltelékkel.
A étcsokoládé legalább 50% kakaó szárazanyagot tartalmaz. A tejcsokoládé legalább 33% kakaó szárazanyagot és 14% tej szárazanyagot tartalmaz. A fehér csokoládé legalább 26% kakaó szárazanyagot és 22% tej szárazanyagot tartalmaz.
Összetevők: cukor, növényi zsír (pálma, pálmaolaj), kakaó tömeg, kakaóvaj, teljes tejpor, mogyoró 2,2%, zsírszegény tejpor, zsírszegény kakaópor, laktóz (tej), emulgeáló: szójalecitin; természetes vanília íz.
...Fedezze fel a kávé minden savasságát és keserűségét egy makaronban. Kávébabbal készült, hogy kiemelje az összes aromát egy ízletes és könnyű falatért.
A makaron súlya: 16 és 18 g között.
Allergének és intoleranciák: Diófélék, tojás, laktóz, nyomokban szóját tartalmazhat. Gluténmentes termék.
...Üvegezett, vákuumcsomagolt mandulatej, tartósítószerek nélkül, laktózmentes, koleszterinmentes, gluténmentes.
Tej nélküli tej. 100% szicíliai mandula, nulla laktóz. Fehérjék, vitaminok, ásványi anyagok és omega-6 forrása.
A jó, ami mindenkinek jó.
A legjobb szicíliai mandulák, készen a fogyasztásra. És ezek között a híres avolai mandulák.
Nemcsak ízletes, hanem kiváló!
Diplomás táplálkozási menedzser/táplálkozási edző tájékoztat a egészségről és az egészséges táplálkozásról. Tanácsadást és termékeket kínálunk az egészség és a jólét megőrzésére és növelésére.
...Azonnali Teljes Tejpor
Nedvesség 2,5% max
Laktóz 36,0% min
Zsír 26,0% min
Fehérje; 24,0% min
Hamvasság 7,0% max
Oldhatósági Index 1,0 max
Titrálandó Savtartalom 0,15 max
Szín Krém/Fehér
Íz Kellemes
Normál Lemez Szám 50000 cfu/g max
Koliformok 10 cfu/g max
Staphylococcus 10 cfu/g max
Salmonella Negatív
E. Coli 10 cfu/g max
S. Aureus 10 cfu/g max
Élesztő és Penész 250 cfu/g max
Üledék Lemez (/25g)Lemez 2 max
Fehérje:> 24%
Nedvesség:>5%
Zsír:> 26%
Laktóz:kb. 38%
Hamvasság:< 6,5%...
... természetes emulgeátor az iparban, és bio-változatként is sikeresen alkalmazható. A LECICO F 600 ORGANIC nagyon jó folyási jellemzőkkel rendelkezik, laktóz- és gluténmentes. Különösen a világos szín és a semleges illat jellemzi a LECICO prémiumtermékét.
...a joghurttermelés során a szárazanyag növelésére, hogy sűrűbb vagy zselészerűbb joghurtot kapjunk
A BIO zsírszegény tejpor pasztőrözött tejből készül, kíméletes vízelvonással, porlasztva szárítva Ausztriában.
Tárolás: szárazon és szobahőmérsékleten, minőségmegőrzési idő: 12 hónap a gyártási dátumtól számítva, bontatlan csomagolásban
tartalmazott allergének: tej/tejcukor (laktóz)...
... eltávolítása, környezeti és szennyező anyagok toxinjai, sav-bázis egyensúly, ásványosítás, anyagcsere zavarok.
Ajánlott adag: 5 kapszula naponta 1-3 alkalommal.
12 év alatti gyermekeknek a felnőtteknek ajánlott mennyiség felét kell adni.
Tartalom: 120 kapszula
Összetevők: Francia zöld ásványi föld vulkáni eredetű, tisztított kovaföld, kapszula héj: cellulóz
Cukorbetegek számára is alkalmas
Prémium minőség: Laktóz- és gluténmentes, színezék, ízesítő, segédanyagok és tömegnövelő szerek nélkül, vegyi tartósítószerek nélkül.
... és egységes összetétellel rendelkezik, ami elengedhetetlen a fogyasztói csomagok és formulázott termékek esetében.
• Ideális tejforrás bármilyen helyzetben, ahol a rendszeres folyékony tejellátás vagy hűtés nem áll rendelkezésre.
Teljes tejszínes tejpor
Azonnali Teljes Tejszínes Tejpor:
Nedvesség: 2.5% max
Laktóz: 36.0% min
Zsír: 28.0% min
Fehérje: 24.0% min
Hamvasság: 7.0% max
Oldhatósági Index: 1.0 max
Titrálandó Savasság: 0.15 max
Szín: Krém/Fehér
Íz: Kellemes
Normál Lemez Szám: 50000 cfu/g max
Koliformok: 10 cfu/g max
Staphylococcus: 10 cfu/g max
Salmonella: Negatív
E. Coli: 10 cfu/g max
S.
...eredeti szicíliai mandulás sütemény, puha marcipános maggal. Glutén-, laktóz- és még tejmentes is, és egyszerűen egy édes kísértés különböző ízekben:
A sütemény az igazi ínycsiklandóknak. Nem csupán egy keksz, hanem inkább egy kis darab torta és balzsam a léleknek. Az állaga csodálatosan szaftos és egyszerűen finom, gluténmentes mandulás süteményünket kizárólag kiváló minőségű, nem pörkölt szicíliai mandulából készítjük önnek.
gluténmentes: tejmentes...
...tofu és specialitásainak fokozott emészthetősége, aktív probiotikumokban gazdag, kézműves gyártás, amely tiszteletben tartja a terméket, gazdag fehérjében és Omega 3-ban, sajtos ízek, természetes koleszterin-, laktóz- és gluténmentesség.
... szokások miatt számos glutén-, laktóz- és cukormentes terméket, valamint bio és vegetáriánus, vegán termékeket is bevezettünk. Ezek közé tartoznak a bio gluténmentes kekszek, cukormentes csokoládé szeletek és vegán zselés édességek. Az Appetitus termékválasztékának minden eleméhez hasonlóan, ezeket a termékeket is elsősorban azért választottuk, mert magas minőségű termékek, a legjobb alapanyagokból készülnek, ízletesek és stílusos, innovatív csomagolásban kerülnek bemutatásra.
... és péksüteménykeverékek "Sütőipari termékek nélkül" a legjobb #BROTGEFUEHL™-lel. Termékeink mind vegánok, glutén-, búza-, búzaliszt-, szója-, laktóz-, lupin-, tartósítószer-mentesek. Szállító a klasszikus élelmiszer-kiskereskedelem és a végfelhasználók számára.
A Koliba Trade Kft. tejtermékek, vaj és sajt, valamint por alapú termékek, WPC és laktóz gyártója. Érdeklődünk a B2B lehetőségek iránt a Balkán országokban, ezért megbízható partnereket (forgalmazók, kereskedelmi cégek, importőrök) keresünk ezekben az országokban vagy világszerte. Több mint 25 éve jelen vagyunk ezen a területen, és képesek vagyunk minden kulcsfontosságú tényezőt kínálni. A cég...
... adalékanyagoktól. Allergénmentesek is (glutén, laktóz, szacharóz, só, élesztő és keményítő). A termékek minőségét a gyártás minden szakaszában ellenőrzik, és nyomon követhetőségük biztosított.
Ezenkívül a laboratórium nem végez állatkísérleteket, és mindent megtesz a természet tiszteletben tartása érdekében, mind az ökológiai lábnyomának csökkentése, mind a csomagolás és tárolóanyagok tervezése és anyagai tekintetében. A teljes gyártás Belgiumban zajlik.
... laktóz intoleranciában szenvednek vagy nehezen emésztik azt. Fagyasztva, hogy messzire eljusson - a fagyasztás meghosszabbítja azoknak a termékeknek az élettartamát, amelyek - mint a mozzarella - gyorsan romlanak a tejsavbaktériumok hatására, a hideg lánc lehetővé teszi az integritás és a tökéletes tárolás garantálását akár tizenkét hónapig is. Jólét, egészség és a természet tisztelete - a cég biológiai mozzarella gyártására tanúsítvánnyal rendelkezik.
A Royal V élelmiszer-összetevőkre specializálódott az élelmiszeripar számára, mint például a cukrászat, pékség, majonéz, hús és más iparágak. Termékportfólió: -Tojásporok - teljes tojáspor, tojássárgája por, tojásfehérje por, egyéb -Kakaótermékek - kakaópor, természetes és lúgosított, kakaóvaj és kakaómassza, -Tejporok - tejsavópor, tejpor, laktóz, tejzsírok, egyéb -Margarint és növényi zsírokat -Krumplipehely -Élelmiszer-adalékanyagok és vegyszerek, -Funkcionális összetevők és fűszerek...
...Mi vagyunk a vezetők Spanyolországban a 100%-ban természetes, egészséges és ízletes nassolnivalók/snackek és üdítők terén, finomított cukor nélkül, ökológiai, intoleranciákra alkalmas (glutén, laktóz, szója), vegetáriánus, vegán és paleo diétához is. Emellett reggeli termékeket, szuperélelmiszereket, fehérjeporokat, nagykereskedelmi termékeket és még sok mást kínálunk. A világ leginnovatívabb...
...) célcsoportja, akik fehérje növelésre vágynak. - Nem sportolóknak vagy testépítőknek szól, hanem egy szélesebb piaci közönségnek. Másodlagos célcsoport a laktóz- vagy tejérzékenységgel küzdő emberek. - Az Egyesült Királyságban minden ötödik felnőtt úgy véli, hogy valamilyen tej- vagy tejtermék intoleranciában szenved.
...pollen allergia, laktóz allergia, fűfélék allergiája, latex allergia, háziállatok szőrére allergiák, allergiás köhögés, anafilaxiás sokk. KÉPZÉS Orvosi és sebészeti diplomát szereztem a Rosarioi Nemzeti Egyetemen (Argentína). Allergológiai szakképzést végeztem a Navarrai Egyetemi Kampuszon (Spanyolország). Képzésemet a „University of South Florida”, Tampa (USA) és a „Royal Brompton Hospital” Londonban (Egyesült Királyság) végzett munkával egészítettem ki.
... ősi hagyományait és az utánozhatatlan receptjeinek és ízeinek értékét. Fagyasztott termékek. Ezen kívül, nem fagyasztott pultos termékeket is gyártunk, mint például a koleszterin-, laktóz- és gluténmentes mandulatej Brik, amely azonnal fogyasztható; klasszikus és mandulával ízesített borok, magas minőségű, D.O.C. szicíliai borok, kekszek, mandulás tészták, rumos Babák GDO csomagolásban, Cannoli és...
... ismerjük ezeket a problémákat, mivel a családban különböző tagok szenvednek valamilyen intoleranciától, konkrétan laktóz-, fruktóz-, szorbit- és gluténérzékenységtől, de nem szeretnénk senkit sem figyelmen kívül hagyni, ezért minden egyes termékünket alaposan megvizsgáljuk, hogy mindenki nyugodtan fogyaszthassa, amit választ. Ezért mindig figyelemmel kísérjük az új trendeket, amelyek a szektorunkat mozgatják, hogy új termékeket vagy koncepciókat vezethessünk be, amelyek segítenek elérni a céljainkat.
Étrendtervező tanácsadó a fogyáshoz, mint zsírégető, a zsírégetéshez, vagy a zsírcsökkentéshez a müncheni Marienplatzon. Hogyan lehet hatékonyan zsírt égetni? Mi professzionális tanácsadók vagyunk München belvárosában. Anyagcsere-tesztelés a müncheni Marienplatzon, például cellulitisz, bélproblémák, a test túlsavasodása, vagy emésztési problémák, valamint fruktóz-, laktóz-, szorbit- vagy tejérzékenységek esetén. Marienplatz München: anyagcsere-teszt, anyagcsere-elemzés és táplálkozási tanácsadás professzionális táplálkozási tanácsadótól a jobb zsírégetés és a sikeres fogyás érdekében.
Használja az új és fejlesztett szolgáltatókeresőnket, vagy hozzon létre érdeklődéseket a vásárlók számára készült új europages alkalmazás segítségével.